Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stare gry , najpiękniejsze czasy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O Jeeezu... Pamiętam jak się na PS'ie (1) nakurwiało w Quake, jakąś wyścigówkę... A na PC'cie w Happyland, GTA VC, Prehistoryk...

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

A na PC'cie w Happyland

Ja w Happyland gram do tej pory! Co jakiś czas mi się przypomina, że ta wspaniała gierka istnieje :P Edycja świąteczna wymiata wszystko.

#don't care

Opublikowano

No... happyland to dopiero gierka :), zawsze zostawiało się kilka tych stworków, żeby mieć bonusa :).

Jeszcze sobie przypominam windows 98 i nołlajfienie długimi godzinami w Heroesa III :D.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Pamiętam jak młodszy byłem i gdy byłem u kumpla co miał GTA SA Ja: "ej dasz pograć chwilke tylko, tylko wpisz kod na polcje " ach.. albo z kumplem jak serios sam 1 graliśmy to jeden drugiego przekrzykiwał że coś pełznie do niego ;)

za stary to ja nie jestem ae kiedyś gry były zayebiste

Opublikowano

Mario, Contra, Kaczki i Czołgi na Pegazusa to było coś!

Ahh i jeszcze Heroes 3! Tyle godzin w to przegrałem :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Szkoda że nie było mnie za tych "starych dobrych czasów". Pierwszą grę w jaką grałem to Crysis 1. To była świetna gra nie to co 2 i 3. Gta vc też dobre no, ale jak już wspomniałem jestem młodym pokoleniem i dla mnie klasyki to Crysis 1, wiedźmin 1, spellforce 2, gta vc, metin 2 (żart), cs 1.6, cod 4. Nie wyobrażam sobie granie w grę z grafiką jak w doomie, serious samie, albo duke'u. Nie sądzę, że te gry są słabe, a w ręcz przeciwnie, ale po prostu nie umiał bym w takie gry grać, bo "wychowałem" się na wyższej technologii.

Opublikowano

Pamiętam Kapitana Pazur (Claw). :D Jejku, jaka to była zajawka. Ile godzin ja przy tym spędziłam. Aż mnie naszła ochota żeby sobie pograć. ^^ Albo na Play'u jedynce w Małą Syrenkę. xD

Opublikowano

na pegazusie to się grało mario, popej itp

A na PC to wspominam Project I.G.I, gta 3,gta VC, nfs u2

i oczywiście SVEN (Google);p

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Heh, ja to pamiętam moją pierwszą grę :D Fifa 2004 zakupiona kilka dni po premierze; ach się muciło (-;

1375193663-U933511.png

Opublikowano

Ja pamiętam Rocks'n'Diamonds, Wolfenstine (nie wiem jak się pisze :D), Skijump, to były gry...

W Rocks'n'Diamonds gram i teraz jak mi się nudzi ;)

Game Over

Opublikowano

Alien shoter o kurna wolfenstein ile wspomnien :> ref

• 3 lata później...
Opublikowano

A mnie nie działa Alen Shooter ani żadna inna gra na Windowsie 10.

Proszę rade

A mnie nie działa Alen Shooter ani żadna inna gra na Windowsie 10.

Proszę rade

Opublikowano

Stare gry faktycznie mialy klimat, a moze to byly po prostu inne czasy, mniej rzeczy do cieszenia bylo to nas krecily. Quake 3 i Hirolsy 3 kozaki ponad kozakow. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Trochę wkurwiające jest pierdolenie że duke 3d był zajebisty nie to co gta5. Moja pierwsza gra to Rayman 3, potem teeworlds. Błagam, nie zestawiajcie ze sobą gier które różnią się więcej jak dwadzieścia lat, bo kurwica bierze. To tak jak gadanie że mosiny były lepsze od m4 bo mosiny umiałem obsłużyć.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Stare czasy, gdy jeszcze nie było tych całych playstation, xbox czy super PC. Można było wtedy się zachwycać grami. Teraz na rynku jest tyle tytułów, że wybredność zwiększyła się o 100%.

Opublikowano

Pamiętam jak grałem w gry z N64 (Super Mario, The Legend of Zelda: Ocarina of Time, The Legend of Zelda: Majora's Mask itd.) i jeszcze te gry na komputerze... GTA 1-3, Gothic, Sacrifice, DOOM, Quake 1 i 3.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

­

COD 4 (1.7 promod), PES 06

jak to sa stare gry to sie puknij w glowe..

@ PC:

Woodroff, Colin 1, 2, Hard Truck 2, Unreal Tournament (Ten stary), Twierdza, Quake (1 czesci), Gta 1,2, Big scale racing, Road to fame, nfs u,u2, Bloodrayne, Hitman 1,2, revolt, siasiedzi z piekla rodem, pasjans, saper, pinball, fifa 99,2k,2k1 (  ten sprint na W xD) NHL 2k.

To byly gry jak jeszcze "nie bylo" internetu mowie tutaj o czasach 2k-2k5

PS1:

Tekken 3, Gta2, Rayman, Crash, Gran Turismo <3 , Driver, pes98, nba 2k

Pegazus:

Contra, mario etc..

a teraz taki gimbus tylko bf, cod mw599392392838 i jedzie po rodzicach.

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...