Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie na grach. Mozliwe? Jesli...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2UP Ja juz zaczelem xDD Darmowe kursy na internecie są ! :D

@UP Oj ty... ! Ty wiesz ile ja jeszcze do gim(bazjum)nazjum mam? Mi do roboty jeszcze ponad 10 lat... :P

Opublikowano

Jeśli chodzi ci o sprzedaż kont to najpierw sprawdz co sie najlepiej sprzedaje potem zacznij nabijać lvl , osobiście radziłbym ci sprzedawać konta w metin2 , margonem , transformice .

Opublikowano

Emm... No bez przesady, znam gre Transformice... Gra w ktorej skaczesz myszkami i zbierasz ser? I to niby moze pojsc za dobrą sumke? Co do margonem to mozna chwile pomyslec :P

Opublikowano

Emm... No bez przesady, znam gre Transformice... Gra w ktorej skaczesz myszkami i zbierasz ser? I to niby moze pojsc za dobrą sumke? Co do margonem to mozna chwile pomyslec :P

A co stoi na przeszkodzie żeby spróbować ? Bo według mnie to raczej NIC

Opublikowano

Dlatego, ze chodzi mi o sprzedasz tego wszystkiego na allegro, a tam nie ma nic zwiazanego z "hopsajacymi myszkami"

Opublikowano

Każda gra ma jakąś wartość $$$...

Metin2 ~ Tutaj masz największy zarobek, ale też musisz dużo wyje*#ć.

Ja ci polecam CS i MT2

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Tak patrze na allegro i Metin2 chyba najlepszy , sprzedawaj po niskiej cenie tak ok. 5-10 zł słabe itemy a 10+ lepsze , z resztą to zależy od ciebie

Opublikowano

Ty chyba czegos nie ogarniasz Savecie,(dobrze odmienilem?) nigdzie nie mam dobrego konta, a miecza +1 za 10zl w metinie nie sprzedam...

@UP Emm... Z tego co wiem tu sie nie spami.

Opublikowano

Nienarobisz sie pracując, kiedy prace bedziesz traktowac jak zabawe... A do cb napisalem a ty nie odpisujesz ze ho ho ... :D

Opublikowano

Gry na których zarobisz troche grosza (Według mnie) :Metin 2 , League of legends , słyszałem też że w diablo 3 można handlować to ustawiasz bota i potem sprzedajesz kase za tam sumke wybraną przez cb i jeszcze jedna gierka to world of warcraft jeśli cie interesuje .

Opublikowano

Dobre pomysly, lecz te gry są juz przereklamowane... Kiedys moj wujek na metinie zarabial dziennie na yangach (specjalista :P) okolo 100zl, teraz nawet 10zl nie wyciagnie. poprtostu wszystko jest juz stare i tyle! Czekam dalej :P Dobre pomysly oczywiscie nagrodze :P

Opublikowano

mój pomysł- kup konto minecraft na mpgh z email i sprzedawaj. oczywiście ustaw pytanie zabezpieczające, zakaż zmiany hasła i skina, to jest coś co się sprzedaje w OGROMNEJ ILOŚĆI. wydasz tylko 5$ (około 15 zł) na konto.

Opublikowano

@ref Aha ... Odpowiednik naszego :P
Nikt nie ma innych pomyslow? Myslalem nad Lineage II... Co sądzicie ? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...