Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Ventris.pl

Lux95

Odpowiedz jak Ogarniesz Zapowiedz !!   

154 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz u nas ?

2. 2. Czy podoba ci si? nasz serwer ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam nadzieje ze w koncu ruszy ;d zagram jak bedzie git ;] a jesli wywali channele po jakims czasie to odpadam !

KIEDY dodacie clienta bo niby podana strona tylko ;d

Opublikowano

Myślę że są dwie opcje:

1. Administracja Venox'a sprzedała pliki swojego serwera, ktoś zmienił tylko tło logowania, ładowania i nazwe, dodajac jedynie mounty. Nic wiecej, a reszta to stary Venox z masą błedów C++ na każdym kroku. Który nie wypalił i z tym będzie podobnie, a to że team dodał 4 filmiki z serwera na yt z prezentacja różnych dodanych rzeczy przez siebie, to nic. Byle amator potrafi odpalić fraps'a i obrobić film.

2. Ktoś z team'u Venox'a ruszył dupe, dodał kilka nowości, nagrał kilka filmików dla nie poznaki na yt i wrzucił prezke na forum, zmieniając jedynie nazwe o 3 litery. A reszta nic nie robiła i nie bedzie robić, ile razy ludzie pisali do team'u o bledzie C++? A administratorzy mieli tylko to w dupie. Odpalili serwer na chwile zgarneli hajs na dzieciach którzy na starcie pd potrzebują i ugrali niezłą sumke.

A dobrze wszyscy wiemy i nie oszukujmy się, pliki są Venox'a i taka prawda, ponieważ zbroja w zbroje by nie była podobna a tutaj jest wszystko podobne, do tego ta nazwa. Autor widać mało pomysłowy myslał że gracze sie nie domysla lub są nie dojebani. Do tego dochodzą w prezentacji obrazki z generatora... widać że prezentacja na szybko zrobiona, a ss niektore sciagniete z prezki venox'a.

Tyle ode mnie, zajrze na serwer zobaczyć tylko jak team się pogrąża na plikach Venox'a ;)

Edit. Lux95

Nie udawaj że nie wiesz o jaki serwer chodzi, i o jakie pliki. Dobrze wiesz, a ludziom kity wciskasz że serwer stoi na twoich autorskich plikach, nie wiem myslisz ze ludzie nie maja mózgu czy jaki chuj? Sam pisząc takie bzdury robisz z siebie kretyna.

Opublikowano

Myślę że są dwie opcje:

1. Administracja Venox'a sprzedała pliki swojego serwera, ktoś zmienił tylko tło logowania, ładowania i nazwe, dodajac jedynie mounty. Nic wiecej, a reszta to stary Venox z masą błedów C++ na każdym kroku. Który nie wypalił i z tym będzie podobnie, a to że team dodał 4 filmiki z serwera na yt z prezentacja różnych dodanych rzeczy przez siebie, to nic. Byle amator potrafi odpalić fraps'a i obrobić film.

2. Ktoś z team'u Venox'a ruszył dupe, dodał kilka nowości, nagrał kilka filmików dla nie poznaki na yt i wrzucił prezke na forum, zmieniając jedynie nazwe o 3 litery. A reszta nic nie robiła i nie bedzie robić, ile razy ludzie pisali do team'u o bledzie C++? A administratorzy mieli tylko to w dupie. Odpalili serwer na chwile zgarneli hajs na dzieciach którzy na starcie pd potrzebują i ugrali niezłą sumke.

A dobrze wszyscy wiemy i nie oszukujmy się, pliki są Venox'a i taka prawda, ponieważ zbroja w zbroje by nie była podobna a tutaj jest wszystko podobne, do tego ta nazwa. Autor widać mało pomysłowy myslał że gracze sie nie domysla lub są nie dojebani. Do tego dochodzą w prezentacji obrazki w generatora... widać że prezentacja na szybko zrobiona, a ss sciagniete z prezki venox'a.

