Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nexanity

XTheX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa Serwera: Nexanity
Start Serwera: 1.04.2013
Link do prezentacji: http://www.nexanitymt2.com/prezentacja/
Od autora dyskusji:

Serwer w którym spędziłem wiele godzin. Wiem o nim praktycznie wszystko;) Niestety nie wiem dlaczego jest na nim tak mało graczy. Skąd taka niechęć? Serwer widać że dopracowany, administracja się stara... Nie grałem nigdy na takim. Wypowie się ktoś na temat odczuć z Nexanity?
Tak tak wiem o cofce która cofła przedmioty i yangi o 20 godzin. To było przegięcie, ale serwer dalej funkcjonuje i nie zdarzyło się to drugi raz.
A za pierwszy każdy został wynagrodzony.

Opublikowano

''Admnistracja się stara'' Hahah Beka chyba Graficy sie staraja .Myslisz , ze po 1 dniu skad maja truty ? No Mwntro za 40 zł sprzedał . I wgl . 0 eventow .. Nic a nic . I ty sie dziwisz ? Juz wole grac na Metin2 HU jesli taki istniej niz tam

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

Administracja nexanity nadała nowe pojęcie wyrażeniu "beta testy".

Dla nich beta testy to zabawa komendami oraz robienie SS'ow.

Oczywiscie sam widzialem jak sprawdzali kilka rzeczy jak misje u biologa
oraz bossy, Jednak wszystko i tak modyfikowali po starcie.

Jednym słowem, jak to pięknie kiedyś w którymś temacie ujął kains "kaszana".

Jakis czas temu zdecydowalem ze jednak zostane na serverze, przeciez czekalem na niego kilka miesiecy.

Zaczalem ostro expic, zaladowalem ponad 100 w is tak od ręki (wczesniej
wydalem duzo wiecej, lacznie 200-300zl). Porobilem eq itp itd.

Wyjechalem.

Wracam po tygodniu, smow nie ma, eq nie ma, lvla nie ma. Nagle czytam ze mieli problemy i byla kilkudniowa cofka.

Ktory to juz raz z rzedu byla cofka / restart?

Juz nawet nie chce mi sie do nich pisac o zwrot SM.

Niech sobie wsadzą te pieniadze w buty, będą wyżsi.

Mania wyzszosci :) Ta "cecha" czy jak to nazwac swietnie do was pasuje.

Zawsze wiedzieliscie lepiej, zawsze byliscie madrzejsi jak wam radzilem. Wlasnie widze jak wam to wyszlo.

Nie myslcie ze daliscie sobie rade z ddosami. Poprostu ludziom szkoda
czasu zeby was atakowac bo juz nie ma po co. Zostalo wam niewiele graczy
:)

"Nexanity na androida zaraz po starcie".

Czas leci i leci, a głupi dalej wierzą ze pograja sobie w metina na tablecie :D

Albo i nie wierzą.

Streszczając, ciagle coki i restarty na poczatku odstraszyly +/- 800 graczy, zostalo ich pewnie kolo 100.

Z całego serca i rozumu odradzam granie na tym serverze.

Żałuje tylko że tak długo byłem głupi i tracilem tam czas i forse..

rYD9JSA.png

Opublikowano

''Admnistracja się stara'' Hahah Beka chyba Graficy sie staraja .Myslisz , ze po 1 dniu skad maja truty ? No Mwntro za 40 zł sprzedał . I wgl . 0 eventow .. Nic a nic . I ty sie dziwisz ? Juz wole grac na Metin2 HU jesli taki istniej niz tam

Co jakiś czas wychodzą patche, usprawnienia starych błędów to się nazywa staraniami, eventy? Był ostatnio jeden, niestety było tylu graczy że nie miał kto zabijać mobów/metinów, praktycznie co tydzień są. I o czym Ty mówisz? O jakich trutach? Nie wiem...;|

Sam gram od początku i mi się nie udało zdobyć truty, ale jak mówią kwestia farta. Kumpel poszedł na ripa i mu z pierwszej dropła.

