Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nexanity

XTheX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi, a ja znowu dostałem bana tym razem za nic.

Naprawdę ciekawe co się tu wyprawia.

No nic, w takim razie koniec z metkiem to był ostatni serwer.

Bana za nic?

Myślisz że administracja ma na tyle graczy żeby akurat Ciebie banować za nic?

Przestańcie siać absurd, wszyscy. Bo naprawdę świetnie wykonany serwer traci graczy przez takie rzeczy.

Opublikowano

Czyżby serwer upadł? Nie działa mi serwer oraz strona.

Prawdopodobne;)

Nie byłbym zdziwiony wszakże...

Opublikowano

Kto niby Ddosuje serwer na którym nie ma graczy...

Nie zdziwił bym się jak by padł miał być serwer roku wyszedł niewypał roku :)

Serwer jeszcze sam w sobie nie był taki zły ale te bugi, startowanie 3 razy, jeszcze cofka no i ta administracja 0 profesjonalizmu chyba jedna z gorszych jakie do tej pory spotkałem...

Edit. Zapomniałem wspomnieć o włamie na początku i navi :D

EthanaEU2.png

Opublikowano

Wiekszego g..na niz Nesranity nie widzialem i nie gralem...

To fajnie a teraz idź grać na serwerach z 7 kolorami stalek i dungeonami które się opierają na 10 rodzajach DT.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

To fajnie a teraz idź grać na serwerach z 7 kolorami stalek i dungeonami które się opierają na 10 rodzajach DT.

Hehe, ale tam można jeszcze grać, a u Was już nie :) każdy wie że zmaściliście ten serwer na chuje :) no, ale już po temacie :) OFF.

Opublikowano

Tak to prawda, mieliście zajebisty serwer.

MIELIŚCIE.

Ale cóż, raczej nie życzę wam powodzenie w stawianiu kolejnych.

Nie z takim teamem -.- I nie mówię o Tobie Kains...

Opublikowano

Dushi tak, a szkoda... Gdyby nie zachowanie administracji oraz te cofki spokojnie by mieli te 1000+ graczy online ;3

Opublikowano

Tak jak mówiłem, tak się stało. Serwer padł przez nieudolność administracji, olewanie graczy przez administrację, wciskanie makaronów na uszy ws. likwidacji bugów zgłaszanych przez graczy.

Jeszcze te posrane ego kainsa, który zawsze wie najlepiej i nikt nie ma racji poza nim. Beka z chłoptasia. Boli cię dupa bo gracze wytknęli wasz żałosny poziom administrowania? Widziałem jak odnosiłeś się do graczy na forum i w grze. Traktowałeś ich jak śmieci i bezmózgie małpy ;). Mam nadzieję, że te unity nie wypali bo z takim burakiem nie powinno.

No i te słynne wideo z "klientem meetin2 na androida", to nic innego jak odpalenie teamviewera lub jakiś filmik i zsynchronizowanie ruchów ;).

Pamiętam tę aferę z zbanowaniem MrTroloo i późniejsze go odbanowanie. Śmiechu warte.. Niby mieliście jakieś logi i tak twardo tego broniliście, a jakoś kurwa tych logów nikt nie pokazał samemu zbanowanemu ;]. Napisać pierdoły w shoutboxie każdy potrafi. Potem go odbanowaliście więc wasze banowanie, to jakaś porażka.

Na stronce nie udostępnialiście zmiany hasła. No pewnie biedaki nie potraficie napisać skryptu do zmiany hasła. Nie ściemniaj, że to ma blokować sprzedaż kont bo gracze i tak sprzedali niemało kont ;). Przez odebranie możliwości zmiany hasła pogorszyliście poziom bezpieczeństwa kont graczy. Nie obroniliby się przed hackerami.

Kolejna sprawa to dziwna zmiana danych do konta gracza Atlantis. On nie podał Wam oraz jego znajomy, ale mimo to dane zostały zmienione. Ładnie lecicie w chuja z graczami.

Gdyby było pytanie sekretne + odpowiedź to haker miałby problem z zmianą hasła.

Nie polecam tego serwera bo administracja, to gówniarze z przerośniętym ego, nie szanują graczy, nawet tych co są donatorami do IS ;).

jqeuR.png

Opublikowano

O ile serwer ponownie będzie działać to temat zostanie otworzony.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...