Tyle ode mnie, zajrze na serwer zobaczyć tylko jak team się pogrąża na plikach Venox'a ;)

Edit. Lux95

Nie udawaj że nie wiesz o jaki serwer chodzi, i o jakie pliki. Dobrze wiesz, a ludziom kity wciskasz że serwer stoi na twoich autorskich plikach, nie wiem myslisz ze ludzie nie maja mózgu czy jaki chuj? Sam pisząc takie bzdury robisz z siebie kretyna...

naprawdę nie mam pojęcia a jak gralem na serwie około 1000 min teraz nie miałem ani razu c++ więc wydaje mi się że wszystkim będzie działa dobrze

beta jutro czy kiedy. ?

Od dzisiaj

02393685168849339719.png

Opublikowano

naprawdę nie mam pojęcia a jak gralem na serwie około 1000 h teraz nie miałem ani razu c++ więc wydaje mi się że wszystkim będzie działa dobrze

Od dzisiaj

Na jakim systemie grałeś 32bity? To się nie dziwie, spróbuj na Win 7/8 64bit.

Opublikowano

Na jakim systemie grałeś 32bity? To się nie dziwie, spróbuj na Win 7/8 64bit.

ja mam win 7 64 bity

02393685168849339719.png

Opublikowano

Czyli na serwer można swobodnie wchodzić do kiedy ? Gdzie można zgłaszać wszelkie bugi itp ?

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

Nie mamy nic wspólnego z serwerem Venox. Nawet nie mam pojęcia co to za serwer.

Proszę skończcie zbędnego spamu na temat tego serwera.

Dojebałeś aż mi w picu zgasło, bez kitu .

Beka z typa -.-

Opublikowano

Czyli na serwer można swobodnie wchodzić do kiedy ? Gdzie można zgłaszać wszelkie bugi itp

Wszystkie błędy/ bugi, które wykryłeś należy wstawić na officjalne forum serwera ventris masz stronę główną http://www.ventris.pl/ i kliknij zakładkę forum ! .

Nie bylo zadnego sprzedawania plikow , na venox wyjebali technika i ten technik robi ten serwer

Dokładnie technik, który pracował na innym serwerze gdzie administratorzy go wyrzucili nie podlega już do nich teraz robi na ventris czy wam się to podoba czy też nie . Nie mam zastrzeżeń do chłopaka .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

mam pytanko ej bony wchodza max ?

Tak wchodzą :)

I mam pytanie w jaki sposób można zdobyć 6/7 bony ?

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

Nie mamy nic wspólnego z serwerem Venox. Nawet nie mam pojęcia co to za serwer.

Proszę skończcie zbędnego spamu na temat tego serwera.

Serwer nie ma przyszłości, administracja nic nie potrafi wymyślić sama najlepiej zaj... pliki i pomysł z Venoxa. Widać full profesionalizm <haha> pozdro dla debilnej administracji, która ma 0 kreatywności. Ten kto nie zrobił serwera od 0 nie będzie go szanował więc chcecie grajcie ale widzę, że zbyt długo to ta marna kopia nie pociągnie...

edit:

Męczy Cię monotonia? Chcesz czegoś nowego, niezwykłego? ----- Nie wiem czy macie pojęcie czym jest nowość

Graczy znudziła oklepana fabuła Metin2. ----- Dlatego trzeba było ją ukraść z venoxa

Każdy nowo powstały serwer niewiele różni się od poprzedniego. ------ Wasz nie różni się niczym od poprzednika (venoxa)

Masz tego dosyć? Ventris.pl to coś dla Ciebie! ----- Profesionalny team bez kreatywności i pomysłów

Znajdziesz u nas Całkiem nowe : ----- Z Venoxa

Metiny, Moby, Zbroje, Bronie, Biżuterie, Wierzchowce, Zwierzaki, ----- Także z Venoxa

W tej Zapowiedzi uchylę wam troszkę z serwera zapraszam do zapoznania się z zapowiedzią. ---- Wystarczy wejść w zapowiedź Venoxa i wszystko wiadomo

^^

Opublikowano

Ty za to masz w chuj kreatywności i jesteś w chuj profesjonalny twój serwer nie stał nawet paru godzin

Pozdrów technika ja od tych spraw tam nie byłem i nie wypowiadaj się jak nie wiesz. Jedyne co robiłem to pomysł i trochę client.

