Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neyosikmt2 - Zapowiedź I Prezentacja

NEYOSikMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym zaprezentować Wam nowy serwer - NEYOSikMmt2. Jest to tylko zapowiedz rzekomego serwera. Wiem, że niedozwolonym jest prezentowanie go zanim powstanie, ale szukamy Betatesterów!

Serwer będzie stał na dedyku, już podjęliśmy stosowne kroki. Betatesty będą trwać do końca bierzącego roku, odbędą się w dwóch sieciach (jedna normalna, druga dla Teamu i VIPów). Będziecie nam mówić, co warto zmienić, nie chcemy, by było za łatwo, trzeba ulepszacze, GM nie daje itemów, skilli, konia. Przez kilka późniejszych dni bedzie GM mode ;]

Kojarzycie serwer DriveAloneMT2? To będzie coś podobnego. Exp do 31 niezły, a potem coraz trudniej. Co do tego konia, skłamałem. Będziemy dawać konia militarnego ze skillami na M1 od 65 lvla.

Zamierzamy stworzyć NPC z fryzurami, oraz ulepszaczami, dodać bronie, zbroje i KU do Instruktorów Mocy, ale narazie NPC wyglądają tak:

neyosikmt2.jpg

Te 16k obok, to tyle ile średnio będzie dropiłoz psa na betatestach. Zbroje i szkata którą widać na jednym z SSów zostanie, zbrojki bedą +0, szkat będzie 6, koszt od 10kk w górę PO beta testach, przed nimi wszystko +9 za free. Ulepszaczy na Btatestach też nie trzeba, ale exp jest wyraźnie zmiejszony

Wstępne postanowienia dotyczące serwera to warunki niemalże z globali ;]

Tyle info z zapowiedzi starczy. Po betatestach dam resztę info i opiszę serwer dużo dokładniej

Forum serwera, jest póki co tylko czat do dyskusji

http://www.neyosikmt2.pun.pl/forums.php

TEAM NEYOSikMT2 :

[GA] Narcyz (koordynator projektu)

[GA] Edward (ja) (głowny administrator gry)

[GA] Ymir (administrator gry, odpowiedzialny za sprawy techniczne)

[GA] Obserwator (administrator gry, głównie On pilnuje porządku)

[GA] Siergiej (administrator gry, zajmuje się też sprawami technicznymi, bazą danych itp.)

[GM] igor87 (mistrz gry)

[GM] kffiatek90 (mistrz gry)

[GM] makowiec (? wolne miejsce, dla któregoś z Was. Taki Nick obowiązkowy)

[GM] trendyMaN (? wolne miejsce, dla któregoś z Was. Taki Nick obowiązkowy)

[GM] 2achka (? wolne miejsce, dla któregoś z Was. Taki Nick obowiązkowy)

Jak widać, mamy trzy wolne miejsca na GameMastera.

CHCESZ ZAGRAĆ NA NEYOSikmt2? NAPISZ DO MNIE NA PW PODANIE, DLACZEGO AKURAT TY CHCIAŁBYŚ WZIĄŚĆ UDZIAŁ W BETATESTACH, TAK SAMO Z KANDYDATAMI NA GM! OPISZCIE SIEBIE, DAJĘ WAM WOLNĄ RĘKĘ. PRZEKONAJCIE MNIE. NIE PISAĆ TUTAJ! I TAK ZAMKNĄ.

WOLNE MIEJSCA NA BETATESTERÓW - 243

KTO SIĘ JUŻ DOSTAŁ: [

- Yun

- Vitron999

Pozdrawiamy, i zapraszamy do gry.

TEAM NEYOSikmt2

Opublikowano

To nie jest DriveAlone! Serwer w ogóle nie jest z nim związany! Po prostu zgrana grupka znajomych z realu już we wrześniu postanowiła pobawić się w prywatne serwery, i tak ciągle udoskonalamy go. Aż w końcu postanowiliśmy, że pokażemy go światłu dziennemu.

Wszyscy jesteśmy pełnoletni i znamy się na rzeczy. Mamy pozwolenia i licencję. Na serwer przeznaczymy MINIMUM 20 GB Ramu i 108 MB/s internetu. Serwer stoi na sieci komputerów. [GA] Ymir zatroszczył się o to.

I fakt, informacje podamy 22 grudnia, o ile serwer skończymy, i zbierzemy betatesterów.

