Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karate czy Boks ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Ja robiłem sobie tak że jak przyjde ze szkoły to Po kilka pompek aż do zmęczenia odpoczynek 2 min i podciąganie, do zmęczenia i przysiady bez odpoczynku.

i po kilku godzinach ponownie

Codziennie, bez weekendów :)

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Ja robiłem sobie tak że jak przyjde ze szkoły to Po kilka pompek aż do zmęczenia odpoczynek 2 min i podciąganie, do zmęczenia i przysiady bez odpoczynku.

i po kilku godzinach ponownie

Codziennie, bez weekendów :)

Nie mam sprzetu co podciagania, ale obecnie robie 10 pompek normalnych, 10 Diamond Push ups i przysiady do zmeczenia.

61093c6efb.png

Opublikowano

Jak dla mnie:

Boks.

Jak nie będziesz się "opierdalał" to będziesz dobry. Ale to też od trenera zależy ;)

Ja trenowałem box i byłem zadowolony ;)

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Polecam jeść dużo mięsa,ryb,jajek,ryżu,makaronów do tego dorzuć jakieś owoce i ćwicz sobie w domu pompki np z obciążeniem tak żebyś zrobił ich mało a w chuj się zmęczył.Ponatdo drążek,może zainwestuj w jakieś hantle.

Opublikowano

Polecam jeść dużo mięsa,ryb,jajek,ryżu,makaronów do tego dorzuć jakieś owoce i ćwicz sobie w domu pompki np z obciążeniem tak żebyś zrobił ich mało a w chuj się zmęczył.Ponatdo drążek,może zainwestuj w jakieś hantle.

Ogolnie to jem duzo, tylko ze mam tak ze nie tyje szybko jak niektorym sie zdarza. Moja waga od prawie roku jest niezmienna choiaz wpierdzielam niemalze co popadnie :D

61093c6efb.png

Opublikowano

Ja trenuje karate od 8 lat(kyokushin) właśnie wrócłem z treningu:D

Powiem Ci tak:

Szybkość, walnięcie i kondycja + mega wytrzymałość - tego się nauczysz i wyćwiczysz na karate.Chłopaczki po 17lat mają karabin w łapach i kładą w sekunde tych "koksuw"(specjalnie napisane gimbopoloniści) z MMA.Boks jest raczej jako taki typowy sport a nie coś czym możesz się obronić, co nie znaczy że nie będziesz miał pierdolnięcia, jak ci wyskoczy jakiś ogarnięty kark na ulicy to boksem za dużo nie zdziałasz jeśli nie masz walnięcia konia, a w karate jeśli będziesz dobry to możesz takiego karka jednym kopniakiem załatwić(wątroba, dobre żebra, kolano, jajka:D)

Pzdr.Jakbys miał pytania dot. karate to wal do mnie na PW

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja bym brał karate,boks-już przereklamowany ja tak uważam.

Robię fajne prezentacje / reklamy serwerów minecraft, pisz na pw.

Opublikowano

Radził bym boks ponieważ karate to tradycyjna sztuka waliki, a w boksie wyrobisz sobie wydolność fizyczną i jakiejś obrony cię nauczą. A co do samoobrony to żadna SW ci jej nie zapewni bo ulica to ulica, a sport to sport.

Opublikowano

Karate jest sztuką walki,a boks sportem walki.Jeśli chcesz nauczyć się obronić,polecam boks.Po kilku miesiącach będziesz coś tam potrafił.W przypadku karate,nie ma tak łatwo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zdecydowanie Boks

_______________________________________________________________________________________

I Wszystko Jasne

Opublikowano

Karate, lepsza kondycja, skoki, ogółem więcej ruchu.

Skoki w karate?Leci mi 9 rok treningu i nie spotkałem się.Ludzie jak nie wiecie jak wygląda prawdziwe karate i prawdziwy boks to na chuj sie wypowiadacie?

Już wcześniej pisałem posta ale dodam że po karate bedziesz żelazny, masz wyjebane na kopnięcia i uderzenia w korpus(no chyba ze ci wpierdoli w wątrobe), jak trafisz to już znokautujesz.Boks jest taki bardziej, że kto większy ten lepszy, jeden moze mieć w rękach karabin a drugi wolnego CKM'a + oboje trzymają garde, jak myślicie który wygra?

Któryś tam dojebał, że boks bardziej kreuje charakter xD.Karate ma zajebistą tradycje, uczą cie tego, że NIGDY masz się nie bić jeśli nie musisz, nie znam nikogo z karate który jest "kozakiem".Sam trenuje u człowieka którego zna chyba każdy sensei w Polsce:P(wielokrotny mistrz, rozpierdalator totalny).

W razie pytań o karate to piszcie;p

Opublikowano

Myśle ze karate bedzie tu lepszym rozwiazaniem , boks mnie zawsze zniechęcał . mam paru kumpli co trenuja juz kawał czasu i nie którzy maja tak łby obite ze wieszaja sie raz na jakis czas ze tak powiem :D Osobiscie trenuje od dobrych paru lat aikido i polecam kazdemu , ale w tym sporcie na efekty trzeba dlugo czekac ;)

Opublikowano

Boks :D

co Ty będziesz jakąś gitare (Karate) ćwiczył

jak koles podejdzie zajebie Ci lufe i spisz :)

a w boksie jak mu wyjebiesz to całe "HP mu zabierzesz" :)

chodzi o to ze karate jest dla lalusi

a boks dla hardcorowych koksow

58121063168705213211.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...