Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Jak się traktuje kobiety w islamie? [Wideo][Drasyczne]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja psychika została skrzywiona. :O

@topic

Pojebani są.

@up co to za obyczaj katować kobietę? ja pierdole..

Opublikowano

Moja psychika została skrzywiona. :O

@topic

Pojebani są.

@up co to za obyczaj katować kobietę? ja pierdole..

Taki, że kobieta spełnia tam role sługi?

Na przykład u niektórych jest tak, że kobita musi się spytać o wszystko. Kiedyś oglądałem taki dokument fidyka, baba poszła do sklepu bez zgodzy męża i polał jej twarz kwasem,

Opublikowano

To ty nie widziałeś jak traktują Kolosa w gimbie xD

unwarn.

Islam to patologia , tacy religijny niby kurwa a wychodzi szydlo z worka..

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Taki, że kobieta spełnia tam role sługi?

Na przykład u niektórych jest tak, że kobita musi się spytać o wszystko. Kiedyś oglądałem taki dokument fidyka, baba poszła do sklepu bez zgodzy męża i polał jej twarz kwasem,

Yea, mamy obyczaj, ubijmy na śmierć kobietę.

Opublikowano

No ale to jest kobieta... To samo stworzenie co Cię wydało na swiat, bez nich by nas tutaj nie było. Nosz kurde... Trochę szacunku, rozumiem że są te obyczaje, no tam wiadomo że kobieta gdzies jest mniej wartosciowa, ale żeby katować?

skpUo.png

Opublikowano

Ten kraj jest po prostu głupi.

Wystarczy zobaczyć jak ludzie zabijają się nawzajem i powtarzają po 50 razy allah akbar i już wiadomo o co chodzi.

Pozostaje mi współczuć każdej kobiecie, która się tam urodziła, bo więcej się zrobić nie da. Co kraj to obyczaj.

58815786.jpg

Opublikowano

Film ten powinien być dedykowany tym, którzy na tym portalu są obrońcami
kolorowych. Ci, którzy twierdzą, że kolorowi (żeby nie obrażać ich i
nie nazywać zwierzętami) są tacy sami jak my, czyli biali. Pewnie
"obrońcy" ras i kultur w domu mają to samo, i nie dziwi ich, że banda
mężczyzn pastwi sie nad kobietą- w końcu tak tata robił mamusi, tyle, że
był pijany. Czekam teraz na największych obrońców kolorowych- niech
wyjaśnią mi, bo chyba jestem nienormalny, dlaczego tych bandytów
powinienem szanować jako LUDZI. ACHA, przestańcie mi tylko pieprzyć o
islamie i jakiejś ich "kulturze". Wiara wiarą, kultura kulturą a zdrowy
rozsądek, zachowanie i myślenie jak przysłowiowy "cywilizowany biały
człowiek".... gdzie? Czekam na najtęższe głowy antyrasistowskie- niech
mi podadzą różnicę między zezwierzęceniem a cywilizowanym zachowaniem.
Żal mi was, dlatego życzę wam, abyście sami (zwłaszcza kobiety) wzięły
ślub z takim bandytą i poznały pewnego wieczoru, co znaczy
niezadowolenia PANA domu. Śmierdzi od was obłudą na odległość.

Opublikowano

Nie wiecie co ona zrobiła. Mogła zdradzić męża albo coś ukraść ? To tylko tak wygląda. Ten kraj jest zjebany z chęcią bym wyjebał bombe atomową w Mekka czy jak to się tam nazywa. Jest tam ten meteoryt :D

Opublikowano

W tym kraju robią tak a w tym inaczej, u nas niestety Tusk nas krzywdzi :(

Lecz prawda sama w sobie, to jest okrutne

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Ludzie kurwa mać wy weźcie choć trochę doinformujcie...

Nie islam jest zjebany tylko ludzie! Pewnie jakieś 90% wiernych w islamie jest analfabetami, albo są nie wykształceni, a ktoś kto umie przeczytać Koran jest jak sam Allach, więc nie dziwne że jest taka patologia... Takie zachowanie jest chore do bólu ale wytłumacz to tumanowi który twierdzi że jak zginie w walce z "niewiernymi" to jest męczennikiem i trafia do tej "lepszej" krainy w niebie.

Opublikowano

Myślicie, że Wasz żal i współczucie tutaj coś pomoże? Proszę Was.. To pozostawie bez komentarza.

A co do tych co się czepiają kultury i ktoś tam wyżej pisał o rozsądku. Jak nas wychowują, że należy grzecznie mówić "dzień dobry" na ulicach, przepuszczac kobiety w dźwiach i inne obyczaje/zachowania tak ich uczą, że kobieta ma się słuchać. To jest takie pierdolenie, że on nie myśli itp. Jeśli mi od niemowlaka wmawiają taką głupotę to on to robi i przekaże to swoją dzieciom. A wiecie co jest w tym wszystkim najlepsze? Że nie wici w tym nic złego.

Taki przykład dla mniej kumatych. Jakby Wam rodzice, dziadkowie czy nawet sąsiedzi wmawiali od małego, że macie bić każdego psa, który zaszczekał to byście tak robili i nie widzieli w tym nic złego.

Chyba jedyny sposób na cały ten chory islam jest rozjebanie tego w pizdu. Przecież nie da się wykorzenić czegoś co jest ślepo wpajane od iluś setek lat!

Opublikowano

Ludzie kurwa mać wy weźcie choć trochę doinformujcie...

Nie islam jest zjebany tylko ludzie! Pewnie jakieś 90% wiernych w islamie jest analfabetami, albo są nie wykształceni, a ktoś kto umie przeczytać Koran jest jak sam Allach, więc nie dziwne że jest taka patologia... Takie zachowanie jest chore do bólu ale wytłumacz to tumanowi który twierdzi że jak zginie w walce z "niewiernymi" to jest męczennikiem i trafia do tej "lepszej" krainy w niebie.

