Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rusro

kroneqerse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
moze podaj link do tej klawiatury

xD instalujesz to za pomoca plytki systemowej...

dodatkowo dobrze by bylo jak bys mial klawiature fonetyczna dla zrobienia postaci (rosyjski nick)

a co do ratow to tak sa x1... tylko drop chyba x2 bo cos czesto itemki leca jak na +30lv :D

Opublikowano

Witam jestem nowym użytkownikiem i mam pytanie, jeżeli ktoś posiada angielski Media.pk2 również potrzebuje klawiaturę fonetyczną aby stworzyć nik charowi??

Opublikowano

kurde jak zrobic nick ? bo niemam jakiejs klawiatury fonetycznej ;/ mozna to sciagnac?

Opublikowano

Wiecie co...? Wydaje mi się że to zły dział. Bo RuSro to bardziej globalny server niż prywatny tak samo jaki cSro lub kSro więc lepiej przenieść

Opublikowano

Wiecie co...? Wydaje mi się że to zły dział. Bo RuSro to bardziej globalny server niż prywatny tak samo jaki cSro lub kSro więc lepiej przenieść

RuSro jest prywatnym serverem, stworzonym przez osoby z GejMaxem nie związane.

rapideoUserbar.png
Opublikowano
RuSro jest prywatnym serverem, stworzonym przez osoby z GejMaxem nie związane.

No doslownie prywatnym serwerem silka to tego nazwac nie mozna :D :D

Co do wypowiedzi atos'a1234 to chyba ma racje... powinno to byc przeniesione do innego dzialu.

Btw, czy ktos juz z was dostal bana za bota? ^^ Pytam osoby uzywajace bota :)

Opublikowano

oco wy się tu wadzicie?

przeszkadza komuś coś z was to napisać do moderatora a nie używacie swoich treści.. wogule nie do tego celu przeznaczonych..

Opublikowano

Dodku że tak Cię nazwę, ja i moich 4 kumpli stawiamy boty kolo 18-20h dziennie. I żaden banana nie dostał ;P

rapideoUserbar.png
Opublikowano

mam 1 chara i 3 gfy all na botach i 0 banow jak narazie :)O mam ibota btw :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...