Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Metin2 PL Monastyr Gm respi graczu moby w grocie

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie gram na plu od 2 lat tylko patrzę jak następcy tuska (czyt. gm) biorą łapówki za expa itd. Kiedyś jak zgłosiłem jakiegoś czitera aka kumpla gma sam dostałem bana (WTF?!)

Skandal w metinie to nie nowość ale z tą ostatnią akcja nieco przesadzili...

tenor.gif

Opublikowano

Nie spodziewałem się aż takich akcji na PLu. Zwróćcie uwagę, że tego RPK już nie ma w rankingu na stronie :P

down: zwracam honor :P

Opublikowano

Global od dawna był jaki był teoretycznie nic się nie dzieje , a te nowości które dodali ostatnio spowodowało że większość osób odeszło od Globalnego serwera. Do tego te bugi + teraz jak widzimy administracja , nie wiem tego bym się nie spodziewał nigdy , na prywatnych jeszcze tak ale na globalu ? wtf ? aż się wierzyć nie chce naprawdę ;d Najbardziej mnie ciekawi jak zakończy się ta sprawa, ciekawie czy w ogóle Team zajmie się tym , hm no nic zobaczymy.

xD 

Opublikowano

To są jakieś jajca co tu się dzieje. Powinno to być gdzieś zgłoszone, wkońcu fubu coś ciekawego wrzucił.

Opublikowano

Ludzie, to jest bug, na astralu większość osób tak expi, buguje się komnate i można sobie siedzieć ile się chce i nikt nie może tam wejść, a generały ciągle się respią i w ten sposób szybciutko nabijamy lv + jeszcze 100% expa za bug z PT i w kilka godzin kilkanaście lv.

Opublikowano

Ludzie, to jest bug, na astralu większość osób tak expi, buguje się komnate i można sobie siedzieć ile się chce i nikt nie może tam wejść, a generały ciągle się respią i w ten sposób szybciutko nabijamy lv + jeszcze 100% expa za bug z PT i w kilka godzin kilkanaście lv.

też o takim bugu słyszałem, ale jeśli nawet to powinni dostać bana za używanie bugów, ale nagranie z moda to nie dowód

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

też o takim bugu słyszałem, ale jeśli nawet to powinni dostać bana za używanie bugów, ale nagranie z moda to nie dowód

Jak inaczej to nagrać ?

Opublikowano

zwróćcie uwage, że tam nie ma generałów ^^

Opublikowano

@UP

Chodzi o liderów.

@Topic

Większość ludzi z topek serwerów zna ten bug i tak expi, więc musieliby zbanować 70% ludzi z topki, a tego nie zrobią bo to oni najwięcej ładują w IS.

Opublikowano

Jak inaczej to nagrać ?

no właśnie sie nie da i dlatego tego buga gf nie wychwiciło

A dla nich to żaden dowód bo nagrywane z nielegalnego oprogramowania

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

To robi jakis Admin a nie GM -,-

GM nie ma dostepu do takich komend

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

to nie gm tylko zlurowane generaly do komnaty ktorych ta osoba na modzie nie widzi.

a do komnaty wejsc jest latwo ( tej bez smoka ) wchodzi sie tak samo jak do stajni w m1/m2 przy kogos pomocy chyba nie musze tlumaczyc jak.

sygna1.png

Opublikowano

To robi jakis Admin a nie GM -,-

GM nie ma dostepu do takich komend

No nie powiedziałabym, GM na pewno nie ma dostępu do wszystkich /set /item, co do /m nie jestem pewna.

Opublikowano

Pieprzycie głupoty.. przecież widać : moby padają i od razu nowe moby - przypadeg? nie sondzem.

Ja i kilka osób napisaliśmy na boardzie metina temat wraz z filmikiem i każdy z nas dostał bana i temat w koszu :D

PS Jakim trzeba być debilem by na 100lvlu grać na hackach OMG :D To znaczy albo to marmur+spacja lub waithack i typo wbity w ziemię ale jest wiele możliwości jak on ubijał moby.

photo261314.png

Opublikowano

Ten typ dalej jest w rankingu nr 19 xXxRPKxXx

31271185422365822061.png

cały czas penis expi wbil 101 lvl + juz 700kk ma wyexpione ... na forum metina jak jest link od yt to te koncowka jest zablokowana te zqgfdgfyw cośtam i u darkaIII też to zablokowali tych filmów nie da się wkleić! każdy nowy blokują ... Korupcja ludzie korupcja! do sądu z dziadami -_- a na dodatek może wbijają 105 lvle sprzedają hurtem na allegro bo im monetków mało ? pazerne jak tusk -_-

Opublikowano

Trzeba być jebanym idiotom żeby nie zauważyć efektu przywołania jak od grupy przywoływanej przez byle jakiego bossa.

Nie ma żadnego efektu przy wpisaniu komendy a na filmie jest efekt więc niestety uważam wszystkie osoby które komentowały wyżej za jebanych głąbów.

Dziękuję, dobranoc.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Trzeba być jebanym idiotom żeby nie zauważyć efektu przywołania jak od grupy przywoływanej przez byle jakiego bossa.

Nie ma żadnego efektu przy wpisaniu komendy a na filmie jest efekt więc niestety uważam wszystkie osoby które komentowały wyżej za jebanych głąbów.

Dziękuję, dobranoc.

Dokładnie to był generał tylko nie było go widać, bierzcie pod uwagę to, że na Globalu są 2 generały z każdego respia się komendanty, sam ostatnio moda uzywalem na serwerze znajomego i właśnie wszystkich moobów nie było widać.

Wiec moge sie założyć, że to był generał, a jak wszedł do komnaty? wystarczy wbic tam siebie np koniem.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...