Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boty na serwer! JOIN/LEFT ~~ GravyBot i inne sposoby!

PoSiak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale po co komuś lagować serwer?

Żeby np. gracze odchodzili z owego serwera. :)

odjazd szukalem tego bota lap + ;D

Nie to żeby mi na like'ach zależało, ale nie dałeś mi go. :ninja:

Przydatne i fajne polecam :)

Dzięki.

surprise motherfucker

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do adminów serwerów:

Uważajcie jak traficie na coś takiego. Osoby które to robią wyspecjalizowaly się w atakach na mniejsze serwery. Piszą do Ciebie podczas ataku i wciskają kit, że mogą dac Ci plugin który to naprawi. I są 2 opcje: 1 albo każą sobie zapłacić za plugin, albo wyślą Ci taki który daje opa po wpisaniu odpowiedniej komendy. Takie ataki zgłaszałbym od razu na policje, może to dla dzieciaków są i świetne wygłupy, ale dla dorosłych ludzi którzy utrzymują z własnej kieszeni serwery to nie jest takie zabawne. Ja założyłem już 3 takie sprawy i czekam na rozwój sytuacji. Nie zapominajcie, że używając takich programów, narażasz się na nieprzyjemności prawne.

Opublikowano

Do adminów serwerów:

Uważajcie jak traficie na coś takiego. Osoby które to robią wyspecjalizowaly się w atakach na mniejsze serwery. Piszą do Ciebie podczas ataku i wciskają kit, że mogą dac Ci plugin który to naprawi. I są 2 opcje: 1 albo każą sobie zapłacić za plugin, albo wyślą Ci taki który daje opa po wpisaniu odpowiedniej komendy. Takie ataki zgłaszałbym od razu na policje, może to dla dzieciaków są i świetne wygłupy, ale dla dorosłych ludzi którzy utrzymują z własnej kieszeni serwery to nie jest takie zabawne. Ja założyłem już 3 takie sprawy i czekam na rozwój sytuacji. Nie zapominajcie, że używając takich programów, narażasz się na nieprzyjemności prawne.

Zgadzam się z tobą, takie rzeczy można podpiąć np. pod niszczenie mienia.

Opublikowano

Bez przesady :D. Ja tym programem zniszczyłem 60-100 slotowy serwer ;P. I rozwaliłem im rozrywkę. Słusznie że pójdziecie na policje ale oni ci powiedzą że nic nie zrobił jedynie to dobry plugin .

Opublikowano

Bez przesady :D. Ja tym programem zniszczyłem 60-100 slotowy serwer ;P. I rozwaliłem im rozrywkę. Słusznie że pójdziecie na policje ale oni ci powiedzą że nic nie zrobił jedynie to dobry plugin .

No to dla mnie jestes kretynem. Niszczyc serwer dla zabawy to szczyt debilizmu. To tak jakbym ja ci wszedl dla zabawy do domu i wprowadzil tam 300 osob, rozwalil wszystko i spalił, i potem bym powiedział, ze zrobiłem to dla zabawy. ty weź idź się lecz człowieku, bo tacy ludzie jak ty to powinni byc zamykani dla bezpeczeństwa innych.

Opublikowano

ale po co komuś lagować serwer?

Bo serwer który da się w ten sposób rozwalić to gówniany serwer i nie warto na niego zwracać uwagi.

Do adminów serwerów:

To powodzenia życzę. Zobacz w jakim kraju żyjesz.

Tutaj nikogo nie wsadzą za atak na serwerek MC -_-.

No to dla mnie jestes kretynem. Niszczyc serwer dla zabawy to szczyt debilizmu. To tak jakbym ja ci wszedl dla zabawy do domu i wprowadzil tam 300 osob, rozwalil wszystko i spalił, i potem bym powiedział, ze zrobiłem to dla zabawy. ty weź idź się lecz człowieku, bo tacy ludzie jak ty to powinni byc zamykani dla bezpeczeństwa innych.

Jeżeli nie potrafisz zabezpieczyć serwera to ty jesteś raczej kretynem.

Jeżeli dla zabawy chciał byś rozjebać mój dom to na PW moge podać Ci adres. A co do tych 300 osób to prosił bym żeby to byli murzyni.

Chciałem wypróbować na moim serwerze czy działa (wiem ,że powiecie że jestem noobem)

Jesteś noobem.

Opublikowano

Bardzo fajne :) Szukałem tego dość długo bo chciałem sie tym pobawić łapaj like!

Opublikowano

Nie ogarnę chyba "inteligencji" osoby ktora takie tutki oraz boty tworzy, zróbcie dobry server, załatwcie sobie ludzi a nie zdupiacie zabawe innym. Żałosne

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

gravy bot nie ma pliku gravy d;

znaczy jest ale jakis pyc nie da sie otworzyc

@edit

ok mam pythona ale otwieram i od razu znika

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Coś Dla Grieferów. Sam nim nie jestem i nie popieram Griefowania,ale dla Fanów niszczenia Serwerów się nada ;)

23kawee.png   
Remember me, for centuries~

Opublikowano

Fajnie wszystko opisane ;D Zobaczymy miny adminów ;p Leci like .

1375795126-U981250.jpg

Rugby to walka, emocje, siła woli i przede wszystkim ogromna mobilizacja i determinacja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...