Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Jak się traktuje kobiety w islamie? [Wideo][Drasyczne]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spojrzmy prawdzie w oczy:

Kobieta nie wniosla nic do rozwoju naszej cywilizacji. Panstwa, miasta, wszelkie technologie, wszystko co stworzyl i wymyslil czlowiek wymyslili wlasnie mezczyzni. Jedyne co kobiety robily robia i beda robic dla swiata to rodzenie dzieci i sprawianie przyjemnosci swoim partnerom. Bo nic wiecej nie umieja, nic. Niestety kobieta przez tyle tysiecy lat nie potrafila wypracowac niczego innego poza wygladem, ktory i tak przemija z wiekiem. To dodatkowo pokazuje jak slaba, durna i ogolnie zalosna jednostka jest, nieudolna i nic nie warta. Zycie kobiety to wegetacja, wstawanie rano, posilki i pindrzenie sie przed lustrem. Mezczyzna, przezywa, zdobywa, wznosi sie i opada, odkrywa, poznaje, odnosi zwyciestwa i ponosi porazki. Zycie kobiety ogranicza sie do 3 rzeczy: telewizor, stopy i pstrykanie sobie fotek na fejsa.

Dobrze tak tej szmacie. Pewnie puściła się z innym jak to każdy spermochłon robi.

Dziewczyna cię rzuciła? :D

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Dziewczyna cię rzuciła? :D

Nigdy nie miałem, nie mam i nie zamierzam mieć. Po co mi to gówno, jak chcę ruchać to ide na dziwki, taniej i bez problemów, nie będę dzielił się mieszkaniem i pieniędzmi z jakąś głupią kurwą która mimo utrzymywania ją (bo pracy nie znajdzie) opierdoli gałe pierwszemu lepszemu czarnoskóremu mężczyźnie, a następnie się wyprowadzi.

Przygoda dla faceta: skok na bungee, upolowanie dzika, zdobycie szczytu jakiejś góry. Przygoda dla kobiety: czarny kutas w jej cipie

nie udowodnicie mi że to nie prawda

pisze poprawnie po Polsku ,

Opublikowano

Islam - religia pokoju, przyjaźni i dialogu w esencji. Chociaż co sie dziwić, u szmatogłowych kobiety chodzą w hidżabach, a faceci lubią zaspokajać swoje zachcianki z kozami, to jak taki muslim przyjedzie do Europy to mu szmergiel odbija. Do tego takie praktyki jak na video są dozwolone przez Koran. Wystarczy, że mąż uzna, że żona go zdradza to dostaje przyzwolenie na ukamienowanie żony.<br />Niestety Polska jest jednym z nielicznych, o ile nie jedynym, krajem Europy, w którym ten syf się nie zaplenił.<br /><br />http://www.wykop.pl/link/1479581/imam-kopenhagi-europejki-prowokuja-seksualnie-i-pragna-naszych-gwaltow/<br />http://www.wykop.pl/link/1508319/pamietacie-imama-ktory-sadzil-ze-kobiety-nienoszace-hidzabu-prosza-sie-o-gwalt/

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Nigdy nie miałem, nie mam i nie zamierzam mieć. Po co mi to gówno, jak chcę ruchać to ide na dziwki, taniej i bez problemów, nie będę dzielił się mieszkaniem i pieniędzmi z jakąś głupią kurwą która mimo utrzymywania ją (bo pracy nie znajdzie) opierdoli gałe pierwszemu lepszemu czarnoskóremu mężczyźnie, a następnie się wyprowadzi.

Przygoda dla faceta: skok na bungee, upolowanie dzika, zdobycie szczytu jakiejś góry. Przygoda dla kobiety: czarny kutas w jej cipie

nie udowodnicie mi że to nie prawda

A potem wracasz z syfem.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

A potem wracasz z syfem.

Tak mówi tylko prawiczek który nigdy nie ruchał. Ale to jest zrozumiałe w twoim wieku.

Zresztą chciałbym dostać jakiegoś syfa, hiva, albo zdechnąc na raka. Tak w męczarni żeby nawet morfina mi nie uśmierzyła bólu. To jest moje marzenie.

pisze poprawnie po Polsku ,

Opublikowano

Tak mówi tylko prawiczek który nigdy nie ruchał. Ale to jest zrozumiałe w twoim wieku.

Ehh nie mam zamiaru wszczynac kłótni ze względu na to że mam Mentora .

Chodzi mi tylko o to że jak "ruchasz dziwki" nie wiesz czo one są chore na np . różne choroby jak : HIV , Kiła , WZW .

Ruchaj se dalej ;)

Edit: edytowałeś post i nie zauważyłem .

Skoro tak uważasz :) to je spełnij :)

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

To nie jest temat tej dyskusji...
Kobiety nie były dopuszczane do technologii w starożytności i niżej bo były traktowane jako niższość. To mężczyźni byli silni i właśnie siłą doprowadzili do stworzenia plemion w których władzę prawował najlepszy w boju. Owinęli agresją kobiety wokół palca i nie dopuszczali ich do szkół. To nie wina kobiet że nie mogły wtedy niczego osiągnąć. Gdyby to kobietom Bóg dał silę to wszystko by potoczyło się inaczej.

Nie potępiaj kultury obcego kraju. Ludzie dobrze mówią, to było im wmawiane od dziecka i wiedza by w tym im nie pomogła. W średniowieczu nie myliśmy się. Nawet nie wycieraliśmy się z kału. To dzięki Chińczykom mamy papier toaletowy z którego niestety według nich nadal źle korzystamy no bo przed i po wytarciu należy obmyć gdyż rozcieramy bród... Gdy przychodzi do nich biały to nadal mówią na nas "brudasy". Tak więc nie potępiajcie kraju tylko go uczcie, tak jak nas Chińczycy.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...