Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected PB]WarZ SurviveZ v1.5

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok był update ale mysle ze autor dzisiaj zaaktualizuje.]

Poki co nie działa

#edit

Działa ale z radarem cos nie tak

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak działa tutaj AIM? Jak niby używam CAPSA to mi celuje do góry nie w gościa..

@Edit

Wszedł PunkBuster więc z cheatami można się pożegnać nie? ;f

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie, fajnie... Działa. Używam ze dwa dni i nic, po prostu nie dać się Zraportować.

Aha, dodać też warto, że niestety - Zżera on tak dużo FPS'ów, że masakra. Ledwo się grać da :/

Ma ktoś zwykłego ESP? SAMEGO ESP bez niczego. Na graczy, zombie i Itemki. NAJWAŻNIEJSZE TO NA GRACZY!

19213409148996403135.png

AwEsOmE

Opublikowano

Mnie łapie czasami i kick ale tylko na aktualny server ban 48h :P wchodze na inny i lece dalej xD a kolega 0 kicków na nim .. dziwne trochę ale cóż ;f zwłaszcza, że mam nowiuśkie konto..

Opublikowano

Mnie łapie czasami i kick ale tylko na aktualny server ban 48h :P wchodze na inny i lece dalej xD a kolega 0 kicków na nim .. dziwne trochę ale cóż ;f zwłaszcza, że mam nowiuśkie konto..

To już się możesz pożegnać z kontem, czekaj na perma :)

Opublikowano

Czekam i czekam i czekam i czekam xD Najwyżej :)

@Edit

BTW. Przerób ktoś tego cheata aby działał na nowej nazwie ;f bo mi crashuje ;f

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czyli to wygląda tak, że cheat jest wykrywalny, ale jak ktoś używa go do zbierania itemów, a nie do killowania to raczej go nie wykryją?

Opublikowano

Czyli to wygląda tak, że cheat jest wykrywalny, ale jak ktoś używa go do zbierania itemów, a nie do killowania to raczej go nie wykryją?

Obojętnie co będziesz nim robił dostaniesz bana , nawet jak żadej funkcji nie włączysz logi i tak lecą to jest równe z banem :)

Opublikowano

Obojętnie co będziesz nim robił dostaniesz bana , nawet jak żadej funkcji nie włączysz logi i tak lecą to jest równe z banem :)

Ok thx za odpowiedź. :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...