Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7]WorldOfRandRiu [RPG] [Miasta/Ekonomia] [Smoki] [Bossy] [Magia]

Archerowy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No chyba tak? , Myślisz że po co są sojusze, że będzie 1 frakcja z 90osobami*Multikontami* i kilka os bd w nich aktywne.

Dobre rozwiązanie,

Zalety 9os w Gildii.

-Bardziej szanowane miejsca w gildii,

-Mniej mk,gracze z frakcji bynajmiej aktywni będą

-Sojusze będą częściej zawierane aby mieć wsparcie,

-Nie będzie takiego syfu że np. w norm frakcjach może być & osób , i by się jej przejąć nie dało czy coś a tak to 9os-aktywni praktycznie wszyscy zapewnie, równe szanse *Licząc osoby*9vs9+sojusznicy.

Ok jak ode mnie to tyle wystarczy :F

http://Nie działa mi avatar :<

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gildie - 9 osób

no chyba nie.

Gildie to poboczna atrakcja na serwerze. Gdybym takie coś chciał to by było Survival + Wojny Gildii. Ale tu są dodatki.

A po za tym Typowe Survivale i Wojny Gildii jest w tym typie 100000 serwerów.

Siemanko! Jak najbardziej dobre wieści. Wszystko prawie zrobione.

Brakuje nam pełnego permissions i kilku budowli.

Startu spodziewajcie się jutro-pojutrze.

Jeśli ktoś umie zrobić permissions do Essentials to niech pisze na pw mi coś nie wychodzi, ,_,

Opublikowano

I jak kiedy ten start ??

Znajdziecie mnie pod nickiem Zaczynającym się na : Ber......

Pomogłem daj lubię to :)

Opublikowano

może screeny dałbyś normalnie na np.: imageshack a nie w postaci download

i jeszcze jedno: szkoda, że to serwer na samych pluginach bez modów

Opublikowano

Ok dziś start a chciał bym się jeszcze dowiedzieć o której godzinie ?

Uczeń
Opublikowano

Hmm, myślę, że zagram, jednakże proszę Cię Archer, przy tym serwerze się bardzo postaraj, bo Twoje wcześniejsze serwery (niektóre) nie wystartowały, a ten zapowiada się bardzo ciekawie ;P Mam jeszcze pytanie, jak będzie wyglądał system miast (podatków, układu władz, wynajmowanie strażników itp.) i co trzeba będzie trzeba zrobić, żeby takowe miasto założyć.

Pozdrawiam i czekam na serwer, JayFG. ;)

Opublikowano

Serwer wystartuje na pewno będzie w niedzielę.

System podatków. Jeśli ktoś mieszka w mieście pod ochroną króla musi raz na 3 (realne) dni zapłacić 500$. Jeśli go nie ma "komornik" zostawia tabliczkę ze zgłoszeniem się do króla i o zapłacenie.

Układ władz. Początkowe miasto jest pod władzą admina/króla. Oczywiście w królestwie też są inni ważni ludzie. Doradca,"komornik" itd.

Wtedy król wybiera sobie najlepszych ludzi. Przez podanie na stronie. " Strona jest tworzona "

Wynajmowanie strażników. Tak jak powyżej. Podanie.

Żeby założyć miasto. Trzeba zebrać surowce takie jak: 2 stacki białej wełny, 3 stacki drewna dębowego, 2 stacki drewna świerkowego, 5 stacków kamiennych cegieł, 10 bloków żelaza, 2 stacki bruku i stack czystego kamienia. Zapłata za miasto: 150000.

Opublikowano

Wbijam i dam później edit.

---------------------------------------

Ciężko będzie pograć i ocenić, bo już jest Full... Jednak te 6 slotów to mało. Już 10 byłoby lepsze. Jak uda się wbić to powiem co myślę.

Opublikowano

No chyba tak? , Myślisz że po co są sojusze, że będzie 1 frakcja z 90osobami*Multikontami* i kilka os bd w nich aktywne.

Dobre rozwiązanie,

Zalety 9os w Gildii.

-Bardziej szanowane miejsca w gildii,

-Mniej mk,gracze z frakcji bynajmiej aktywni będą

-Sojusze będą częściej zawierane aby mieć wsparcie,

-Nie będzie takiego syfu że np. w norm frakcjach może być & osób , i by się jej przejąć nie dało czy coś a tak to 9os-aktywni praktycznie wszyscy zapewnie, równe szanse *Licząc osoby*9vs9+sojusznicy.

Ok jak ode mnie to tyle wystarczy :F

Ty jesteś upośledzony, czy tylko udajesz? JEST 9 SLOTÓW JEŁOPIE, a 9 osób to jest 1 gildia tumanie głupi... Boże...

u2q6.jpg

Opublikowano

Ty jesteś upośledzony, czy tylko udajesz? JEST 9 SLOTÓW JEŁOPIE, a 9 osób to jest 1 gildia tumanie głupi... Boże...

Proszę bez wyzwisk.. Sloty się zwiekszą. A jak mówiłem Gildie to tylko poboczna zabawka.

Jutro 10 slotów!

Opublikowano

Nie bądź takim pesymistą. Zabiłem cię na jakimś serwerze i teraz masz coś do mnie..

Start w Niedziele 100%!

Nie?

Na twoim serwie z moją gildią cię zabiliśmy i ty nas zbanowałeś...

Dlatego sądzę że po prostu jesteś noobem

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Wszedłem na serwer, bo 0/6 slotów. Spawn taki sobie, nic szczególnego. Nie ma żadnych porad, informaci, ani nic ! Nie wiem o co chodzi ? Idę dalej, tam jakieś domki, w których nic nie ma, a mogliście zrobić, że w skrzyniach są przedmioty ( plugin ). Nie widzę nic z prezentacji, a nawet skrzyni " datki dla potrzebujących otworzyć nie można... Jak na razie to dla mnie klapa :/

Opublikowano

Wszedłem na serwer, bo 0/6 slotów. Spawn taki sobie, nic szczególnego. Nie ma żadnych porad, informaci, ani nic ! Nie wiem o co chodzi ? Idę dalej, tam jakieś domki, w których nic nie ma, a mogliście zrobić, że w skrzyniach są przedmioty ( plugin ). Nie widzę nic z prezentacji, a nawet skrzyni " datki dla potrzebujących otworzyć nie można... Jak na razie to dla mnie klapa :/

Hmmm czekałem na tego serwa widzę po tym opisie że nie warto wbijać ale tak patrzę i nawet serwer nie chodzi :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer padł 1 dzien po starcie, nie wierze w to -.-

Jak pomogłam daj plus + Odwdzięczę się tym samym ;3

- Tak to Ja na zdjęciu.
74313288103712520133.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...