Co ty kurwa pierdolisz za przeproszenim .Chyba ty się powinieneś doinfomować Islam ceni sobie nawet bardzo mądrość i wykształcenie 3/5 terrorystów islamskich ma wykształcenie wyższe

Opublikowano

Co ty kurwa pierdolisz za przeproszenim .Chyba ty się powinieneś doinfomować Islam ceni sobie nawet bardzo mądrość i wykształcenie 3/5 terrorystów islamskich ma wykształcenie wyższe

I ich wykształcenie jest o kant dupy rozbić

Opublikowano

O patrzcie we 3 na jedną związaną kobietę i w dodatku bić ją sznurkiem, nie no prawdziwy mężczyzna. W tamtym kraju kobiety są tak traktowane, nie dziwię się że w Polsce ich coraz więcej widzę. Według Islamu kobieta to niższa warstwa społeczna i grzechy kobiet są bardziej karalne niż grzechy mężczyzn czy jakoś tak.

Opublikowano

Myślicie, że Wasz żal i współczucie tutaj coś pomoże? Proszę Was.. To pozostawie bez komentarza.

A co do tych co się czepiają kultury i ktoś tam wyżej pisał o rozsądku. Jak nas wychowują, że należy grzecznie mówić "dzień dobry" na ulicach, przepuszczac kobiety w dźwiach i inne obyczaje/zachowania tak ich uczą, że kobieta ma się słuchać. To jest takie pierdolenie, że on nie myśli itp. Jeśli mi od niemowlaka wmawiają taką głupotę to on to robi i przekaże to swoją dzieciom. A wiecie co jest w tym wszystkim najlepsze? Że nie wici w tym nic złego.

Taki przykład dla mniej kumatych. Jakby Wam rodzice, dziadkowie czy nawet sąsiedzi wmawiali od małego, że macie bić każdego psa, który zaszczekał to byście tak robili i nie widzieli w tym nic złego.

Chyba jedyny sposób na cały ten chory islam jest rozjebanie tego w pizdu. Przecież nie da się wykorzenić czegoś co jest ślepo wpajane od iluś setek lat!

Nie zapominaj dostaną tysiące lajków na facebooku! :D

Cywilizacja ciągle idzie w przód na wszystko przyjdzie czas, zagorzali odejdą młodzi zbuntowani to przerwą. Nam polaczkom pozostaje czekać na to, aż czyściochy wytłuką się nawzajem.

Opublikowano

Podobnie jest ze zdejmowaniem czapki podczas jedzenia każdy to robi a nie wie dlaczego ;)

Opublikowano

Bił ją tylko jakimś paskiem, co wygląda na łagodne postępowanie, kiedy słyszałem o przypadkach podpalenia, odcięcia nosa czy pocięcia tasakiem. To jest ich własna kultura, z którą mam możliwość spotykać się na co dzień. Tak samo, jak my i chińczycy. My zabijamy krowy (ich święte zwierzęta), a oni zabijają psy, co my uważamy za nienormalne. Nic z tym nie zrobisz, i dopóki nie dzieje się to w kraju, w którym mieszkasz (czytaj: Polska) i nie jest to coś, co robi inny polak, to niestety musisz odpuścić.

Opublikowano

Tak jak u nas za sprzedanie na policji ostaniesz wpie**ol, lub jak kiedys w szkole cos sie zlego robilo to dostawalo sie linijka po lapach i siedzialo sie cicho

Tak samo tam za nie wykonanie rozkazu jest kara.

To juz jest Tabu. Religia

Filmik, jakos nie wplynal na mnie

Po 2 skad wiesz ze to kobieta? Moze to jakis typ, ktory byl w mafii i cos zrobil za co go taka kara spotkala?

To nie filmik na te forum

Opublikowano

Ogólnie jest tak, że nawet jak kobieta zostanie zgwałcona to ona zostaje ukarana. Więc gdzie tu logika? Rozumiem, że jeżeli ktoś zrobi coś wbrew panującej religii/zasadom może ponieść karę, ale to jest wręcz pastwienie się. Znęcanie i poniżanie.

Opublikowano

Chory graj .

Sam bym dołączył na wojnę z tymi śmieciami.

Przecież to nie pojęte jak można tak traktowac kobietę ..

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Spojrzmy prawdzie w oczy:
Kobieta nie wniosla nic do rozwoju naszej cywilizacji. Panstwa, miasta, wszelkie technologie, wszystko co stworzyl i wymyslil czlowiek wymyslili wlasnie mezczyzni. Jedyne co kobiety robily robia i beda robic dla swiata to rodzenie dzieci i sprawianie przyjemnosci swoim partnerom. Bo nic wiecej nie umieja, nic. Niestety kobieta przez tyle tysiecy lat nie potrafila wypracowac niczego innego poza wygladem, ktory i tak przemija z wiekiem. To dodatkowo pokazuje jak slaba, durna i ogolnie zalosna jednostka jest, nieudolna i nic nie warta. Zycie kobiety to wegetacja, wstawanie rano, posilki i pindrzenie sie przed lustrem. Mezczyzna, przezywa, zdobywa, wznosi sie i opada, odkrywa, poznaje, odnosi zwyciestwa i ponosi porazki. Zycie kobiety ogranicza sie do 3 rzeczy: telewizor, stopy i pstrykanie sobie fotek na fejsa.

Dobrze tak tej szmacie. Pewnie puściła się z innym jak to każdy spermochłon robi.

pisze poprawnie po Polsku ,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...