Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nacja

Greedo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otoz gram od paru dni w War Thunder i mam do was pytanie.Mam 3 lvl w zsrr i 3 lvl w Wielkiej Brytanii.Mam dylemat poniewaz nie wiem jaka nacje wybrac na tzw. "maina".Dodam,ze lubie samoloty ktore nie sa papierowate,maja pierdolniecie,i zwrotnosc nie musi byc gigantyczna.Dziekuje dobranoc.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Grałeś może innymi nacjami? Najlepiej, jakbyś pograł wszystkimi i dowiedział się w jakim najlepiej Ci się lata. Mogę polecić niemców, mają szybkie samoloty i dobre uzbrojenie. Na 13 poziomie masz bf 109 G-6 - samolot z największym pierdolnięciem w grze. W ciągu sekundy wystrzeli aż 11.94 kg. pocisków!! Miazga.

Opublikowano

Poczekam na dalsze wypowiedzi :) Dzieki za udzielenie sie w temacie.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Zależy czym grasz, i w jaki sposób gdy popatrzałem na drzewko samolotów to w USA widziałem bombera który jest idealny do latania nisko i napierdzielania z wieżyczek. U niemców bombowce typowo do bombardowania (duża pojemność) każdy kraj ma swój +y i -y.

1.jpg

Opublikowano

ja tam latam usa i jest dobrze, pomimo, że ludzie gadają że nie za dobra nacja na początek, rosja vs anglia? koledzy wybrali rosje

Opublikowano

Proszę bardzo :)

USA - bardzo szybkie, mają ostre pierdolnięcie ,a zwrotność dość przeciętna, wytrzymałość jest dosyć dobra

Niemcy - nie grałem jednakże podobno są przeciętni pod każdym względem, o wytrzymałości nie wiem

Anglia - szybcy i zwrotni, słaby damage, wytrzymałość jest słabo-przeciętna ^^ (Bardziej przeciętna.) PS@ Należy wspomnieć ,że bombowiec Wellington wyciąga około 200-300 km/h (czy węzłów? nie wiem jak jest podawane), a pewien Amerykański (USA) bombowiec wyciąga spokojnie 560 :) myśliwce nie mogą go dogonić i wgl. jest to jeden z pierwszych bombowców, na pewno jak zagrasz będziesz wiedział o który mi chodzi :)

ZSRR - BARDZO DOBRY DAMAGE, dosyć dobra zwrotność (jednakże słabsza od Angli i Japonii), dosyć przeciętna wytrzymałość,a także szybkość ^^ zależy od samolotu

Japonia - BARDZO DOBRA ZWROTNOŚĆ, słabiutka wytrzymałość, prędkość dość przeciętna, uzbrojenie także

Na razie najwięcej grałem USA, potem Anglią, potem Japonią, ZSRR ,a w ogóle nie grałem Niemcami. Wybaczcie za ewentualne błędy :) Pozdrawiam.

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

Proszę bardzo :)

USA - bardzo szybkie, mają ostre pierdolnięcie ,a zwrotność dość przeciętna, wytrzymałość jest dosyć dobra

Niemcy - nie grałem jednakże podobno są przeciętni pod każdym względem, o wytrzymałości nie wiem

Anglia - szybcy i zwrotni, słaby damage, wytrzymałość jest słabo-przeciętna ^^ (Bardziej przeciętna.) PS@ Należy wspomnieć ,że bombowiec Wellington wyciąga około 200-300 km/h (czy węzłów? nie wiem jak jest podawane), a pewien Amerykański (USA) bombowiec wyciąga spokojnie 560 :) myśliwce nie mogą go dogonić i wgl. jest to jeden z pierwszych bombowców, na pewno jak zagrasz będziesz wiedział o który mi chodzi :)

ZSRR - BARDZO DOBRY DAMAGE, dosyć dobra zwrotność (jednakże słabsza od Angli i Japonii), dosyć przeciętna wytrzymałość,a także szybkość ^^ zależy od samolotu

Japonia - BARDZO DOBRA ZWROTNOŚĆ, słabiutka wytrzymałość, prędkość dość przeciętna, uzbrojenie także

Na razie najwięcej grałem USA, potem Anglią, potem Japonią, ZSRR ,a w ogóle nie grałem Niemcami. Wybaczcie za ewentualne błędy :) Pozdrawiam.

Opisu Niemców Ci nie wybaczę :) Pograj, a zobaczysz co potrafią Bf 109 i FW :)

Opublikowano

Anglia ma super MYŚLIWCE, dla początkujących w sam raz.

Hurricane Mk. II jak na III stopień jest bardzo zwrotny, bardzo ciężko przeciwnikowi jest cię wymanewrować (bynajmniej mnie było ciężko, bo bardzo łatwo siadałem na ogon)

Ogółem na początek osobiście polecam Brytyjczyków - dobre myśliwce i dobrze uzbrojone.

Ostatnio też zacząłem grać Brytyjskimi Beaufortami (samolotami szturmowymi), robią mega rozpiździel, kilka strzałów z działa maszynowego w jakikolwiek MYŚLIWIEC i zniszczenie. :)

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

UP2@ Ale mówię ,że nie grałem tą nacją :D! Napisz mi jak możesz na PW co potrafią Niemcy to poprawię ^^

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...