^^

Opublikowano

Serwer nie ma przyszłości, administracja nic nie potrafi wymyślić sama najlepiej zaj... pliki i pomysł z Venoxa. Widać full profesionalizm <haha> pozdro dla debilnej administracji, która ma 0 kreatywności. Ten kto nie zrobił serwera od 0 nie będzie go szanował więc chcecie grajcie ale widzę, że zbyt długo to ta marna kopia nie pociągnie...

edit:

Męczy Cię monotonia? Chcesz czegoś nowego, niezwykłego? ----- Nie wiem czy macie pojęcie czym jest nowość

Graczy znudziła oklepana fabuła Metin2. ----- Dlatego trzeba było ją ukraść z venoxa

Każdy nowo powstały serwer niewiele różni się od poprzedniego. ------ Wasz nie różni się niczym od poprzednika (venoxa)

Masz tego dosyć? Ventris.pl to coś dla Ciebie! ----- Profesionalny team bez kreatywności i pomysłów

Znajdziesz u nas Całkiem nowe : ----- Z Venoxa

Metiny, Moby, Zbroje, Bronie, Biżuterie, Wierzchowce, Zwierzaki, ----- Także z Venoxa

W tej Zapowiedzi uchylę wam troszkę z serwera zapraszam do zapoznania się z zapowiedzią. ---- Wystarczy wejść w zapowiedź Venoxa i wszystko wiadomo

Zgadzam się w 100%, nic od siebie tylko wszystko kopiuj wklej. :)

37143810364250485063.png

Opublikowano

Tak wchodzą :)

I mam pytanie w jaki sposób można zdobyć 6/7 bony ?

METINY NA NOWYCH MAPACH :)

02393685168849339719.png

Opublikowano

edit:

Męczy Cię monotonia? Chcesz czegoś nowego, niezwykłego? ----- Nie wiem czy macie pojęcie czym jest nowośćGraczy znudziła oklepana fabuła Metin2. ----- Dlatego trzeba było ją ukraść z venoxaKażdy nowo powstały serwer niewiele różni się od poprzedniego. ------ Wasz nie różni się niczym od poprzednika (venoxa)Masz tego dosyć? Ventris.pl to coś dla Ciebie! ----- Profesionalny team bez kreatywności i pomysłówZnajdziesz u nas Całkiem nowe : ----- Z VenoxaMetiny, Moby, Zbroje, Bronie, Biżuterie, Wierzchowce, Zwierzaki, ----- Także z VenoxaW tej Zapowiedzi uchylę wam troszkę z serwera zapraszam do zapoznania się z zapowiedzią. ---- Wystarczy wejść w zapowiedź Venoxa i wszystko wiadomo

Technik jest z venoxa. A co do nowości to teraz ŻADEN serwer nie ma nowości, każdy serwer jest w sumie na gotowcach, bo nie ma tam nic nowego te same rzeczy, większość z Metin2Master

tenor.gif

Opublikowano

Napiszę jeszcze raz bo nie otrzymałem odpowiedzi:

Gdzie dropia 6/7? W jakich ilościach i jaki jest % na wydropienie?

Client będzie zrobiony pod win7/win8? Bo nie mam zamiaru grac i co 3min widzieć błąd C++...

Trochę nie za dużo na kryta/szycie w items? bo pewnie znając życie będzie PvP aka hits+przeszywka.. :/

Będzie możliwość tepania buffa na inne mapki przez pierścionek?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

A co tu jest nowego ? Nawet grafike macie jakąś taką ..

Bo moim zdaniem to ma być czytelne nie kolorowane.

Jeżeli rajcują Cie kolorki to sobie porysuj na kartce..

Moim zdaniem serwer jest godny uwagi, nowe nazwy i pomysły za które gratulue tez nie ma co wymyślac nie wiadomo co, ale jednak to coś jest co przyciąga.

Lecz moim zdaniem nie będzie dużo graczy bo są dwa inne serwery ktore trzymają sie w czołówce które ostatni wystartowały głownie chodzi mi o eth* ;P

Opublikowano

A wiec dane sie potwierdzily... :) stary venox... jak to ten technik " insane" to macie lipe bo ten palant zamiast zrobic lepszy srv to bardziej go rozjebal jak venox byll off 3 dni. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...