Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt Silkroad Polska - prywatny serwer.!

kubaxx91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Serwer tylko dla Polakówr=fail (wiele razy to obserwowaliśmy)

2. 150dg, 367 cap, alchemia +1242; czym to się różni od tureckiego serwera? Żaden tego typu serwer długo nie pociągnął.

3. Powinieneś przyjmować krytykę z opanowaniem i bez urazy. Nikomu łaski nie robisz, że stawiasz ten serwer.

Opublikowano

Nie tylko dla polaków ten serwer będzie, ogolnie dostępny bedzie. Do czego nawiązujesz mówiąc o tureckich serwerach, mam to zinterpretować jako ze każdy serwer byle gdzie kto i jak stworzy bedzie ten sam co turecki ? Nie rozumiem twojego toku myślenia, i raczej nie chcę :) humannus - będziemy w kontakcie, bardziej chodzi nam o sprawy strony www. pozdrawiam

Opublikowano

Taka mała podpowiedź odemnie : jeżeli będziecię reklamować się na epvp i innych forach. Zróbcie ładną reklame , przygotujcie lepszą strone oraz forum . I nie chwalcie się raczej skąd pochodzicie :)

I jeżeli zdecydujecie się na kupno domeny to tylko .com(Naprawdę trzymanie strony na darmowym hostingu nie jest dobrym pomysłem a te .com/rok kosztuje może z 40zł)

A 30STM chodziło chyba o to że.

Turcy własnie zakładają (jak dla mnie) idiotyczne server z byle to wyższym capem i resztą . Zero jakiegokolwiek balansu w grze tylko dodany level i jest git. Ludzie pograją na takich serverach 4 dni i niema co robić.

PS. kubax jesteś ownerem tego servera? Bo jeżeli tak to takimi tekstami jak " Nie rozumiem twojego toku myślenia, i raczej nie chcę " Raczej graczy nie przyciągniesz . Albo robisz server dla graczy gdzie najbardziej liczy się ich opinia albo dla Siebie i gracze jak przyjda to przyjdą

TIOiE.jpg

Opublikowano

Jest tak jak mówi rofdzio, myślałem że każdy wie jak wyglądają tureckie serwey + wspomniałeś coś o tym, że nie chcecie robić serwera, gdzie gra 124329 Turków, czy coś w ten deseń. Cóż przynajmniej teraz przyjmujesz krytykę. Gracz powinien być dla Ciebie najważniejszy, bo to on będzie potencjalnym nabywcą silków/tym, który podnosi liczbę graczy online. A baza klientów to podstawa przy zakładaniu biznesu. Nawiązując do domeny z ".pl". Osobiście mi to nie przeszkadza i raczej żadnemu z Polaków, lecz... Udzielam się głównie na epvp, a tam jak ktoś tylko zobaczy dopisek ".tr" czy jakiś inny dziwny dla niego, to od razu mówi- dziękuję.

Opublikowano

chwolowo stoimy, ponieważ spalił się ruter, ale został już zamówiony i będzie na dniach, także gdy tylko dojdzie ponowimy prace nad serwerem. pozdrawiam i prosze o cierpliwość.

Opublikowano

Nie chce mi się tłumaczyć, więc powiem to na przykładzie.

http://www.worldofdestiny.eu/ (wejdź tam w community), nie dasz rady zrobić takiej stronki+ domena którą wybrałeś jest niedopuszczalna. Serwer z wieloma modyfikacjami+ dobrą reklamą na epvp i co? Gra tam 40 osób teraz. Dlaczego? Wpierw brak ochrony ddos, strona i serwer nie działały, później dokupiona, ale... Jak tobie się pali router i o miesiąc czy ileś tam przesuwasz otwarcie skoro "ostatnie pliki były wgrywane", to jak chcesz zapłacić za jakąkolwiek ochronę? z resztą napisałeś tylko raty i wsiu nic więcej- dlatego myślę, że to fake.

Opublikowano

@UP

Troche kijowy przykład z stroną ponieważ strona WoD (World Of Destiny) Jest bazowana na silniku chernobyla oraz grafika zrobiona przez Natiego.

TIOiE.jpg

Opublikowano

pilnie potrzebuje osoby która zajmie się stroną czyli, zrobieniem jej od podstaw itd, tak jak kazda strona prywatnego serwera powinna wyglądać

Opublikowano

gdyby na serwerach tureckich nie bylo itemow za dote to wolałbym grac z turkami niz polakami bo potrafią sie zachować.

Opublikowano

Sam fakt ze polski projekt to już jest fail

Troszkę niesłusznie oceniasz, że polski to już fail :P. Fakt jest faktem Life (jak dobrze pamiętam tak to się nazywało) no i Lyssa ( praktycznie większość teamu to jednak Polacy byli - mówię o kwestii technicznej) trzymały się dość długo :). Po prostu to zależy od chęci no i oczywiście kto się za to bierze :). Jedno z najważniejszych rzeczy to brak korupcji. Sądzę, że to już połowa sukcesu :). Paradoksalnie tak to jest. Dodatkowo na rozwój serva jednak wpływają wprowadzone nowości.

Błędem jest to, że autor ogłosił powstanie takiego projektu, a żadnych tak naprawdę info nie ma. Kwestia typu jaki rate to już tak naprawdę pikuś. Niestety, ale ogłaszanie czegoś znacznie wcześniej niż to zostało zrobione ( tylko w celu wywołania sztucznego zainteresowania) powoduje w większości przypadków porażkę.

Tak czy inaczej życzę Wam powodzenia ;]

1334497071-U17330.png

Opublikowano

:D wiecie co :) też się pochwalę bo pracuję na projektem silkroad od paru dni - xxx

/Nie reklamujemy innych for o grach.

Miyoshi

True love survives all

Opublikowano

Troszkę niesłusznie oceniasz, że polski to już fail :P. Fakt jest faktem Life (jak dobrze pamiętam tak to się nazywało) no i Lyssa ( praktycznie większość teamu to jednak Polacy byli - mówię o kwestii technicznej) trzymały się dość długo :). Po prostu to zależy od chęci no i oczywiście kto się za to bierze :). Jedno z najważniejszych rzeczy to brak korupcji. Sądzę, że to już połowa sukcesu :). Paradoksalnie tak to jest. Dodatkowo na rozwój serva jednak wpływają wprowadzone nowości.

Błędem jest to, że autor ogłosił powstanie takiego projektu, a żadnych tak naprawdę info nie ma. Kwestia typu jaki rate to już tak naprawdę pikuś. Niestety, ale ogłaszanie czegoś znacznie wcześniej niż to zostało zrobione ( tylko w celu wywołania sztucznego zainteresowania) powoduje w większości przypadków porażkę.

Tak czy inaczej życzę Wam powodzenia ;]

Lyssa <3 to był bardzo dobry serw

1373700515-U207193.jpg
  • 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Czyli nic z tego nie będzie ? Typ po prostu jaja sobie robił ? 

Niezły odkop. Zgłoszony :) Serwer jak i pomysł upadł w 2013 ...

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...