Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena Pc

_MaTi_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http:// img70.yfrog.com/i/vbed.jpg/

skasujcie tam spacje

cena:2825zł

Dobra przemyślałem troche sprawe i co myślicie o tym zestawie ??

Opublikowano

Zestaw jak najbardziej ok. Mocna karta graficzna, szybki procesor z odblokowanym mnożnikiem dzięki czemu będziesz miał ułatwiony oc. Jest zdecydowanie lepszy od zestawu pierwszego. Ponieważ gta250 dorównuje Readeonowi 4850 a Radeon HD 4890 gtx 275. Procesor też bez porównania lepszy i bardziej opłacalny. Płyta główna przyszłościowa. Wsadzisz do niej w przyszłości 6rdzeniowego procka AMD (dla przykładu).

368216.png

Opublikowano

no dobra to mam jeszcze jedno pytanie znalazłem bardzo tanią karte sapphire 4870 x2 (850zł) lecz bez gwarancji i czy warto ją kupić i czy lepiej kupić marki gainward ale tam nie ma napisane ani słowa o gwarancji

a i czy te karty są bardzo awaryjne?

Opublikowano

Nie polecam kart dwuprocesorowych z tego względu, że występuje na nich zjawisko tzw. mikroprzycięć. A na pytanie czy są awaryjne czy nie niestety nie mogę odpowiedzieć, bo prawdę mówiąc nie mam pojęcia.

368216.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...