Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z jakiego powodu i kiedy zaczęliście przygodę z naszym forum?

Nasze forum  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. W którym roku do??czyli?cie do nas?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja szukałem hacków do metina i tak natrafiłem na te piękne forum.Konto mam tu od 17 marca 2009 zazwyczaj mało piszę, ale za to nie trolluję i nie spamuję.

Nazwę konta wymyślałem na szybko dlatego jest taka oryginalnie bezsensowna , a nie chę robić drugiego konta dla innego nicku bo wolę się lansować datą dołączenia na forum w obecnym profilu :D

Opublikowano

Ja trafiłem w 2008r kwiecien szukałem haxow do Combata ,lecz długo nie byłem na forum ,gdyz dostałem bana od owczesnego globala D&G´a potem nie miałem potrzeby zakładac nowego az po poł rocznej przerwie znow załozyłem konto ,lecz ponownie dostałem bana za obrazę Makina. W 2010 znow załozyłem konto uzytkowałem konto nie długo bo nie spełna miesiąc ,gdyz nie podobał mi się nick dlatego poprosiłem o perma. Potem miałem bardzo długą przerwę z mpc ,ale miałem mozliwosc zobaczenia od czasu do czasu co się dzieje na forum. Az wkoncu znow się zarejestrowałem w 2012 i nie zamierzam juz wyłapywac permow i zmieniac nicki.

Krotko mowiąc random 2k8

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Hohoho, przygodę z MPC zacząłem pewnie coś ko 2008/2009 i nie wiem jak Ale chyba w poszukiwaniu gier MMORPG, hacksów do wielu gier itd. :D

PS.To oczywiście drugie bądź trzecie konto gdyż do reszty pozapominałem haseł bądź loginów xD

Wytapatalkowane za pomocą Tapatalk 2 w Sony Xperia P ( LT22i )

5gubmKI.png

Opublikowano

W 2008 roku przyszedłem na forum bo w pogaduszkach był jakiś temat dotyczący jakiejś gry single wtedy nawet jeszcze konta nie miałem i siedziałem powoli i czasami zaglądałem na forum w 2009 r. założyłem pierwsze konto które do dzisiaj stoi nieczynne bo było mi tylko potrzebne do spamowania. No i w 2010 r. postanowiłem założyć te konto.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Znalazłem pliki serwerowe do minecraft'a i znalazłem w nich błąd. Pomyślałem, że zgłoszę to autorowi pisząc post. No i se założyłem konto, napisałem post i nie wierząc minutę później dostałem odpowiedź. (Znowu pomyślałem xD), że forum musi być bardzo popularne i dużo osób na nim jest, no i zostałem. Znalazłem dział Pogaduszki i zostałem w tym dziale, ponieważ bardzo lubię rozmawiać z innymi o sprawach codziennych. Choć mało się tu udzielam to zawsze lubię poczytać posty innych. Jak potrzebuję pomocy zawsze mi ktoś jej udzieli. Panuje tu miła atmosfera i za to najbardziej lubię te forum.

Opublikowano

2009 szukalem fishbota :P

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

Ta ankieta nie ma sensu. Przejrzałem kto oprócz mnie zagłosował na 2k8 i wszyscy mają inną rejestracja (2k9-2k11) -.-

76561198001815076.png
Opublikowano

Oczywiście 2008, szukałem wtedy chyba bota do jakże znanej i lubianej gry.... Tibii.

@Xanter

Widocznie jakieś dzieci nie wiem w jaki sposób, ale chcą się dowartościować :)

---

Ja nie pamietam kiedy o.O Moj poczatek opieral sie na... Minecrafcie i serwerach :P

Lululek Rejestracja: 20 sty 2012

Opublikowano

2k10. Dobrze w tamtym czasie rozwinięty był dzial Mu Online, zainteresowało mnie to i zatrzymało na długi czas.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Ogolem znam forum i bylem na nim od poczatku 2009 roku ale tylko po cheaty do metina i tutki. Konto zrobilem rok potem bo coraz czesciej wchodzilem, a udzielac sie zaczalem w sierpniu/wrzesniu 2010.

sstwc.jpg

Opublikowano

w 2k10 się zarejestrowałem tylko po to aby ściągać haxy do Metka i MW1

Po dwóch latach postanowiłem się zacząć udzielać i wybrałem sobie dział Konsole

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Bardzo przepraszam lecz myślę że nikt oprócz użytkowników poniżej 12 roku życia by nie podawało fałszywych dat, bo to prawdę mówiąc dziecinne ;)

Nie patrzcie na daty w profilach, każdy mógł zakładać kiedyś inne konta.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

I przez Was muszę pisać post pod postem, nawet jeżeli to jest legalne to nadal niezbyt ładnie wygląda.

No dobra, ludzie apeluje do Was!

Piszcie! Nie wierzę że w tym dziale udziela się jedynie 50 użytkowników :unsure:

Opublikowano

Ciekawe w jakim celu, jak każdy daje to co mu się podoba - patrz teraz 2 głosy na 2007, sprawdź sobie ich rejestracje :)

Opublikowano

Ciekawe w jakim celu, jak każdy daje to co mu się podoba - patrz teraz 2 głosy na 2007, sprawdź sobie ich rejestracje :)

*Dobrze... Spokojnie Zygmunt, nie denerwuj się, to tylko nie umiejący czytać poprzednich postów użytkownicy, nie trzeba tracić nerwów..*

No dobra, ludzie, mówię wam po raz kolejny, nie każdy użytkował przez całe życie tylko na jednym profilu, zobaczcie mój profil a potem co napisałem. Mimo że mam inną datę na profilu to zapisałem sobie inny rok w ankiecie. Jest takie coś jak "wyloguj się", a potem pojawi się magiczny przycisk "zarejestruj się" MAGIA!... -.-

Opublikowano

Szukałam jakichś prywatnych serwerów Metina i to forum wyszukało mi google.

Spodobało się to zostałam :P

58815786.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...