Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexalia.pl [Dedyk]

noster12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najprawdopodobniej mogą to być ddoos'y :(

Serwer jak na razie Off chanele padły ale nie ma się co dziwić jak już nie jedna osoba groziła ... że serwer upadnie,że serwer to gówno. A ja mówię że to nie prawda serwer się ustabilizuje jak się da mu troszkę czasu to wyjdzie na prostą i będzie na nim o wiele więcej graczy nie teraz :).

Polecam i zapraszam na serwer gra się przyjemnie atmosfera dosyć miła :).

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Paper, masz kontakt z adminami ? Możesz im przekazaćaby zwiększyli exp na mapie od 95 ? Na 118 lv z pd dostaje 0,50 % za full spota ;p

Jestem za tym aby zwiększyć exp ... bo to po prostu męczarnia jest :P

Opublikowano

Ok porozmawial o tym z administracjam aczkolwiek ja tam wbilem lvl w kilka h hehe
Ale rozumiem Was, tam jest teraz tlok, ciezko jest ;)

Opublikowano

Forum nie działa znowu, serwer też, nikt nie podawał żadnego komunikatu, musimy poczekać.

yLrWtP3.png

Opublikowano

Serwer był zarąbisty ale po paru godzinach super gry na drugi dzień czyli dzisiaj zainfekowane exe. a potem pod wieczór czyli teraz padanie logowania

Fajnie się grało ale wole poszukać taki sam serwer bez żadnych problemów z wirusami i logowaniem szkoda mi bardzo bo Administracja mnie zawiodła

i zablokowała dostęp wirusami :( życzę miłej gry tym co nie boją się wirusa w tym exe. i grają ;)

up na dole a czytałeś poprzednie posty jakoś ktoś narzekał !!! ;)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Serwer był zarąbisty ale po paru godzinach super gry na drugi dzień czyli dzisiaj zainfekowane exe. a potem pod wieczór czyli teraz padanie logowania

Fajnie się grało ale wole poszukać taki sam serwer bez żadnych problemów z wirusami i logowaniem szkoda mi bardzo bo Administracja mnie zawiodła

i zablokowała dostęp wirusami :( życzę miłej gry tym co nie boją się wirusa w tym exe. i grają ;)

Serwerownia miała problemy, czytaj wyzej :)

Jakos nikt nie narzeka na plik exe.

Opublikowano

Czy server posiada własny czy jakikolwiek server TS 3 bo nigdzie tak owego nie znalazłem , jeżeli istnieje proszę o podanie go i umieszczenie również na forum servera co poprawi kontakt między graczami a administracją.

xhsd.png

Opublikowano

Skąd mam wziąść łuk do PVP , ten ze screenow z prezki to jest : Łuk diabła.

Nie mam pojęcia skąd go dropnąc pomoze ktos?

http://wiki.metin2.pl/index.php/Olbrz._%C5%81uk_Diab%C5%82a

Siema !

Jeżeli ktoś ma naprawdę Ciekawy serwer taki " Medium " i chce zacząć od nowa. Jest gotowy do ostrej gry

Niech się odezwie. Bardzo chętnie pogram, tylko nie moge znaleźć odpowiedniego serwa.

Gracz musi mieć Ts 3 oczywiście :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...