Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rusro

kroneqerse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcalbym zapytac czy juz jest jakas dokladna data zakonczenia beta testow i rozpoczacia gry na rusro wie ktos cos o tym ?

No i jakis moze download? no na silkroad.ru jest tlyko zapisy na beta i forum ;]

Opublikowano

[quote name=Dodek xD' date='18 grudzień 2009 - 11:10 ' timestamp='1261174247' post='606829]

jak narazie GM nic nie pisal na forum kiedy i co jak bedzie... jedyne info to o tym OB jest

info juz jest 22 Grudnia startuje OB planowany exp to 1x-2x wiecej nie moze byc planowany starto to o godzinie 9-11 czasu moskiewskiego

Opublikowano

no cos o tym czytalem a jakiegos downloada z oficjalnej str mozna wziasc?

jescze nie bedzie prawdopodobnie 1 dzien przed startem tak samo reg

Opublikowano

no ja scaglem wlasnie v1.001 ruskiego i niewiem czy noiwego trzeba bd scagac czy sie zuploaduje

Tego to nawet najwieksi nie wiedza ja tam bede sciagal jescze raz i tak mam z testow ale dla pewnosci sciagne jescze raz

Opublikowano
no ja scaglem wlasnie v1.001 ruskiego i niewiem czy noiwego trzeba bd scagac czy sie zuploaduje

Admin forum wlasnie dal linka do torrenta tego OB ale, i tu sie zaczyna:

Wersja CB i OB jest taka sama (1.007), wiec wydaje mi sie iz albo zrobia update poprostu, albo jak bylo juz wyzej pisane ze wyjdzie client dzien przed otwarciem OB

Opublikowano

[quote name=Dodek xD' date='19 grudzień 2009 - 12:10 ' timestamp='1261221055' post='607418]

Admin forum wlasnie dal linka do torrenta tego OB ale, i tu sie zaczyna:

Wersja CB i OB jest taka sama (1.007), wiec wydaje mi sie iz albo zrobia update poprostu, albo jak bylo juz wyzej pisane ze wyjdzie client dzien przed otwarciem OB

a gdzie masz tego linka na torenta co dal admin ja tam nie widze nic nowego na forum ruskow????

Opublikowano

Ja natomiast mam inne pytania:

1) Czy bd tooken do przepisania?

2)Czy nick postaci musi skladac sie z rosyjskich znaczkow?

Z gory thx za odpowiedz:)

Opublikowano

1. tego nie wiem, ale to bedzie latwe ;PP

2. wystarczy klawiatura fonetyczna i gitez majonez...

Edit: Wybaczcie za double answer -.-

a gdzie masz tego linka na torenta co dal admin ja tam nie widze nic nowego na forum ruskow????

z tego co potem wyczytalem to byl client wlasnie do CB nie OB -.- client do OB ma byc dany jutro albo we wtorek... reg pewnie to samo

jak cos wyjdzie i znajde wystawie tutaj linka, no chyba ze ktos bedzie szybszy ;P

Opublikowano

reg bedzie otwarty jutro , pet bedzie u npc za 1kk , klijent ma sie ubdate ale jest obawa ze serwer nie wytrzyma takiej ilosci ubdate na raz

Opublikowano
klijent ma sie ubdate ale jest obawa ze serwer nie wytrzyma takiej ilosci ubdate na raz

skad te info?

btw nie kazdy bedzie robic update w tym samym czasie (nie ktorzy nie maja / nie beda mieli clienta)

wystarczy poczytac forum a ;inki do klijenta

1 91.212.60.103/SilkroadOnline_Russia-v1.001.rar

2 client.silkroad.ru/SilkroadOnline_Russia_v1.001.exe

spox

ale mi chodzilo skad wiesz ze bedzie update a nie jaki jest link do clienta >.<

Opublikowano

[quote name=Dodek xD' date='21 grudzień 2009 - 02:26 ' timestamp='1261401968' post='609946]

skad te info?

btw nie kazdy bedzie robic update w tym samym czasie (nie ktorzy nie maja / nie beda mieli clienta)

wystarczy poczytac forum a ;inki do klijenta

1 91.212.60.103/SilkroadOnline_Russia-v1.001.rar

2 client.silkroad.ru/SilkroadOnline_Russia_v1.001.exe

Opublikowano

[quote name=Dodek xD' date='20 grudzień 2009 - 09:42 ' timestamp='1261341771' post='609357]

1. tego nie wiem, ale to bedzie latwe ;PP

2. wystarczy klawiatura fonetyczna i gitez majonez...

Edit: Wybaczcie za double answer -.-

z tego co potem wyczytalem to byl client wlasnie do CB nie OB -.- client do OB ma byc dany jutro albo we wtorek... reg pewnie to samo

jak cos wyjdzie i znajde wystawie tutaj linka, no chyba ze ktos bedzie szybszy ;P

Dzieki za odpowiedz. Mam jeszcze mala prosbe.Czy powie mi ktos jak mam zrobic abym mogl przepisywac tooken z obrazka... Chodzi mi glownie o to w jaki sposob moge pisac rosyjskimi znakami:). Wiem ze cos w stylu ksro ale nie zbyt mi to wychodzi.Prosze jedynie o napisanie krotkiego instruktarzu ktorym sie pokieruje podczas instalacji tego pakietu jezykowego:) Z gory dziekuje:)

@EDIT: Dobra dalem sobie rade;) Nic nie musialem instalowac tylko w panelu sterowania sie pobawilem. Sory za zbedny post, mozna go usunac jak komus bardzo zawadza .

Opublikowano

Tak jest reg on znajdziesz go na:

http://www.silkroad.ru/

Wchodzisz tam i pod logowaniem masz ''Регистрация''

Klikasz na to potem robisz tak:

1.ID użytkownika inaczej login :-).

2.Hasło

3.Powtórz hasło

4.E-mail

5.To będzie sekretne pytanie

6.Sekretna odpowidz

Akceptujesz regulamin dajesz ten czerwony przycisk i gotowe :-).

Opublikowano

hey dobra ściagnełem clienta, zainstalowałem ale nie moge zrobic postaci bo pisze nick wybieram bron itp ale błąd wyskakuje.... :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...