Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Kilka pytań

Diesiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka pytań:

1. Na czym się teraz opłaca expić i gp zdobywać nadal się farmi przez HQ czy jest inny lepszy sposób? ;)

2. Jest jeszcze ten sposób na darmowe nx'y ? mógłby mi ktoś powiedzieć jak to robić?

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

Witam mam kilka pytań:

1. Na czym się teraz opłaca expić i gp zdobywać nadal się farmi przez HQ czy jest inny lepszy sposób? ;)

2. Jest jeszcze ten sposób na darmowe nx'y ? mógłby mi ktoś powiedzieć jak to robić?

Na HQ jest najlepszy drop kasy i expa. Lepiej nie ma chyba.

Tak jest ten sposób. Tu masz wszystko opisane http://www.mpcforum.pl/topic/897518-tut-darmowe-nx-w-kilka-sekund-co-24h/

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ale tylko można tą jedną reklame robić co 24h czy wszystkie?

Mi chodzi o sposób na darmwoe nx pzrez sms, co się kupuje kartę i się wypełnia. Kiedyś jak grałem to działało teraz nie wiem. Dlatego pytam się was czy działa ten sposób jeśli tak to podajcie linka jak dokładnie to robić z góry thx ;)

Opublikowano

Ale tylko można tą jedną reklame robić co 24h czy wszystkie?

Mi chodzi o sposób na darmwoe nx pzrez sms, co się kupuje kartę i się wypełnia. Kiedyś jak grałem to działało teraz nie wiem. Dlatego pytam się was czy działa ten sposób jeśli tak to podajcie linka jak dokładnie to robić z góry thx ;)

Tylko tą reklamę można robić tym kodem. A co do tych płatnych to działają tylko nie które. Mi na 10 reklam doszło może z 2 nxy.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Może ktoś jeszzce napisać czy działa ten sposób z sms'ami. Kiedyś robiłem tym sposobem i działało

Opublikowano

ze kupujesz starter za 5 zł

i robisz reklamy a potem mozesz ta karte wywalic ok 4-6k jest jak sie zalogujesz przez fb to 6k na 100% wycisniesz

za męski UJ zostalo mi zbanowe konto

gz dla adminow ...

Opublikowano

A co ile mogę robić te reklamy. Powiedzmy ze mam starter robie wszystkie reklamy na telefon i od nowa mogę robić nowym starterem? I z skąd będę wiedział ,że starter kiedy się zużyje?

Opublikowano

ja tak probowalem tak zrobic na jednym koncie:

kupilem starter dostalem 6.000 nx potem kupilem kolejny i znowu robilem na tym samym koncie ale wtedy juz mi nie przyszly nx ...

Opublikowano

Czyli ten sposob ze.starterem dziala jednorazowo?;/ a są inne jakies sposoby?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...