Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać na tureckim lolu ?

damigta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na Turcji Grają retardy , które nie umieją pisać po angielksu i cała gra wygląda tak " asdearas earadsa keiasde bot " "dsjaueyra" "asdeaadas"

3405105400_1369935208.png

KHA ZIX , JAYCE I POMPA :)

Opublikowano

Na Turcji Grają retardy , które nie umieją pisać po angielksu i cała gra wygląda tak " asdearas earadsa keiasde bot " "dsjaueyra" "asdeaadas"

pojecia jak bot mid solo top support jungla znaja

piszesz bende adc i idziesz na adc ale jak grasz na turcji w bronzie to jest tak jak wszedzie :)

Opublikowano

Nie lepiej przeniesc sie na koreanski serwer? tam jest taki poziom ze na 1lvlu w pizde dostaniecie ;d

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Opublikowano

A jakie tam pingi macie i dlaczego w cliencie lola nie ma opcji przeniesienia na azjatyckie serwy?

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

A jakie tam pingi macie i dlaczego w cliencie lola nie ma opcji przeniesienia na azjatyckie serwy?

jezeli chodzi o ping na turku to mam mniejszy niz na eune bo serwerownia jest bodajze w niemczech tego serwera

Opublikowano

Witam wszystkich,może mi ktoś powiedzieć czy jest jakiś sposób aby na tureckim lolu mieć angielską wersje językową ? : )

Bo bardzo bym chciał zagrać,jeśli ktoś gra proszę o nicki

@EDIT Dobra mam już sposób.

po co ci zmiana jezyka jak ogarniasz na angielskim badz polskim jezyku na zwyklym lol-u to po co ci tlumaczenie jak wiesz co wszystkie runy i itemki daja oraz skille i specjalizacje

Opublikowano

po co ci zmiana jezyka jak ogarniasz na angielskim badz polskim jezyku na zwyklym lol-u to po co ci tlumaczenie jak wiesz co wszystkie runy i itemki daja oraz skille i specjalizacje

Bo mi się niemiło gra na takich znaczkach których literami nie można nazwać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...