Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Powrót Nostromo?

pivqo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Remember the days when space exploration was a gentlemen’s pastime? When every mechanical problem could be repaired with a hammer and a nylon sock?
Relive the golden years and kill pirates in style with the return of the classic Nostromo™ (with upgraded warp core technology and less surplus radiation)!
Nostromo™ and “surplus radiation” are registered trademarks of Lunar Industries. All rights reserved.
547279_10151900275324409_798336582_n.jpg

Jest to oficjalne info(z facebook'a). Co o tym sądzicie?

Opublikowano

No nie wieżę. BP chyba pierwszy raz w historii swojej działalności napisało coś w stylu '' ZERO URIDIUM '' :D

A co do tematu to ciekawi mnie czy zwiększą siłę tego statku czyli HP, miejsca na generatory , lasery itp.

Opublikowano

No nie wieżę. BP chyba pierwszy raz w historii swojej działalności napisało coś w stylu '' ZERO URIDIUM '' :D

A co do tematu to ciekawi mnie czy zwiększą siłę tego statku czyli HP, miejsca na generatory , lasery itp.

Może zostanie tak jak kiedyś :)

56446344189909652196.jpg

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

Hehe kolejny niepotrzebny restart i czekanie na kbota :P

A ja sobie chętnie polatam nostromkiem :D

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Tak się zastanawiam ile potrwa wprowadzenie do gry tego nostromo. Chyba nie mniej jak tydzień?

Żeby kbot pochodził do czwartku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...