Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neyosikmt2 - Zapowiedź I Prezentacja

NEYOSikMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie warnujcie...

Zawiadamiam, że zostało 11 miejsc na betatesterów. GM wybierzemy bezpośrednio w grze, w konkursach, będziemy rozmawiać z kandydatami, abi wybrać tych dwóch. Tak - dwóch, a nie trzech, bowiem do naszego zespołu dołączył trendyMaN, Strepsils z MPCForum. Spotkaliśmy się w "realu", tak się złożyło, że mieszkamy w tym samym mieście ^^''. Od dziś on będzie się zajmował forum serwera i czytał podania, tak będzie łatwiej, mamy ze sobą kontakt w razie czego. Rzekomy user potwierdzi, że serwer istnieje, już grał. Aktualnie serwer jest przeinstalowywany na komputer-serwer z całkowicie zainstalowanym FreeBSD jako system operacyjny - tak będzie nam łatwiej. Długo się nad tym głowiliśmy.

Pozdrawiam i zachęcam do wysyłania podań

Opublikowano

Potwierdzam, serwer to na 100% nie fake! Grałem na nim. Średnio na 31 lvlu za jedna grupkę dzikusów leci 1.50%. Handlarze są podobni, tylko rybak trochę inny, ale mam nadzieję, że to zaktualizują.

Jeżeli macie jakieś pytania w sprawie serwera piszcie do mnie na GG 3147281, mam teraz stały kontakt z Teamem

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

@ NEYOSikMT2

Niestety ale warna dostaniesz. Nie odpuszczę 2 double postów bo byłoby to niesprawiedliwe w stosunku do osób, które dostały za to warna.

Już sie nie mogę do czekać :D

jak można proszę o GM zgadzam sie na nick

[GM] makowiec

Nie prosić mi tu o GMa...

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Lol Gmow jest w huj -,-

Ja tu nawed niegram ....

jeszcze cioty beda kickowac itp :D

Pozdro dla madrego ktory zrobil ten serwer

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury, u mnie tylko po 10zł, za sms do metin2pl ^^

Daj minusa, weź

:(

Opublikowano

No cóż, póki nie ma 100% to nic się nie stanie ;d

Co do UP :)

GMow jest dużo dlatego, że zamierzamy stworzyć pożądny serwer. Poza tym nie powinno Cię to obchodzić, skoro serwer masz w nosie.

Znamy się na rzeczy, mamy szacunek do ludzi, i nie bój się, kickować jak juz to bedziemy tylko w skrajnych przypadkach.

Byś się zdziwił, gdybyś nas znał z życia codziennego.

BTW. Co do GMa Strepsilsa - jednak postanowił zrezygnować z GMowania przez jakiś czas.

Pozdrawiam

Opublikowano

Widać jak bardzo interesujecie się serwerem. Nikt nie zagląda na forum, ani nawet do tego tematu. Postanowiliśmy zacząć rekrutować od nowa, i od razu na normalny serw, tyle że będzie na Hamachi; sądzimy, że skoro nie ma zainteresowania to 24 osoby na serwerze starczą. Przenieśliśmy go też an słabsza maszynę, by nie rosły koszty.

Podania proszę wysyłać na email [email protected]. Proszę nie zaśmiecać mi skrzynki zbędnymi pytaniami, tylko od razu opisać siebie z detalami. ZASKOCZCIE NAS.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja myśle po prostu, że z tą maszyną 20gb itd to byla jedna wielka ściema, bo naraz przechodzicie na słabszą i do tego serwer będzie na Hamachi. To, że nikt nie zagląda na forum zawdzięczacie sami sobie. Pisaliście coś chociaż w tym temacie? Baaardzo mało, także nie miej do nikogo pretensji ;)

Modna sygnatura.

Opublikowano

Myśl jak chcesz, masz prawo sądzić, że była to jedna wielka ściema, nie bronię.

Fakt, my też sprawę zawaliliśmy. Na forum serwera były już informacje odnośnie sieci i rejestracji. Przez dwa dni weszły trzy osoby. Więc my też mamy prawo sądzić, że serwer olaliście, a Ci, którzy naprawdę chcieli zagrać śledzili rozwój wydarzeń.

Serwer teraz będzie stał na dwóch komputerach, łącznie 9 GB ram przeznaczonych na serwer, internet 40 MB/s.

Opublikowano

Ahh, wiem jak to jest :P

Jak olali mój generator (2 tyg.) spis serwerów (1 tydz. prowadzony do dzisiaj) itd.

Tak, nie odwiedzałem chatu co dziennie, i żeby nie być dzieckiem nie będę się tłumaczył. (Chociaż mam powody)

Po prostu powiem przepraszam i jak widać poniosę tego konsekwencję :P

Ale żeby 3 osoby !?

To porażka.

Rozumiem waszą decyzję ...

Ale przecież to nie ode mnie tylko zależało ! ;/

Jest 30 betatesterów !

I większość olała, i pewnie po odświeżeniu tego tematu, się opamiętają i wejdzie ponad połowa, ale słusznie, należy nam się kara.

Teraz pokutujmy nasze grzechy !

PS: Pewnie czekali do 22 grudnia, żebyście pod nos dali sieci, passy oraz spolszczenie ... (To tyczy się też mnie, ale powiedziałem co o tym sądzę)

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Ja tam sobie podanie złożyłem i tylko czekam na odp znaczy 1 dostałem ale czekam na odp czy mnie przyjęli czy nie :D

icecubea.png

Opublikowano

Ja myślę, że to wina przede wszystkim tego, że wybieraliście sobie beta testerów... Zróbcie bete typu zzyt2 i wtedy na serwerze będzie grało na prawdę DUŻO ludzi, bo zawsze bete trzeba robić z rozmachem :)

Modna sygnatura.

Opublikowano

Może i macie racje, lecz zobaczymy jak to będzie kiedy serwer wystartuje (bez bety).

25 grudnia

Opublikowano

O ile dobrze czytałem, teraz podania wysyła się na email ;d

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...