Opublikowano

o kurde to jest ten serv musze tam grac :D

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Pierwszy betatester oficjalnie przyjęty - został nim Yun, gratuluję.

Dołączył do niego Vitron999

Mam jeszcze trochę PW do przeczytania i zachęcam do ich wysyłania, bez betatestów i betatesterów serwer jeszcze trochę postoi w ciemnych zakamarkach.

Myslimy jeszcze nad podaniami tych oto osób :

- Maniek13

- Dragon33

- Nowy!())

Opublikowano

Serwer super sie zapowiada..:) Bardzo bym sobie na nim pogral:):)

Nie piszcie takich postów bo załapiecie po warnie a i tak ten temat jest warunkowo dopuszczony więc bardzo łatwo może w koszu wylądować.

@down

Wiem, ale to jest bardziej jako poszukiwanie beta testerów.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Chodzilo mi o to, ze jak ten serwer bedzie.. a moze tylko napisac i to bedzie fake??....

Pomysl troche

lapsik.jpg

Nick na serw: Genesis

Opublikowano

Zapewniam Cię, że to nie bedzie FAKE, a data otwarcia może się najwyżej tylko przesunąć z powodów technicznych

Jeżeli jest to takie ważne to zamknijcie temat ja mam liste osób, które wybraliśmy a informacje podam w dniu startu betatestów w oddzielnym wątku

Opublikowano

To nie bedzie zaden Fake to jest taka jaby kontynuacja starego DiveAloneMt2 ! :)

Dawajcie mi - i 1 Ile tylko się da

:D

Opublikowano

Proszę, aby wszyscy, którzy "przeszli" zrobili konto na forum i śledzili je uważnie. Na chacie bowiem będę z Wami rozmawiał by się upewnić. Tak samo z tymi niepewnymi. Ta rozmowa to Wasz ratunek. Proszę, abyście mieli nicki takie same jak na MPC forum na chacie i forum.

Lista tych, którzy do tej pory przeszli, oraz są "rezerwowi" :

Maniek 13 - może

Vitron666 - tak

Dragon33 - może

Nowy!()) - tak

Yun - tak

I am Perfection - tak

Strepsils - tak

Kamiak - może

kaje11 - może

LostDharma6 - może

Piotruniu - tak

Wybaczcie że tak "nijak" napisane, ale z notatnika, notowałem sobie.

Opublikowano

Wybaczcie double post, ale nie spojrzelibyście gdybym edytował. Jak narazie skrzynkę mailową mam pustą, a miejsc jest jeszcze 15. Nad ponad dziesięcioma przypadkami rozmyślam, i proszę, by Ci nad którymi się zastanawiam (wiedzą kto) obserwowali czat forum - bedę ich prosił na rozmowę. Nadal można składać podania.

PS. Ostatnio na serwerze coś harczy... Być może bedziemy musieli odsunąć datę otwarcia, wybaczcie :/ Staramy się.

Pozdrawiam

Opublikowano

Wspaniale się zapowiada !!! ;]

Team baaardzo zgrany !

A zarazem miły ! ;]

Polecam w 100% !

Czekajmy, a się nam to opłaci ! ;]

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Napisałem ci na PW mam taki pomysł zeby zmiejszyć exp o 2 razy zeby w 2 dni nie wbijli 60 lvl ..

niech tak zmniejszą żeby przez tydzień 30tylko się wbijało xD

Dawajcie mi - i 1 Ile tylko się da

:D

Opublikowano

Nie komentuj z łaski swojej. Admini się starają, by serwer był dobry - a ty jak nie chcesz grać to nie graj.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Wysłałem podanie ciekawe kto się załapie na beta testy :D

Nick na Hamachi i na Privach:GoldenWolf

10208121.jpg

otherwild12668517593053.gif

Pomagam przy serverach hamachi błędy itp moje gg 10473886

NIE SPAMUJE DLATEGO MAM MAŁO POSTÓW

Opublikowano
Już sie nie mogę do czekać :D

jak można proszę o GM zgadzam sie na nick

[GM] makowiec

Gdyby chcieć, znaczyło móc, to ludzie mogliby żyć wiecznie, mieć w Metinie Trade Hacka :P

Jeseś arogancki więc GM na 100% nie zostaniesz.

My się krytyki nie boimy, macie jakieś 'ale' to piszcie.

Jak narazie wszystko idzie wg. planów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...