Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt Silkroad Polska - prywatny serwer.!

kubaxx91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj chciałbym wam przedstawić projekt serwera, a raczej utożsamić z nim. Prywatny serwer jest juz ku końcowi, na dedyka zostają wgrywane ostatnie pliki niezbędne do odpalenia. Serwer będzie w pełni dla Polaków, także bylibyśmy wdzięczni, gdybyście spróbowali zagrać na naszym serwerze.

Po krótce przedstawię wam raty serwera:

cap- 145

dg- 17

exp- x250

sp- x250

drop- x40

gold- x40

alchemia- +9 100%

Strona - www.v-maxsro.cba.pl

w tym momencie na stronie nic nie ma, w najbliższym czasie zostanie umieszczone logowanie bezpośrednio na serwer i linki do clienta.

Mam nadzieje, ze zainteresowałem was tym projektem, więcej informacji bede udzielał tutaj.

Zapraszam i pozdrawiam :)

Opublikowano

Jeśli będzie all to zagram:) Jak będzie ten server się nazywal

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

WTF ??? niegram w silka moze 2 miesiace ale myslalem ze orietuje sie w tym syfie co sie porobil z privami a ty tu piszesz ze 17dg ... jak to wogole wyglada :P ? slyszalem o dg 15 widzialem to moze 1 raz gdzie , gralem na servie 14 dg ale 17 ??? ciekawi mnie jak to wyglada zarowno 16 jak i 17 ... ktos moze dac zdjecia tego ? . Jakie beda nowe tereny bo chyba niebedzie treba wbijac 145 lv na 130 mobach ... opisz cos wiecej co planujecie dac screeny itp . Sory za styl pisania ale pisze tak na szybko o_- :P

Edge-1.png
Opublikowano

bronie są przedstawione na yt wiec możesz zobaczyć bez problemów, moby będą dostosowane czyli oczywiście będą do 145 lvl, a jeszcze dokładnie nie wiem jak rozłożone, serwer na pewno wypali, juz nie długo go odpalimy.

Opublikowano

macie dedyka a strona stoi na darmowym hosting cba i skrypt wordpress pod serwer? ludzie pomyslcie.. przeciez to fake, nie wiem jaki ma w tym sens autor tego tematu.. ;p

Opublikowano

Kolego kpiny jakieś ? Po co mamy wydawać pieniądze na stronke zeby mieć dopisek sam .pl skoro możemy mieć darmowy, po drugie, jestem poważnym człowiekiem i po co miałbym zakładać temat aby kłamać ludzi ? Do czego ma mnie to doprowadzić ? Nie dostane za to pieniędzy nic.. Proponuje następnym razem pomyśleć 10 razy a potem napisać. Gdy już wszystkie pliki się wgrają, uruchomimy serwer i żebyście widzieli, że to nie żadne FAKE jak to pisze kolega wyżej wstawie s/s z gry.

Opublikowano

Heh, już widzę ten serwer.. ;)

17DG, WOW! :rolleyes:

alchemia- +9 100% o.O

http://v-maxsro.cba.pl/ :O

Umiesz w ogóle wgrać na stronę skrypt z rejestracją, czy trzeba będzie do Ciebie o konta na GG pisać?

Z wyliczeń rofdzia na vsro plikach nie można postawić 145CAP.

Bożeee :D!

Opublikowano

no zobaczymy delma gdy wstawię s/s z gry i wtedy będziemy mogli rozmawiać, co do rejestracji nowa strona jest juz opracowywana. Z reszta delma, skoro jest taki opcykany itd to czemu nie postawisz swojego, to ze wkładamy w to pieniądze i chcemy stworzyć jakiś normalny serwer a nie gdzie gra 626272727 Turków ? Jeżeli nie chcesz nie musisz grać, nie po to zakładam temat pracuje nad serwerem 24/7 zebys przyszedł i skrytykował swoja wiedzą. Kto będzie chciał ten zagra a rejestracja będzie normalna.

Opublikowano

Wiesz nie życzę źlę a wręcz odwrotnie życze powodzenia. Ale z tego co wiem na dostępnych vsro plikach największy możliwy cap to 140.

I wiesz radze nie naskakiwać tak na osoby które na forum wyrażaja swoje zdanie a poprostu to olewać bo nie wyrobisz psychicznie pózniej jak coś będzie nie tak :)

TIOiE.jpg

Opublikowano

W ani jednym wyrazie, nie wspomniałem o moich umiejętnościach i "opcykaniach".

