Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Ventris.pl

Lux95

Odpowiedz jak Ogarniesz Zapowiedz !!   

154 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz u nas ?

2. 2. Czy podoba ci si? nasz serwer ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napiszę jeszcze raz bo nie otrzymałem odpowiedzi:

Gdzie dropia 6/7? W jakich ilościach i jaki jest % na wydropienie?

Client będzie zrobiony pod win7/win8? Bo nie mam zamiaru grac i co 3min widzieć błąd C++...

Trochę nie za dużo na kryta/szycie w items? bo pewnie znając życie będzie PvP aka hits+przeszywka.. :/

Będzie możliwość tepania buffa na inne mapki przez pierścionek?

METINY I BOSSY NA MAPACH 90 + ( DODAC DO F.A.Q )

A wiec dane sie potwierdzily... :) stary venox... jak to ten technik " insane" to macie lipe bo ten palant zamiast zrobic lepszy srv to bardziej go rozjebal jak venox byll off 3 dni. :)

jakie dane się potwierdziły ?? serwer działa sprawinie 0 c++ zapraszam na betę :)

02393685168849339719.png

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam ze wzgl. na Cyca co napewno bedzie sprzedawać ,albo odbanowywać .. za ZŁ

chyba cię kolego coś ci się moja osoba pomyliła ja kase mam i z serwera nic nie dostanę

02393685168849339719.png

Opublikowano

fajny serwer był i może ten tez będzie ale ja poczekam tydzień bo nie ma sensu grac a potem padnie.

Panie UP jak dajesz klienta to może niech działa link? Czy to już przed startem problemy?

Opublikowano

fajny serwer był i może ten tez będzie ale ja poczekam tydzień bo nie ma sensu grac a potem padnie.

Panie UP jak dajesz klienta to może niech działa link? Czy to już przed startem problemy?

Jutro dostaniecie nowy download :)

02393685168849339719.png

Opublikowano

Zagram, ale mam jedno pytanie.Czy ten client z bety będzie działał na officialu będzie jakaś łątka,czy pobieramy nowego ?

Będzie mała łatka max 50/100 MB

02393685168849339719.png

Opublikowano

Ogarnijcie stronę lagi w ch***.NIe da się zarejestrować nawet

Nie była to nasza wina cała serwerownia hosteam.pl padała

02393685168849339719.png

Opublikowano

Wchodze na stronę pacze - dolacz do kilkutysiecznej społeczności (graczy online 30)

Serwer jeszcze nie wystartowal, zainteresowanie jest ciut mniejsze niż bym chcial, a wy już klamiecie ;(

tenor.gif

Opublikowano

Wchodze na stronę pacze - dolacz do kilkutysiecznej społeczności (graczy online 30)

Serwer jeszcze nie wystartowal, zainteresowanie jest ciut mniejsze niż bym chcial, a wy już klamiecie ;(

no na razie jest beta :)

02393685168849339719.png

Opublikowano

50 ressów na magię i ten bon 45 % do pż.

Powodzenia dla szamanów i bm. :)

mają duże szanse zresztą beta jeszcze trwa :)

02393685168849339719.png

Opublikowano

kiedy client bedzie? :D

Wzracam się do tego pytania bo nie działa mi zakładka na stronie pobierz :(.

A chciał bym testnąć serwa :P.

Opublikowano

haha dobre a ty tez czytac wogole bo to jest beta client a my pytamy o officiala ;]

to będzie i na oficjalny start !!

02393685168849339719.png

Opublikowano

Mam nadzieję, że wystartujecie i żadne żałosne noobki nie będą puszczać DDoS'ów :)

Jeśli wystartujecie dobrze to macie pewność, że wasza kieszeń się wzbogaci :D

Doładuj monety poprawicie? SMS 30zł daje 700SM, a przelew 100zł 1500SM. Jakieś to dziwne :O

tenor.gif

Opublikowano

Dodacie łatkę do clienta z bety ? Żeby nie było trzeba ściągać jeszcze raz clienta ?

GoLGis

:)

GoLGis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...