Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kim grać w war thunder

PiklesPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rosja,Rosja i jeszcze raz Rosja ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Rosja, Anglia, Amerykanie. Niemcy średnie, Japonia (gram) zwrotna, ale pancerze z dykty. Przymierzam się do Brytyjczyków

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Brytole są fajni. Szczególnie przyciągnęły mnie do siebie samoloty Spitfire.

Niemcy średnio, pomimo sławnego "Meserszmita"

Ruscy są wkurzający nieziemsko. Nie wiem, czy to mój pech, ale po 1 serii odpada pół kadłuba. Strzelają z laserowych minigunów, całkiem zwrotne i twarde (przynajmniej takie mam odcucia. nie mówię, że są OP)

USA niczym mnie nie zaciekawiło poza boskim Mustangiem

Japońce są fajne, bo zwrotne i potrafią użądlić. Fajnie się nimi gra, jak masz kogoś, kto ci będzie osłaniać plecy, bo to latająca tektura.

Mówię tutaj o myśliwcach, bo bombowców jeszcze nie próbowałem.

7m9a.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Anglia. To są tak op samoloty,że głowa boli...

Nie ma samolotów imba, są tylko imbecyle. Zamiast narzekać, że Brytole są OP, pomyśl jak ich pokonać, jak się przed nimi bronić i jak ich wymanewrować. Znać wady brytoli i to wykorzystać. No ale lepiej narzekać, zamiast troszkę się wysilić.

Opublikowano

To może ja coś napisze.

Dwie najlepsze nacje na dłuższy dystans to Niemcy i Anglia.

Rosjanie po 13 poziomie stają się jednymi z najgorszych, USA i Japonia ich biją. Niemieckie Bf 109 w wersjach G i K mają potworną siłę ognia, zwłaszcza przy typowej dla nich taktyce Boom & Zoom.
Brytyjczycy też mocne drzewko i rzeczywiście są OP, ale już tłumaczę dlaczego (mówię OP o Beaufighterach). Jako,że to wersja Beta, brytyjskie Beaufightery nie mają wprowadzonego modelu uszkodzeń. Co za tym idzie, cechują się ogromną wytrzymałością i olbrzymią siłą ognia. Z pewnością do momentu wypuszczenia oficjalnej wersji gry zostanie to poprawione.

Ogólnie to podzieliłbym to na kilka klas: Ruscy są super do grania na małych tierach, Niemcy i Anglicy do grania na wyższych, USA to takie przeciętniaki, dosyć zbalansowane, można powalczyć nimi na każdym, Japonia tak samo jak USA

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wybierz anglię, ma super samoloty na początek (od 3lvl) i jest nią najłatwiej zacząć :D Wgl klimaty dywizjonu 303 itp, sama przyjemność ^^

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Pierwszy Hurricane ma do odblokowania kamuflaż z szachownicą ;) To tak gwoli informacji. Ja dalej obstawiam przy III Rzeszy :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...