Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Metin2 PL Monastyr Gm respi graczu moby w grocie

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie to był generał tylko nie było go widać, bierzcie pod uwagę to, że na Globalu są 2 generały z każdego respia się komendanty, sam ostatnio moda uzywalem na serwerze znajomego i właśnie wszystkich moobów nie było widać.

Wiec moge sie założyć, że to był generał, a jak wszedł do komnaty? wystarczy wbic tam siebie np koniem.

jest duzo ich wiecej niz 2, mozna nawet zlurowac sobie 6.

Teraz do tych idiotów co piszą że na modzie nie widać generała.

Instalujesz moda w kliencie pl`a widzisz wszystko co na pl yo tyle ode mnie.

jak nic nie wiesz to nie pisz, nie w kazdym cliencie widac wszystko.. widac od razu ze to nie jest komenda a do komnaty jak pisalem wyzej latwo wejsc.

sygna1.png

Opublikowano

jest duzo ich wiecej niz 2, mozna nawet zlurowac sobie 6.

jak nic nie wiesz to nie pisz, nie w kazdym cliencie widac wszystko.. widac od razu ze to nie jest komenda a do komnaty jak pisalem wyzej latwo wejsc.

Kretynie po zainstalowaniu kamera do klienta pl`a widać generała,jeżeli typ zainstalowal MODA NA PL do klienta prywatnego serwera to pozdro.

Wiem więcej.

Opublikowano

Ludzie Wy nie możecie zrozumieć, że to BUG?

Po 1. jest efekt przywołania (przy komendzie nie ma).

Po 2. przy tym bugu wchodzi się do zbugowanej komnaty, gdzie można sobie zlurować kilkanaście generałów, których NIE WIDAĆ.

Po 3. ale za to widać moby przywoływane przez generałów.

Sam z kumplami tak expiłem, ponieważ tak jest o wiele szybciej, a że jak widać wie o nim niewiele osób komnaty są wolne.

GF nie chce reagować, ponieważ po pierwsze musiałby zbanować osoby nieźle inwestujące w IS, a po drugie musieliby zmieniać mapę groty.

Opublikowano

Kretynie po zainstalowaniu kamera do klienta pl`a widać generała,jeżeli typ zainstalowal MODA NA PL do klienta prywatnego serwera to pozdro.

Wiem więcej.

moda mozna zainstalowac tez do innych metinow np. 2008 i tez dziala na pl i nie na wszystkich widac wszystko jak chcesz to sprawdzaj i zobaczysz, na filmiku nie masz pokazane jak instaluje tego moda, nie ma pewnosci gdzie go zainstalowal ani czy nie wywalil czegos.

Co do zainstalowania do PL wiem ze widac, ale jesli zainstaluje do zlego clienta moze zadzialac i nie widac wszystkiego bo robilem tak kiedys.

sygna1.png

Opublikowano

Tenma to mniej więcej wyjaśnił co nie oznacza że expienie w ten sposób nie powinno być nagradzane banem

A ty @Kains Kirighaya erontron nie wyzywaj od razu kogoś bo sie pomylił

Nie obrażaj mnie słowem erontron bo zostaniesz wyregulowany w trybie NOW.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Ludzie, to jest bug, na astralu większość osób tak expi, buguje się komnate i można sobie siedzieć ile się chce i nikt nie może tam wejść, a generały ciągle się respią i w ten sposób szybciutko nabijamy lv + jeszcze 100% expa za bug z PT i w kilka godzin kilkanaście lv.

a mnie ciekawi BUG Z PT jak 100%/ mógł by ktos opisac :P?

Opublikowano

jednym słowem żenada.

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...