Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać na tureckim lolu ?

damigta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A chciałbyś grać na obcojęzycznym serwerze nie znając języka? Chyba odpowiedź się nasuwa.

diamond_item.png  

Opublikowano

Nie żeby coś ale takie pytanie po co ?

Gracze jak na każdym serwerze tylko nie dogadasz się z nikim.

A w razie ewentualnego zakupu rp'ków też macie lipe

nie klam że rp se nie da kupić przez paysafecard się da lub karte kredytową :) a co do pl moge ci 20 zNAJ NA TURKU DAĆ :)

e734156f6eeb582f017b276b29ec0310.jpg

Opublikowano

Również gram na Tureckim, 30 lvl. Powiem tak. Turcy gadają coś w swoim języku a Ty ich nie rozumiesz. Później leci raport za "wulgaryzmy" i 30-70 meczy z 5 wiadomościami na czacie, mimo że się nie odzywasz wgl. Pisałem już do supportu 2 razy, że jestem niesprawiedliwie banowany na czacie, bo nie odzywam się itp, ale dostałem odpowiedź, że nie mogą cofać bana a zreportowało mnie w jednym meczu 2 razy. Trudno. I tak nie gadam, więc ban na chat mnie nie zbawia. Nie każdy tam rozumie angielski i nie każdy chce rozmawiać w tym języku.

Zabawne jest to, jak grasz jako jedyny z innego kraju to wyzywają Cię od "mata faka" ;D, ale jak gram ze znajomymi w 4 i jest jeden Turek to wtedy taki chętny do gadanai po angielsku. Paranoja. Nie polecem iść na ten serwer, ale jak kto woli. Darmowa skórka Sivir czeka :D Ja jak tylko będę miał możliwość przeniesienia się za darmo albo za pół ceny to uciekam z tureckiego.

Co do RP to czasami wychodzi nawet taniej niż na EU. Szczególnie jak ktoś ma angielską kartę, to przelicznik Lirów na Funty jest bardzo kożystny.

Mój nick: Denials

Opublikowano

Również gram na Tureckim, 30 lvl. Powiem tak. Turcy gadają coś w swoim języku a Ty ich nie rozumiesz. Później leci raport za "wulgaryzmy" i 30-70 meczy z 5 wiadomościami na czacie, mimo że się nie odzywasz wgl. Pisałem już do supportu 2 razy, że jestem niesprawiedliwie banowany na czacie, bo nie odzywam się itp, ale dostałem odpowiedź, że nie mogą cofać bana a zreportowało mnie w jednym meczu 2 razy. Trudno. I tak nie gadam, więc ban na chat mnie nie zbawia. Nie każdy tam rozumie angielski i nie każdy chce rozmawiać w tym języku.

Zabawne jest to, jak grasz jako jedyny z innego kraju to wyzywają Cię od "mata faka" ;D, ale jak gram ze znajomymi w 4 i jest jeden Turek to wtedy taki chętny do gadanai po angielsku. Paranoja. Nie polecem iść na ten serwer, ale jak kto woli. Darmowa skórka Sivir czeka :D Ja jak tylko będę miał możliwość przeniesienia się za darmo albo za pół ceny to uciekam z tureckiego.

Co do RP to czasami wychodzi nawet taniej niż na EU. Szczególnie jak ktoś ma angielską kartę, to przelicznik Lirów na Funty jest bardzo kożystny.

Mój nick: Denials

Mam to samo ostatnio ban na 50, meczy pszeszlem 2 godz potem ban ma 33 co to ma być omg ?

Opublikowano

Mam to samo ostatnio ban na 50, meczy pszeszlem 2 godz potem ban ma 33 co to ma być omg ?

Turcy jak widzą, że nie znasz ich języka, a chcą być wredni to reportują. Ale nie report "słaba komunikacja itp" tylko wulgaryzmy a supportowi nie chce się czytać całego chatu ;/

Opublikowano

proste pytanie , prosta odpowiedź

-Opłaca się grać na tureckim Lolu ?

-Nie

-Dlaczego?

-Bo grają tam turasy

tyle w temacie :)

Opublikowano

proste pytanie , prosta odpowiedź

-Opłaca się grać na tureckim Lolu ?

-Nie

-Dlaczego?

-Bo grają tam turasy

tyle w temacie :)

Ja gram ze względu na ekipe jak wbije 30 lvl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ref

po co ref to gówno ??

Tutaj nie ma co pisać NIE opłaca się grać na turasach bo to jeb*ne kebaby :)

A jak nie widzisz to zobacz poprzednie odpowiedzi ;d

Opublikowano

Jeżeli nie znasz języka osób, dla których został stworzony serwer to nie masz po co się tam pchać.

Dlatego? Bo ta gra to w 90% komunikacja z drużyną (Przynajmniej u mnie).

Ja ma 23 kumpli to mam poco :)

Opublikowano

Po 1. Przestań spamować tym @ref. Nic już więcej nie ma do dodania.

Po 2. Nazywajcie turków kebabami, ja do was będę mówił "polaczki", polaczki.

Opublikowano

Czekamy, aż zrobią Polski serwer :D Wyobraźcie to sobie, sami Polaaaaaacy :D

@AntyWarn :D

Jak z pingami na turku? Bo nie wiem czy wgl. jest sens wbijać...

gram duzo na turku pingi niektorzy maja mniejsze jak na nordicu bo ich serwer jest w niemczech

pingi przewaznie 30-80

Opublikowano

gram duzo na turku pingi niektorzy maja mniejsze jak na nordicu bo ich serwer jest w niemczech

pingi przewaznie 30-80

Jaki nick na turku bo chyba mam cb w znaj ale nie wiem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...