Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Exp dla wybranych monastyr - Moj komentarz

amneT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niekoniecznie trzeba użyć moda aby dostać się do komnaty ze smokiem, wystarczy trochę pokombinować pamiętam czasy w których grałem na globalu i dropiłem zatrte miecze itp to wszystko właśnie z generałów także aby mieć generała dla siebie tak samo wbijałem się w komnatę smoka i bez żadnych modów. Swoją postać sprzedałem także filmu wam niestety nie nagram ale osoby posiadający lvl min 75 mogą się pobawić.

Wystarczy że jedna osoba w rogu obok sury da cięcie z siodła a druga omdli go w tym czasie, postać zostaje kawałek dalej i tak możemy być coraz bliżej komnaty smoka. Ja to robiłem na deszczu strzał skill konny

Co do kwestii wedle Fubu ' GM przywołuje mobki ' no tak tak, nie trzeba być inteligentem żeby wiedzieć jak wygląda potworek który jest przywoływany.
Tego człeka zostawiam bez komentarza... sam siebie ośmiesza na każdym kroku.

Opublikowano

dokładnie na modzie nie widać generałów z av2 ( nawet na privach )

Tenma ma racje ze jak nie widzimy moba/bossa to się go ubić nie da

a dlaczego autor filmu nie widział postaci i flagi Królestwa ? to proste gracz miał pewnie założoną zbroje na wyższy lvl i postać była w ziemi tak jak jego szaman :) ( urok moda )

a tak poza tym to na filmiku widać jak autor klika na wykrywacz GM/ow i nie wykrył żadnego wiec GM/a tam nie było i nie mógł respic mobów podkreślam że wykrywacz nawet wykryje GM na niewidocznym

Na modzie tymbardziej pl widać generala! napisal to sam kamer..

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...