Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexalia.pl [Dedyk]

noster12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PORAŻKA cofki co chwile . połowa eq znikła - teraz cofki nie ma . eq znika samoistnie. administracja zabija w m1 graczy , klnie na czacie . co chwile wywala z serwera , forum i strona nie działa. porażka nie polecam szkoda czasu i internetu na sciąganie klienta

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PORAŻKA cofki co chwile . połowa eq znikła - teraz cofki nie ma . eq znika samoistnie. administracja zabija w m1 graczy , klnie na czacie . co chwile wywala z serwera , forum i strona nie działa. porażka nie polecam szkoda czasu i internetu na sciąganie klienta

Najlepsze jest to, że ktoś mi wszedł na konto warte kilkadziesiąt zł i wysyła jakieś buziaki .. lol , po prostu porażka ... a nikt moich passów nie znał, Nie pozdrawiam, nie polecam.. Quake ..

Opublikowano

Z podziękowaniami dla Leo .

Rozdał EQ z Navi , dostał ddosa a teraz zrobił włam na konta i powywalał topce całe EQ .

Jebać takich jak on !

024edf58cac375aa.jpg

Opublikowano

leo, czy jak mu tam, to po prostu zakompleksione dziecko, nie wiem co mu ludzie w zyciu zlego zrobili, ze postanowil cos takiego zrobic innym...

Typ ma nie rowno pod sufitem, brak znajomych i akceptacji spoleczenstwa za pewne robi swoje...

Nic nie poradzimy juz, szkoda ze administracja dopuscila do jakichkolwiek uprawnien taka niezrownowazona psychicznie osobe...

Pozdro kutasie, a jak chcesz wpierdol, zapraszam na Wolomin, lubie tepic takich deklow jak "ty" ;)

Opublikowano

Dlatego bedzie cofka, spokojnie. :)

Do 11:00 serwer bedzie online.

A co z moim kontem ? Też będę miał ?

Quake ..

Opublikowano

OnlyShift weź pod uwagę to, że leo pewnie ma pasy do każdego konta na serwerze. Coś z tym przydało by się zrobić.

@ A i przy okazji zwiększcie wkońcu ten exp.

Opublikowano

WSZYSCY BĘDĄ MIĘC KONTA ORAZ EKWIPUNEK.

w takim razie czekam dalej, nie po to wydałem kase, żeby nie grać.. Powodzenia chłopaki :)

OnlyShift weź pod uwagę to, że leo pewnie ma pasy do każdego konta na serwerze. Coś z tym przydało by się zrobić.

@ A i przy okazji zwiększcie wkońcu ten exp.

zwiększcie ? dziennie wbijam po 20 lvl'i w kilka dni masz max lvl ;)

Nic nie róbcie z expem .

Opublikowano

leo, czy jak mu tam, to po prostu zakompleksione dziecko, nie wiem co mu ludzie w zyciu zlego zrobili, ze postanowil cos takiego zrobic innym...

Typ ma nie rowno pod sufitem, brak znajomych i akceptacji spoleczenstwa za pewne robi swoje...

Nic nie poradzimy juz, szkoda ze administracja dopuscila do jakichkolwiek uprawnien taka niezrownowazona psychicznie osobe...

Pozdro kutasie, a jak chcesz wpierdol, zapraszam na Wolomin, lubie tepic takich deklow jak "ty" ;)

A co ty kurwo blaszke lub ptaszka znasz? Może skalpela? ;]

Opublikowano

Kłejk jak chcesz expic na 232 po 0.02% z pd za spota to pozdro

Wypierdalaj Darek12 !

aa to Ty LionS, no chyba.. że tak.. W takim razie, zwiększcie tylko na mapie 225...

Pasjonat
Opublikowano

Siemanes. Przed momentem obczaiłem prezentację serwera i chciałem sobie zagrać, ale widzę, że jakieś włamy. ;x Pobierać clienta, czy dać sobie spokój?

Opublikowano

powtarzam .. cała baza za 50zł ;) naprawdę tanio jak na tak zjebany serwer !!

udostepnij, a pociagne cie na dno ;)

serwer jutro bedzie online.

Opublikowano

Żałosny sukinsyn, życzę ci mendo jak najgorzej, mam nadzieje, ze zdechniesz frajerze jak najszybciej, w obecności tylko swojego egoizmu. Jak ja gardzę takimi ludźmi, aż mnie kurwica bierze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...