Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła po gimnazjalna.

Saves

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to dopiero mógłbym się dokształcać w tym kierunku (dziennikarz sportowy), po liceum, czy jak? :D

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

W przyszłości? Informatyczna(głównie kabelki) a tak poza tymi to elektroniczna jeszcze bardziej.

kabelki to chyba elektronika bardziej ;) a co do tego to idź to co chcesz najbardziej bo jak ebdziesz dobrym wojskowym to masz mniej pracy wieksza kasa ale i niebezpieczenstwo

Opublikowano

Nie polecam sportowej, dojście daleko w tej dziedzinie jest strasznie trudne.

Informatyczno wojskowa może i jest nudna ale dla kogo nudna dla tego nudna. Nie wszystkim się podoba ale np. mój wujek nie gardzi :D

Ale i tak polecam Ci dziennikarska, ale tu jest dylemat co jako dziennikarz zamierzasz robić?

O to chodzi.

Sport to trudność na dostanie się na szczyt, ale kasa jest.

Nawet jak będzie grał w Legii to jest sukces. :)

Ja idę do Widzewa... Pożyjemy, zobaczymy

Co do TOP@ ~ Sport/Dziennikarstwo :)

Wybierz coś z tego. Bo jak mówisz, że nad tym myślisz.

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Ja bym doradził tak: jeżeli masz niedługo te nabory do Legii to sprawdź czy cię wezmą, jak nie to proponuję na javastart.pl zajrzyj i zobacz czy będziesz miał cierpliwość do tego. Jak nie to zastanów się czy przetrwasz ciągły opier**l ze strony żołnierzy wyższych rangą. Jak znów nie to ci zostaje dziennikarstwo:)

Opublikowano

Jeżeli jednak zdecydujesz się na tego informatyka tylko z powodu, że lubisz grać w gierki, to sobie odpuść.

W gimnazjum mieliśmy bardzo dobrego nauczyciela, i parę osób lubiło właśnie grać w gierki, a z infy ledwie na dopa wyjechali :)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...