Skocz do zawartości

[Problem] z tibią 8.6

XmassPro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Tak jak w temacie: Mam problem z tibią 8.6, ponieważ gram na jednym OTS i kolega przesłał mi bota i nie działa mi on na cliencie tego OTS'a. Jemu z resztą też na nim nie działa. No i pobieram tą tibię i mam ip changer, ale gdy klikam na ip changerze change ip to jest wszystko normalnie, ale gdy próbuję się logować to jest takie coś: Your client version is too old.

Please get a new version at http://www.tibia.com
Pomocy !!!!!!

Jeśli Pomogłem, daj +

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam! Tak jak w temacie: Mam problem z tibią 8.6, ponieważ gram na jednym OTS i kolega przesłał mi bota i nie działa mi on na cliencie tego OTS'a. Jemu z resztą też na nim nie działa. No i pobieram tą tibię i mam ip changer, ale gdy klikam na ip changerze change ip to jest wszystko normalnie, ale gdy próbuję się logować to jest takie coś: Your client version is too old.

Please get a new version at http://www.tibia.com

Pomocy !!!!!!

Po primo nie ten dział [już napisałem do moda o przeniesienie], chłopie pisz że po Polsku bo nie idzie tego zrozumieć, może ots ma inną wersję klienta niż akurat 8.6 albo mają swój klient? Chyba rozumiesz co jest napisane te zdanie po angielsku... Jeszcze się tak zapytam to jak grasz skoro nie działa Ci klient ?o.O

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Po primo nie ten dział [już napisałem do moda o przeniesienie], chłopie pisz że po Polsku bo nie idzie tego zrozumieć, może ots ma inną wersję klienta niż akurat 8.6 albo mają swój klient? Chyba rozumiesz co jest napisane te zdanie po angielsku... Jeszcze się tak zapytam to jak grasz skoro nie działa Ci klient ? o.O

Rozumiem, ale nwm dlaczego, bo kumplowi działa, napewno jest 8.6 wersja bo na drugim kompie mi działa ale nie działa mi bot. Gdybyś dobrze czytał to byś doczytał, że napisałem tam, że mi bot nie działa na tym cliencie, nie client ...

Jeśli Pomogłem, daj +

Rozumiem, ale nwm dlaczego, bo kumplowi działa, napewno jest 8.6 wersja bo na drugim kompie mi działa ale nie działa mi bot. Gdybyś dobrze czytał to byś doczytał, że napisałem tam, że mi bot nie działa na tym cliencie, nie client ...

A dobrze ustawiasz ip changera pod klienta?

Tak

na moje oko to jest coś z ip changerem jak by nie łączył się z tibią i jak wpisujesz passy to po prostu real tibia tak jak by klient i dlatego tak wyskakuje żeby nowego klienta pobrać..

Używasz multi ip changera czy jakiś inny ?

na moje oko to jest coś z ip changerem jak by nie łączył się z tibią i jak wpisujesz passy to po prostu real tibia tak jak by klient i dlatego tak wyskakuje żeby nowego klienta pobrać..

Używasz multi ip changera czy jakiś inny ?

Tak, Tibia MULTI-IP Changer z takim żółtym kolesiem w okularkach, czyli mam inny pobrać ip changer??

Jeśli Pomogłem, daj +

Tak, Tibia MULTI-IP Changer z takim żółtym kolesiem w okularkach, czyli mam inny pobrać ip changer??

No własnie dobry ten z simsonem :D zostaw go, hmm dziwna sprawa z tą tibią mnie się juz pomysły skończyły może jutro Ci ktoś pomoże

usun tibie calkiem z kompa i pobierz na nowo
ja pobiram zawsze z hunted.pl albo tibia.pl na golownej stronie sa linki do roznych wersji

a jak chcesz sprawdzic czy ci dziala ip changer to poprostu wpisz pasy jakies z reala, jezeli bedzie sie updatowac to znaczy ze ipchanger,
jak bedzie nadal blad to masz cos z clientem.
spróboj tez pobrac clienta z innych stron, kiedys tez mialem podobny problem,
kiedy zresetowalem kompa to mi nie dzialalo i musialem reinstalacje tibi robic i tak bylo tylko z tibia 8.6
pomogla dopiero reinstalacja system

12345ab.jpg

Usun tibie ,wyczysc PC ,pobierz na owo jesli nie bedzie dzialac poiez druga ,i zamien pliki dat i spr.

Te pliki jak mam zamienić??? Z tej starej Tibii do nowej, czy jak ??

@EDIT: No i pobrałem po raz kolejny tą tibię i to samo... Wyczyściłem kompa programem CCleaner i też nic.

Jeśli Pomogłem, daj +

Ale mój kolega mi teraz przesłał tą tibię i tego ip changera co on ma i jemu działa a mi ten sam błąd :/

Może masz porty zablokowane na routerze czy cuś? nie wiem dziwny przypadek , spróbuj zrobić formata.

podaj ip tego ots to sprawdze czy mi dziala.

jaki masz system ? taki sam jak kolega ?

Aktualnie jestem na drugim kompie, gdzie działa mi tibia ale nie działa mi bot... ;/

ip tego servera jest takie: Highexp.eu a stronka jest taka: Highexp.servegame.com :)

Mój kolega ma vistę, i teraz jestem na viście, gdzie mi działa tibia ale nie działa bot, a na XP jest na odwrót.

Jeśli Pomogłem, daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Problem] z tibią 8.6   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...