Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z tibią 8.6

XmassPro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to mozesz przywracanie systemu pomoze

Wątpie , a nie możesz grać na viscie na 2 kompie bo nie rozumiem ?:D

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

to mozesz przywracanie systemu pomoze

Mogę grać na oby dwóch, tylko na tym mi działa z clienta, a na cliencie nie działa bot a tutaj działa bot ale nie działa tibia 8.6 a tam działa tibia 8.6 ale nie działa bot. :(

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Mogę grać na oby dwóch, tylko na tym mi działa z clienta, a na cliencie nie działa bot a tutaj działa bot ale nie działa tibia 8.6 a tam działa tibia 8.6 ale nie działa bot. :(

Lol, parodia:D- a jaki bot Ci nie działa zaś?

Opublikowano

Ma ktoś jakieś pomysły ?? :(

A co wyskakuje w tym eflbocie opisz więcej?

Opublikowano

A co wyskakuje w tym eflbocie opisz więcej?

Please run tibia first! tak pisze, wiem co to znaczy, ale mam tibie włączoną wtedy, a na drugim kompie mam tak jak u w pierwszym moim poście w tym temacie.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Please run tibia first! tak pisze, wiem co to znaczy, ale mam tibie włączoną wtedy, a na drugim kompie mam tak jak u w pierwszym moim poście w tym temacie.

To ja nie wiem naprawdę nie spotkałem się z takim problemem jeszcze , nie wiem czy jaja sobie robisz czy na prawdę tak masz bo wedlug mnie to jest nie realne.

@down ok wstaw , jutro zobacze bo teraz już spadam.

Opublikowano

To ja nie wiem naprawdę nie spotkałem się z takim problemem jeszcze , nie wiem czy jaja sobie robisz czy na prawdę tak masz bo wedlug mnie to jest nie realne.

No mogę Ci nawet dać screenshoty z tego kompa co mam tą tibię nieogarniętą bo teraz na drugi nei mogę wejść, bo nie mam go w tym domu, zaniosłem chrzestnemu bo musiał coś zrobić. Już wstawiam screenshoty.

@UP poczekaj jeszcze 10 minut zobaczysz je.

Kurde, nie mogę na imageshacku zuploadować :( nie wiem dlaczego, znacie jakiś inny upload?

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Już się uploadują screeny, zaraz dam link, 55% jest.

ale trzeba je pobrać :( innego hostingu nie moglem znalesc wybacz.

PIERWSZY: http://hostuje.net/file.php?id=09cf57224a82d3275b1ffe0179e4eeef

DRUGI: http://hostuje.net/file.php?id=97314cb76a6dec01a777590b19178e1d

Wrzucaj następnym razem screeny za pomocą forumowego uploadu , masz na górze a co do tego bota skąd go pobierałeś i crackowałeś ? Próbowałeś z różnych for pobierać i sprawdzać?

Opublikowano

Wrzucaj następnym razem screeny za pomocą forumowego uploadu , masz na górze a co do tego bota skąd go pobierałeś i crackowałeś ? Próbowałeś z różnych for pobierać i sprawdzać?

Kolega mi wysłał, i na tym komputerze działa, na Viście nie. Tutaj mi nie działa Tibia 8.6 bo się nie mogę zalogować, ale bot działa. Wysyłał mi go 2x, że na ten komp raz i na tamten drugi raz.

Urucham bota jako administrator albo tryb zgodnosci z XP.

Nic się nie dzieje jak uruchomię jako administrator, a jak tamten system to Vista, to mogę odpalić przez zgodność z XP?

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Kolega mi wysłał, i na tym komputerze działa, na Viście nie. Tutaj mi nie działa Tibia 8.6 bo się nie mogę zalogować, ale bot działa.

Nic się nie dzieje jak uruchomię jako administrator, a jak tamten system to Vista, to mogę odpalić przez zgodność z XP?

Tak nic Ci się nie stanie , to po prostu uruchamiasz bota

Opublikowano

Tak nic Ci się nie stanie , to po prostu uruchamiasz bota

Jako Admin nie działa, patrzałem już bo kolega doradzał, a z systemem zgodności nie próbowałem, późneij pójdę do drugiego domu i napiszę czy zadziałąło. Jak zadziała to wszystkim stawiam plusy za fatygę i pomoc :)

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Jestem na Viście. Uruchomiłem bota w trybie zgodności z Windows XP (z dodatkiem Service Pack) i nic. Później jako administrator też nic. Co to może być do cholery??

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Jestem na Viście. Uruchomiłem bota w trybie zgodności z Windows XP (z dodatkiem Service Pack) i nic. Później jako administrator też nic. Co to może być do cholery??

Spróbuj pobrać bota z innej strony , może ten co masz jest zrypany?

Opublikowano

Spróbuj pobrać bota z innej strony , może ten co masz jest zrypany?

Ale koledze działa, a na drugim kompie mi też, ale tam mi tibia nie działa o.O

@Edit Zobaczę Elfy pod 8.6 na MPC jakieś i obczaję :)

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Ok, mam bota, ale problem w tym, że nie mogę się leczyć, bo nie mam skryptów na fiolkę leczącą na tym otsie. Cursed Upgrade Vial i jeszcze czary typu Music Frozendrive itp. Pomocy !! I dajcie screeny jak to ustawić i skrypty ;/

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Ok, mam bota, ale problem w tym, że nie mogę się leczyć, bo nie mam skryptów na fiolkę leczącą na tym otsie. Cursed Upgrade Vial i jeszcze czary typu Music Frozendrive itp. Pomocy !! I dajcie screeny jak to ustawić i skrypty ;/

To jest jakiś ots z przerobionymi itemami itp? Jeśli tak to wątpie że znajdziesz skrypta na to.

Opublikowano

To jest jakiś ots z przerobionymi itemami itp? Jeśli tak to wątpie że znajdziesz skrypta na to.

Ehh niestety tak :/ Ale za to zobaczę jakich skryptów mój kumpel używa.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

auto 200 listas 'Mana Restore' | if [$mp < X] useoncreature ID self

W miejsce X należy wpisać od ilu many.

W miejsce ID należy wpisać id runy/potiona.

A jak nie znam ID runy/potiona ?? ;/

Jeśli Pomogłem, daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...