Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Powrót Nostromo?

pivqo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wy w nim widzicie ? wolniejszy od golca i mniej wali . wygląd ? ee tam i tak wam się znudzi , wytłumaczy mi ktoś że on taki dobry?

Opublikowano

A do nostromo by już mogli za urke albo kredki

Kto normalny kupi design do nostromka za urke ?

Co wy w nim widzicie ? wolniejszy od golca i mniej wali . wygląd ? ee tam i tak wam się znudzi , wytłumaczy mi ktoś że on taki dobry?

Też tego nie rozumiem, może po prostu chcą sobie przypomnieć stare czasy <3

killalllogo.jpg

Opublikowano

Jakby nie było ja tam lubiłem nonstromo ;] Jeszcze pamiętam jak nie było botów to nonstromo był jednym z lepszych statków na wbicie 12 lvl, potem vega lub golcem, więc dużo dawał ten nonstromo

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Bosko, to że usunęli Nostromo było głupim posunięciem, teraz Pirania jest za droga za to co oferuje a BigBoy jest kijowy tak jak zawsze był, Nostromo był tak pomiędzy, a fajnie się lata Nostromem i trolluje ludzi Nostromkiem fullką.

Opublikowano

Co w tym statku jest takiego specjalnego? Ja już od dawna go mam.

że nie można go kupić bo go wycofali 2 lata temu jak była 100 rocznica rozbicia się Titanica.

1.jpg

Opublikowano

że nie można go kupić bo go wycofali 2 lata temu jak była 100 rocznica rozbicia się Titanica.

Co ma rocznica titanica do nostroma?

Opublikowano

Co ma rocznica titanica do nostroma?

Oba rozbiły się o górę lodową.

Opublikowano

Zero uridium ale prawdopodobnie zero zabawy, nieprzydatne dla zaawansowanych graczy.

Sam jesteś nie przydatny :) Ja fulką nostromo kiedyś kosiłem ludzi jak leciało :D
Opublikowano

Nostromo powróciło ma 120 tys hp i kosztuje 195 tys kredek a bb kosztuje 285 tys kredek i ma 260 tys hp pirania ma podobno większy sped i designy do aegisa cytadela i spera kosztują 100 tys uri dają 5 % wiecej powagi i pd i

Pomogłem daj Like <3

Opublikowano

Tą grę teraz polepszyli i zarazem zjebali bo dodali dresy do aegisa itd.

czym zjebali ? dali tb bonus i nie taki, że napierdalasz po xx tylko masz więcej pd i poważki.

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...