Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Patch 3.7

Mekler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spodziewałem się większego nerfa dla Cait, raczej krzywdy jej nie zrobili. Nunu niby powitany w jungli, a jednak bez dash'a raczej dużo nie zrobi. Ult Warwicka ciekawie przerobiony, dotąd ganki były dosyć ciężkie bo castował ult dłużej niż trzymał w CC wroga. Zed i Zac nerfy [*]

Opublikowano

pojebało cię??

Syndra rucha KAŻDEGO AP I AD na midzie z wyjątkiem talona i cass, no może też malzy, ale nie o to chodzi.

Po 1. Zed ma "cooldown" przed wybuchem. Ogarnięta syndra castuje combo w ok. 1,5 sec. Zed nawet nie zada jej obrażeń. Wczoraj grałem na streamera, który skończył ze statami 4/8 albo 4/10 nie pamiętam dokładnie. Adc, zed i przyjaciele kładli się na combo ( ale wiecie.... bariera na adc, heal od soraki, ult od soraki i sucz ucieka na 100 hp )

Zed nie KONTRUJE LUX! ze względu na jej combo + sneara na 2 sekundy.

btw. Strasznie mocne nerfy w tym patchu.

wait, podczas kiedy lux castuje ulta zed może równocześnie uzyc ulta wiec uniknie go.

klatki bardzo łatwo uniknac tak samo jak tego slowa. nie wiem do czego dazysz, ja nie mialem problemow vs lux grajac zedem.

z syndra ma juz troche gorzej ale to kwestia umiejetnosci gracza/przeciwnika

Opublikowano

pojebało cię??

Syndra rucha KAŻDEGO AP I AD na midzie z wyjątkiem talona i cass, no może też malzy, ale nie o to chodzi.

Po 1. Zed ma "cooldown" przed wybuchem. Ogarnięta syndra castuje combo w ok. 1,5 sec. Zed nawet nie zada jej obrażeń. Wczoraj grałem na streamera, który skończył ze statami 4/8 albo 4/10 nie pamiętam dokładnie. Adc, zed i przyjaciele kładli się na combo ( ale wiecie.... bariera na adc, heal od soraki, ult od soraki i sucz ucieka na 100 hp )

Zed nie KONTRUJE LUX! ze względu na jej combo + sneara na 2 sekundy.

Ja pisze to co widze na meczach.Jak wygrałem kilka razy mida zed vs syndra to mam pisać że syndra go rozwala?

Co do lux to dobry zed powinien ją rozwalić, choć dziś grałem lux vs zed i miałem 2/0.

Znawca
Opublikowano

Kurwa mać.. Ten Riot jest za przeproszeniem poje*any. Pierw nerfia akali, potem bufuja i teraz jeszcze jeden buff. A za 1-2tygodnie znowu będzie nerf tylko znerfią ją tak ze soraka będzie ją pierdolić na midzie.

Robią tych postaci praktycznie co 2tyg nowa, a potem oczywiście nerf. Co kupie sobie jakąś fajną postać to odrazu dostaje nerfa przez co do gry z 80champów zostaje mi jakieś 30 fajnych.

Prawda jest taka, że Riot nie nerfi postaci ''zbyt op'' tylko te którymi ludzie grają. np. nikt nie grał lux, zaczeli grać jeb nerf itd..

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Jestem niezadowolony z nerfu Zed'a. Jest dobrą postacią ale nie było ciężko go zabijać/gnębić. Btw. Nie wiem jak wy graliście tymi Zedami jak zabijaliście cytuję "tanków z 4k hp i 200 armora w sekundę" ...

Opublikowano

Nie wiem po co nerf zeda. Wczoraj jeszcze przed tym własnie patchem jadłem zeda na topie renektonem. Jedno combo renektona w niego i chłopaka nie ma :p A ten tłuczek to gówno mu daje przeciwko takim off-tanką jak renekton ( ponad 4k hp + ult 4,6k hp, 180 armoru, 300 dmg, 160 magic resist ). Wystarczy dobrze składać przeciwko zedowi i jest gównem...a z tym nerfem co już jest to wgl będzie sraką.

Opublikowano

Nie wiem po co nerf zeda. Wczoraj jeszcze przed tym własnie patchem jadłem zeda na topie renektonem. Jedno combo renektona w niego i chłopaka nie ma :P A ten tłuczek to gówno mu daje przeciwko takim off-tanką jak renekton ( ponad 4k hp + ult 4,6k hp, 180 armoru, 300 dmg, 160 magic resist ). Wystarczy dobrze składać przeciwko zedowi i jest gównem...a z tym nerfem co już jest to wgl będzie sraką.

Pokaż mi renektona z 180 armoru, 300 ad, 160 mres i 4k hp -.-

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...