Nie znam się na tym - mówię szczerze. Ja tylko oceniam Twoją pracę, która nie kusi za bardzo. ;)

A na tym Twoim normalnym serwerze, kto będzie grał? Kumple z podwórka? He, przestań.

Powodzenia, czekam. :rolleyes:

Opublikowano

Kumple z podwórka ? Mówisz o swoich ? Wyrazaj się w sposób normalny, dojrzały a nie rzucasz na lewo i prawo gowniarskimi słówkami. Pokaz jak ty byś to zrobił a nie po ta, kolejny oceniasz innych mówiąc wcześniej ze się nic nie znasz. Skończyłem konwersacje z Toba ponieważ mam lepsze zajęcia niż uświadamianie ci jak jest na prawdę. Pozdrawiam.

Opublikowano

Przecież to Twój temat i Twój serwer, więc co Ty do mnie o tym, że się nie znam, skoro aktualnie o romawiamy o Twoich zdolnościach.

----------------------------------------------------------------------

Dobra, dobra żeby nie schodzić za bardzo z tematu.
Mam kilka pytań odnosnie servera.
-Czy greenbook usunięty manualnie za pomocą hexa czy srpatcherami ?
-Gdzie umiesczone zostaną moby powyżej 130 lvla?
-Czy na serverze będą odpalone więcej niż 2 gameservery?
-Czy załatane zostały wszystkie dziury w tym jeden w gateway z pakietami?

// Czekam mistrzu, odpowiedz mi jeszcze tylko na te pytania.

Opublikowano

Delma... skończ już proszę... po co ta napinka i odrazu gościa załamujesz..

niech robi co robi , życzysz mu powodzenia no to po co te głupie teksty.
Nie czepiam się ciebie , ale jeżeli chłopak niby pracuję 24/7 nad tym serverem i naprawdę wstawi te ss , i uda mu się no to będzie niezła polewa z ciebie wiesz o tym?

Opublikowano

Ze mnie? Zadałem mu tylko pytania odnośnie serwera.

Kłótnię już zakończyłem, czekam na jego odpowiedzi, jeżeli na nie odpowie to zwrócę honor, że naprawdę coś umie.

Opublikowano

da sie dac powyżej 140 lv, tyle ze beda mieli pewien problem, ale to juz sami sie dowiecie jak wystartujecie z serwem ::>

Opublikowano

Niewiem nigdy sam nie ustawiałem capu powyżej 140 . Bo niedość że gra jest strasznie mało stabilna po 110 lvlu to co dopiero...

TIOiE.jpg

Opublikowano

Moby beda w kg CV i tyle ci mogę powiedzieć ponieważ reszta to nasza sprawa a to jest oparte na systemie przeciw dds i jeżeli się dowiesz i reszta macie sposób na ddsowanie serwera. Delma proszę o cierpliwość, niedługo będzie serwer i wtedy sam go ocenisz jeśli będziesz miał chęć grania. Pozdrawiam

Opublikowano

Dobrze, dziękuję za te informacje. Tak, na pewno bym użył informacji w jaki sposób usuniecie książeczkę greenbook przeciwko wam, ale mniejsza z tym.

Teraz podsumowując, czy jest szansa, że serwer ruszy w tym miesiącu?

Opublikowano

Mój kolega ciągle wrzuca pliki na dedyka, jego internet nie jest fenomenalny , ale dokonujemy wszelkich starań aby uruchomić go jak najszybciej,prosilbym o cierpliwość, bede na bierzaco uzupełniał informacje. btw poszukuje człowieka zajmującym się tworzeniem stron internetowych, niestety ubolewam nad tym i ja tego nie potrafię jak widać, także liście tutaj na pw jak jest ktoś chętny nam pomóc. Pozdrawiam

Opublikowano

Nie jest na potrzebna stronka nie wiadomo jaka, chcę tylko mieć dostęp do łatwego komunikowania graczy o postepach serwera, jego inspekcjach, przewidywanych eventach nagrodach itd, i chodzi nam także o rejestracje, ja nie potrafie tego przyznam szczerze, nigdy jakoś nie pociągało mnie do HTML, PHP, MY SQL, dlatego prosiłbym kogoś, kto znalazłby czas i pomógł nam. z Góry dziękujemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...