Skocz do zawartości

[SS]Diamond 4!

Rek0n

Rekomendowane odpowiedzi

-.- gz gz .... przez was mnie ciągnie do tego żeby zacząć grać rankedy ^^

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Platynki chociaż byście wbili to byście byli autorytetami na forum, a tak brak szacunku.

zakladasz ze jestes autorytetem i cieszysz sie szacunkiem wsrod forumowiczow? dobrze dla cb

zalonil specjalnie farme nie mozna go shejtowac

arkanis red wygral ci ta gre, prawdopodobnie najlepszy midlaner we wschodniej europie

zakladasz ze jestes autorytetem i cieszysz sie szacunkiem wsrod forumowiczow? dobrze dla cb

zalonil specjalnie farme nie mozna go shejtowac

arkanis red wygral ci ta gre, prawdopodobnie najlepszy midlaner we wschodniej europie

Mam wyjebke na forumowiczów iks de, gdyby był tutaj wyższy poziom to bym się przejmował a w tym dziale jestem tylko dla waszych hejtów... "Ma diamonda to myśli, że jest dobry".

Wiem również, że nie jestem tutaj autorytetem.

Co do tego co napisałeś o przywoływaczu Arkanis Red, nie wiem czy mam się śmiać czy płakać.

@up

Gdybyś ty był tutaj autorytetem to wszystkie odpowiedzi w tym temacie byś przeczytał i wiedział ze ja nie jestem tu autorytetem. Kidmod a taki spammer, moda nie zobaczysz :* btw. Mistrzow teorii twego pokroju jest wielu.

@2up

banana miałem wtedy chyba, ot co

To po co piszesz zebysmy wbili platyne by zyskac autorytet? Zaprzeczasz sam sobie. Co do spamowania, nie byl to spam, wyrazilem swoja opinie na temat twojej wypowiedzi jak i tematu. I opanuj te swoje zaczepki bo robisz sie smieszny :).

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [SS]Diamond 4!   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...