Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co robi większą siek? Niemcy Vs. Anglia

SebaProx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze i czołem i reszta tych dziwnych powiedzonek.Spytam się od razu co "LEPSZE" ?

Do wyboru mam Anglię i Niemcy, obie nacje mam już rozwinięte do 2-3 lvl'a, ale tu nie da się polatać bez płaczu, że lecę bombowcem i dyż bombki spuszczone, a jedna z czterech trafia -,-

Dlatego się pytam was, która nacja na wyższych lvl'ach (4-10 i wyżej) koksi.

Opublikowano

niemcy pozniej sa dobrą nacją ale na poczatek moze byc ciezko

anglia jest ciagle dobra od poczatku

polecam anglie bo lepsze bombowce i op beufightery

­

Opublikowano

ja bym polecil osobiscie anglie :) tak jak pisal kolega zyzej angole maja beufightery a jak umiesz nimi latac to naprawde sa istnymi killerami :)

...Vess/4Gen/VanBoogie...

30ab0c774b1bc1d2dac36c06cbfe2c37.png

...WHAT?...

Opublikowano

Polecam Wielką Brytanię, ponieważ tak jak koledzy wyżej napisali posiadają beufightery, a to jest super maszyna. Są to oczywiście samoloty szturmowe używam ich najczęściej do niszczenia celów naziemnych (Jak masz amunicję przeznaczoną do celów naziemnych to już jest super 1 strzał i po artylerii). Jedyny minus jak dla mnie beufighterów to, że są mało zwrotne ale co się dziwić one są ogromne. W Wielkiej Brytanii są też dobre spitefire lecz na początku dosyć ciężko się nimi gra. Spitfire mk II jest dobry, ponieważ ma już CKM'A lecz w nim tylko 120 amunicji która ładuje się 30 sekund. To jest ten minus w tych samolotach reszta czyli pancerz i szybkość jest ok :) Polecam tą nacje bo warto :)

Opublikowano

Osobiście preferuję Niemców, chociaż gram wszystkimi nacjami. Ich mama najbardziej rozwiniętych. Jak przystało na Niemców mają solidne maszyny, co jest ewidentnie uwzględnione w grze. Co prawda nie mają dostępu do rakiet jak Brytyjczycy. Uwielbiam granie Niemcami i stosowanie taktyki boom & zoom, ponieważ są do tego stworzeni. Duża siła ognia i precyzja. Ogólnie obie nacje o które się pytasz na późniejszym etapie są dominujące,ale moje osobiste odczucie jest takie,że prędzej czy później wiele brytyjskich samolotów zostanie znerfionych.

Opublikowano

wg mnie anglia jest lepsza, tzn latwiej zaczac. Po paru lvl masz juz hurricany, spitfirey, itp, a to na prawde kosy ;p

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dobrze z powodu, że obie nacje są pro 1 rozwinę drzewko Angielskie, a następnie drzewko Niemieckie.

Temat do zamknięcia

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...