Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać na tureckim lolu ?

damigta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pewnie ze sie oplaca, nie ma tam wcale noobow nikt cie nie wyzywa(bo przeciez to turecki jezyk to nie rozumiesz :D) zero polaczkow wszyscy ogarniaja jeszcze nie musialem ani raz supportowac

Opublikowano

Opłaca się, czemu nie :)

Gra tam mało Polaków, więc wyzywany nie będziesz, no chyba, że przez Turków, ale kto ich rozumie.

Ogólnie mniej trolli/feederów niż na innych serwerach.

279981407253602336505.png
Opublikowano

I chyba sa 3x wyprzedaże w tygodniu 2x od riotu i 1x od turkow

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Jak ktoś gra to podajcie nicki.

Ja gram z kolegą, oboje mamy platyny. Na tureckim mamy 20lvle, road to challenger.

Opublikowano

A gdzie napisales ze na eune macie platyny?

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Nie napisałem, ale napisałem NA TURECKIM MAMY 20LVL, czytanie ze zrozumieniem, a jak w gimnazjum, czy gdzieś, czegoś takiego nie ma to nie mój problem.

Opublikowano

Niestety nie mogę się zgodzić z tym, że niektórzy uważają brak możliwości komunikacji z Turkami za zaletę tureckiego serwera, ponieważ komunikacja to w tej grze rzecz ważna i po prostu gracz czuje się źle kiedy w ogóle nie rozumie reszty drużyny.

Gra na tureckim może być nawet zabawna, jeśli masz kumpli do gry. W pojedynkę gra się kiepsko na "obcym" serwerze, chociaż muszę przyznać że sam serwer jest nawet na poziomie. A no i jeszcze ważna cecha (żeby nikogo nie urazić odpuszczę słowo "zaleta") tego serwera - nikłe ilości Polaków.

Opublikowano

Granie solo Q na tureckim serverze zwyczajnie nie ma sensu. Chcesz się pobawić? Jasne, nie ma sprawy, ale granie tzw. Solo Q czy Duo Q na tureckim czy Rosyjskim serverze zwyczajnie mija się z celem, więc.. Czy się opłaca, to pomysl sam. :)

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

imo to jest nonsens, choć jak kto woli. ja lubie mieć kogoś ku mnie, kto 'ogarnia' angielski, a nie jakieś kwadraty.

ja bym tam smurfa zrobił, a nie maina przenosił.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Granie solo Q na tureckim serverze zwyczajnie nie ma sensu. Chcesz się pobawić? Jasne, nie ma sprawy, ale granie tzw. Solo Q czy Duo Q na tureckim czy Rosyjskim serverze zwyczajnie mija się z celem, więc.. Czy się opłaca, to pomysl sam. :)

Zdziwię cie otóż już kilka kumpli do gry mam :)

e734156f6eeb582f017b276b29ec0310.jpg

Opublikowano

Zdziwię cie otóż już kilka kumpli do gry mam :)

Wybaczcie za spam, ale co mnie to obchodzi? Powiedziałem, jeżeli chcesz sobie pograć z kumplami - SPOKO, graj sobie. Ale odradzam tzw. SoloQ oraz Duo Q.. Chodzi mi o rankedy :).

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Do gry dla funu może i ten serw się nadaje, ale nie chciałbym porzucać EUNE tylko po to, żeby "wybić" się na Turcji.
Nie podoba mi się.

A kiedy widzę, gdy ktoś pisze coś w języku którego nie znam, to dostaję czarnej gorączki - nie wiem jak można się z tego cieszyć. Jakbym nie chciał się komunikować z drużyną to bym wszystkich zignorował - taki problem zrobić to na EUNE? JA osobiście nie polecam i sam nigdy się nie przeniosę. A to, że jakiś czas po starcie nie ma trolli, nie znaczy, ze nie będzie potem.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Gram na turcji a dokładnie właśnie zaczynam mój nick to: Dexuz

Z chęcia z wami pogram ;)

33tgl5w.png

Daj +

Opublikowano

Jeśli chodzi o granie w gry to ogólnie nie opłaca się w nie grać.

Wiesz że tylko spamisz a penie sam grasz w gry.

Głupota się rozpowszechnia :C hlip :D

e734156f6eeb582f017b276b29ec0310.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...