SPOKOJNY95 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Imię: Dawid Wiek: 17 lat. Obróbka graficzna (Poziom określam jako średni)Obróbka video (Pracuje w Sony Vegas Pro 11 PEŁNA wersja)Nawiązywanie nowych znajomościOrganizowanie przeróżnych konkursów/eventów/zabaw Znajomość komend, tych które naprawdę są przydatne w tym fachu. (Resztę posiadam w notatniku zapisane) Dość dużą wiedzę na temat budowy, funkcjonowania serwerów prywatnych Metin2. Średniodziennie można na mnie liczyć od 4 do 10 Godzin... W zależności czyjest to weekend czy dzień tygodnia. Oczywiście mogą zdarzyć sięprzypadki, że w któryś dzień będę krócej niż 4h, z prywatnych powodów...No ale nie ma co "gdybać:... Mojedoświadczenie jako GM itp jest dobre. Na dedyku byłem 2x GM, serwerymogę podać na PW, jeżeli będzie taka potrzeba (Nie będę reklamowałinnych serwerów). [Najczęściej można mnie spotkać pod nickiem SPOKOJNY .Większość graczy myślę, że była zadowolona z mojej posady, ze względów,że dużo pomagam... Nie "olewam" PW od graczy... Na każde sensownepytanie na 100% odpowiem... Nie ma u mnie wymówek typu "Bo mam dużyspam"... Po prostu mam do innych taki sam szacunek jak i do siebie. Hmm...Gdy raz zasmakowałem posady GM, to bardzo mi się spodobało, lubię miećobowiązki, teraz po przerwie ok.2miesiące chciałbym znowu zasmakować tejprzyjemności. Prawdę mówiąc jest to dla mnie przyjemność jak mogę komuśpomóc... Motywuje mnie jeszcze myśl, że mogę dużo wprowadzić do Teamujak i wynieś z niego... Człowiek zawsze się uczy czegoś nowego. Awięc mam na imię Dawid, lat 17, znajomi mówią mi Kosa... Pewniezastanawia was dlaczego ? A więc prawdę mówiąc to dokładnie sam niewiem... Po prostu kiedyś, koleżanka tak na mnie wymyśliła w szkolepodstawowej 1-3 no i tak już zostało do dzisiaj. Nie wiem, dlaczego, alemikrofon nie działa mi na Team Speaku 3, lecz działa tylko na skype.Mieszkam w mieście, o nazwię Bartoszyce, interesuję się Motoryzacja,Tuningiem skuterów, quadów, samochodów, Koszykówką, ostatnio także piłkąnożną (tylko gdy gra nasza reprezentacja), Kobietami , tworzeniemGrafiki, obróbką video oraz edycja/tworzeniem serwerów metina. Jestemotwarty na nowe znajomości, posiadam bogatą kulturę osobistą, cierpliwy,systematyczny, i przede wszystkim miły... Ciężko jest mnie wyprowadzić zrównowagi. Lubię dużo się pośmiać, pożartować sobie itpCzęsto pomagam, graczom w grze, gdy piszą... Trzymam się przysłowia "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie".Jak każdy człowiek, mam również swoje wady, lecz nie potrafię samwskazać jakie to... Jedni uznają moje rozgadanie jako wadę drudzy jakozaletę itp... Ciężko jest tu mówić o swoich wadach i zaletach. Na pewno,będzie nie jedna okazja, abyście mnie lepiej poznali. Zawsze, gdy gramjestem również na komunikatorze. Więc nie powinniście mieć dużegoproblemu z kontaktem ze mną.Można się po mnie spodziewać, pełnego wypełniania obowiązków. Myślę, żena początek to starczy co już o sobie wypisałem. Jak już wyżej pisałem,na pewno się na mnie poznaciePozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Haczyn Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Temat jest od tego http://www.mpcforum.pl/topic/939914-poszukujesz-gmtesterachcesz-zostac-gmposzukujesz-sponsorahosteragrafikapomocy-przy-serwerze/ Odnośnik do komentarza
Usama Su kocken Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 http://www.mpcforum.pl/topic/939914-poszukujesz-gmtesterachcesz-zostac-gmposzukujesz-sponsorahosteragrafikapomocy-przy-serwerze/page-2#entry7340962 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.