Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwery Prywatne

Paweu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cze, jak grać na serwerach prywatnych, czym one się różnią od zwykłego metina, muszę mieć zwykłego metina żeby zagrać na prywatnym serwerze, jak tak to co z nim nim zrobić żeby na niego wejść. na koniec jaki serwer wybrać.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

1. Zazwyczaj jest więcej nowości, szybszy exp itd.

2. Możesz mieć zwykłego metina i wkleić patchera, który ci pobierze pliki serwera, albo pobrać clienta, który jest już w całości plikami danego serwera.

3. Klikasz np. Metin2.exe

4. Zależy czy chcesz trudny, czy łatwy, średni itd.

Opublikowano

Szybszy/większy exp/drop, nowe itemki - bronie/zbroje, nowe mobby, jakieś nowe questy, mapy itd.

Co musisz mieć? Najczęściej każdy serwer posiada własny clienta do gry lub patcher. Jeżeli nie to wystarczy że pobierzesz Metin'a z 2008 r. przykładowo, a następnie launcher/patcher.

DL 2008 ->

http://metin2mod.tk/downloads.html

Całkiem na dole.

Gdzie grać ? -> http://www.mpcforum.pl/topic/585724-nie-wiesz-gdzie-grac-zapytaj-tutaj/

Opublikowano

cze, jak grać na serwerach prywatnych, czym one się różnią od zwykłego metina, muszę mieć zwykłego metina żeby zagrać na prywatnym serwerze, jak tak to co z nim nim zrobić żeby na niego wejść. na koniec jaki serwer wybrać.

1.

Dedykowane - pobierasz -> rejestrujesz się -> grasz.

Hamachi - bierzesz sieć -> łączysz się -> rejestrujesz się -> pobierasz -> grasz.

2. Wszystko łatwiejsze i więcej rzeczy.

3. Kiedyś tylko do hamachi był potrzebny, ale teraz nie wiem.

4. Jaki Ci odpowiada.

Stary, ja na serwerach prywatnych grałem dwa lata temu, a i tak to wszystko wiem xD

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...