Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Aegir czy jakieś SP dla mnie

Vrozes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie Aegir przyda mi się na dłuższą metę czy lepiej kupić sobie jakiegoś warka / crussa / berka +5/6 ???

Co by tu wstawić ??

Opublikowano

Aegir w sensie dla kliffa i czy lepiej z nim biegać czy kupić sobie jakieś sp

Co by tu wstawić ??

Opublikowano

Moim zdaniem to lepiej kupić sobie warka +6 lepsze sp bo poco ci ten partner jak np. Masz dobrego krzaka ?? Ale jeśli nie masz tego krzaka to możesz sobie go kupić bo całkiem niezłe dmg zadaje z dobrym eq

nostaleh.png
Opublikowano

Teraz zobaczyłem istotny drobiazg jeżeli sp aegira w pudle koszt. około 14-15 kk,

a pudło partnera 10-11 kk to aegir koszt. około 4-5 kk o.Oo.Oo.O

PS. Mam krzaka dyńke

Jeszcze jedno lepiej postawić na expa (cruss) czy zarobek np. gołębie (berek)

Co by tu wstawić ??

Opublikowano

Ale patrz też czy skille są rozdane u Aegira i na jakim poziomie są. Bo kupujesz takiego Aegira a skille F F E co jest mega stratą hajsu. Najlepiej kupować ze skillami S, A lub ewentualnie B.

Z wyborem exp czy zarobek to ja bym postawił zarobek. Powiedzmy kupujesz berka +3/4, lecisz na gołębie i w tydzień z piórek i może jakiegoś innego eq masz hajs na crussa do expa tylko ja bym bardziej wybrał dobrego Warka (chyba, że chcesz fajną fam to najlepiej jak byś się pochwalił crussem +9/10 :D)

Opublikowano

Jeszcze jedno lepiej postawić na expa (cruss) czy zarobek np. gołębie (berek)

Zarobek - gołębie.

Zarobisz to kupisz crussa i będziesz miał all :P Tak się wybija ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Kup sobie Karte specjalisty najepiej tak jak polecają inni Berka jest dobry do zarabiania a następnie możesz kupić crussa czy co ci się tam podoba :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...