Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected PB]WarZ SurviveZ v1.5

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyłączać poszczególne funkcje? Nie chcę mieć AIM'a :)

Naciśnij klawisz "HOME" i tam zmieniasz opcje ...

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomoze ktos na tym cheacie spadaja mi fpsy internet mam dobry jak gram na reiu to jest normalnie prosze o odp daje like

Wina kompa....

Tak samo jak i cheata.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ehh a pomoże ktoś mnie? :P Mam problem z którym nie mogę sobie poradzić...

uruchom jako admin , jak to nie pomoże to spróbuj innego injectora

jaka wina kompa kompa mam zajebistego dziala mi crisis 3 na full wymaganiach wiec nie gadaj ze kompa .....

ta gra jest tak słaba że sam gram w najnowsze gry na ultra fullHD a na warZ mam czasem spadki do 30fps ...

Opublikowano

ja gram na xp i nie ma zadnej roznicy w ilosci fps czy gram z czitem czy bez,mialem zamiar nie uzywac wogole ale jak koles zabil mnie od tylu przechodzac przez sciane w aptece w clearviev to sie wkur***** ,zabijam tylko z bliska nie ma takiego przypalu a polecam clearviev fajne akcje sa:)

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Napisze mi ktoś, czy ten cheat działa ? Powyżej 200 postów.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

ale trzeba strelac z bliska bo widac teksture gracza,ktory jest za dzrewem na przyklad jak wystrzelisz to przypal

Opublikowano

Ok, po ściągnięciu innego Winjecta zaczeło działać. I powiem wam sprawuje się nieźle, troche szkoda ze FPS zabiera ale cóz...coś za coś, biegam teraz właśnie z M4 i zabijam napotkane osoby :P

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

Ok, po ściągnięciu innego Winjecta zaczeło działać. I powiem wam sprawuje się nieźle, troche szkoda ze FPS zabiera ale cóz...coś za coś, biegam teraz właśnie z M4 i zabijam napotkane osoby :P

zabijaj dalej tylko nie placz ze dostaniesz bana za jakis czas

Opublikowano

Eh tak się składa ze mam kilka kont więc to że stracę jedno wcale nie sprawi ze jak ty to ująłeś zacznę "płakać". Wiem jak używać różnego rodzaju cheatów i hacków, wiem jak nie rzucać się w oczy i jak grać w głową dlatego... please ^^ Jak dostanę bana na IP lub na wszystkie konta to co z tego? To tylko gra :)

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

Mam problem .. odpalam winjecta wkladam tam na dole hacka .. odpalam gre ( w oknie ) i jest powiedziane ze samo powino mi w tym gornym oknie znalesc WarZ .. no i wlasnie nieznajduje ( dodam jeszcze ze winject tak muli ... ale gdy go tylko zmnimalizuje wszystko ok ) .. prosze o szybka pomoc z gory dzieki : )

Opublikowano

wszystko ok . 1.wlaczylem pogralem moze z 20 minutek ? i hack sie wylaczyl . 2. hack strasznie muli warz .. normalnie mam 30 fps z hackiem mam 10 ...

Opublikowano

Ok, hack działa :) tylko mam pytanie, bo gdy wchodze to wszystkie opcje są automatycznie włączane i mam pytanie czy można je włączać i wyłączać?

Opublikowano

@UP
Można za pomocą strzałki góra/dół.
PS.Cieszę się że się podoba , a co do spadku fps , gdy się ma dobrego kompa/neta nic nie tnie ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...