Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<< Mega.Sro >> | Cap 110 | Skills 110 | Free 1M Silk |

humannus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Slaby ten serwer ludzie biegaja w itemach stast 100 % +22 novy wtf: D? jeszcze egy kurwa

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja dziś zacząłem grac również, wraz z bratem i 2 znajomymi.
Ale odrobinę nie ogarniam :)\

Co się dzieje?, server nagle offline bez żadnego uprzedzenia, i wyskakuje mi informacja, że jest inspekcja.

29979.gif
Opublikowano

Witam. Mam problem, gdy pobralem silka i wypakowałem to nie ma w nim lunchera . Wie ktos o co chodzi ?

Nie usunął go Tobie przypadkiem antywirus?

Opublikowano

w odpowiedzi na powyższe... Tak, gra tu sporo przyjaznych i pomocnych osob, ( nie zawsze polakow :D ) moj nick: Sumahia, jesli ktos potrzebuje pomocy / toturiala co i jak pm :)

Opublikowano

Wczoraj powstała polska gildia: Zamiatacze, Master: GroznYNinyA, zastępca: Pikna... Mój nick: XX ja jestem ONLINE caly czas ! jesli ktos chcce to pisac do XX

Opublikowano

Zapraszam do gildi OnlyPoland Nick w grze : LatamNaProhu lub JaramBlanty serdecznie zapraszam

Czego się boję najbardziej? Że prześpię koniec świata :D

76561198035187839.png

Opublikowano

według mnie serwer kompletne dno, wejść kupić ava, premkę, wbić max level i tyle. ;)

niektórzy lubią takie serwery, nie każdy ma dużo wolnego czasu - żeby dropić takie itemy

x

Opublikowano

niektórzy lubią takie serwery, nie każdy ma dużo wolnego czasu - żeby dropić takie itemy

no tak, ale zbyt szybko się nudzą.

2933715915.png

Opublikowano

no tak, ale zbyt szybko się nudzą.

premki z IM to podstawa, jest jeszcze Mega Premium, ktore dodaj 20% wszystkiego, avki ma kazdy tak, ale sa tez drozsze, ladniejsze ze drop, tak samo wyposazenie, aby zdobyc egy musisz troche sb siedziec i dropic zanim uzbierasz, wiec serwer okreslam jako medium :)

Opublikowano

Witam Serwer Bardzo fajny ktos napisał ze ludzie biegaja w i temach +22 no bo da sie to zrobic ja osobiscie mam +12 puki co i to za pierwszym razem bez niczego .Egy dostaje sie za mega coiny które dropią na mobach 106lv+ zbierasz wymieniasz na egy i kozaczysz:) Jak cos jest polska gildia Pisac do AdamPL XX Pikna

lub GroznYNiyA pozdrawiam Gildia nazywa sie Zamiatacze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...