Plotki o tym co kto sprzedał są mało interesujące, tym bardziej stukane spotanem w klawiaturę.

A do @UP nie należę do zespołu Nexanity, btw nawet bym nie chciał.

Po prostu podoba mi się serwer i chciałem stworzyć dyskusje do niego.

Cofka była jedna, cofło o dwa dni, z moich informacji wynika że zwócili wszystkim SM, a stracone itemy można było odzyskać pokazując choćby ss, przynajmniej znajomy tak miał. Mi odrobienie strat zajęło jeden dzień.

Ale nie powiem też byłem wku**** Gdy wszedłem na konto.

Opublikowano

Ten server to dno(1m) administracja to dno(1m), banda pojebow, którzy nie wiedza co robia(1m), wszystko co tam jesto to dno(1m), reasumujac dno i 4 metry mułu nie polecam nikomu tego gówna

Opublikowano

Co jakiś czas wychodzą patche, usprawnienia starych błędów to się nazywa staraniami, eventy? Był ostatnio jeden, niestety było tylu graczy że nie miał kto zabijać mobów/metinów, praktycznie co tydzień są. I o czym Ty mówisz? O jakich trutach? Nie wiem...;|

Sam gram od początku i mi się nie udało zdobyć truty, ale jak mówią kwestia farta. Kumpel poszedł na ripa i mu z pierwszej dropła.

Plotki o tym co kto sprzedał są mało interesujące, tym bardziej stukane spotanem w klawiaturę.

Cofka była jedna, cofło o dwa dni, z moich informacji wynika że zwócili wszystkim SM, a stracone itemy można było odzyskać pokazując choćby ss, przynajmniej znajomy tak miał. Mi odrobienie strat zajęło jeden dzień.

Jedna cofka?

Widac ze nie grales od poczatku :)

Na poczatku byly 2 restarty i z 5 cofek :)

rYD9JSA.png

Opublikowano

Jedna cofka?

Ehh no nie grałem od początku. Zacząłem grać gdy pojawiła się publikacja na mpc, właśnie od pierwszego kwietnia

@EDIT

Ale od tamtego czasu tak jak pisałem, zdarzyła się jedna cofka, za którą oddali SM, a nawet każdy gracz dostał po kilka SM.

Ale zaraz zaraz, od oficjalnego startu była jedna. A oficjalny był 1 kwietnia.

Opublikowano

Jesteś pewien ? A myślisz , ze mój kolega na stracie gdy miał 65 lv skad już miał trute ? Tak ! Kupił od Mentora za 35 zł ponieważ chceli w 1 dziec miec juz kasiorek . Wiem o tym , ze byla to czysta truta . Skoncyzl gre po wbicu 80 lv i wyjebał trute na ziemie i poszedl spac :>

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

Nexanity to jest guwno i pozostanie , nie polecam serwera !!

Ty się naucz pisać poprawnie po Polsku a potem pisz ^^

Serwer jako serwer (pliki) najlepsze jakie kiedykolwiek były, lecz administracja (ich zachowanie) trochę dziwne :/

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Administracja starała się przed startem, ale już po starcie mieli wyjeba** po całości. Wtedy wykryli ludzie bug w IS serwer stracił sporą część graczy no i w tej chwili gra na oko 200-300 osób !. Ja już tam nie zawitam ...

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Administracja starała się przed startem, ale już po starcie mieli wyjeba** po całości. Wtedy wykryli ludzie bug w IS serwer stracił sporą część graczy no i w tej chwili gra na oko 200-300 osób !. Ja już tam nie zawitam ...

No ale jak sam stwierdziłeś bug z IS został naprawiony, wszystko wróciło do normy.

A tutaj event jak co tydzień.

Opublikowano

Serwer jedyny godny uwagi na dzień dzisiejszy, osobiście gram sobie spokojnie i jest okey. Co do administracji olewają niektóre zgłoszenia bugów (tutaj pozwolę sobie zacytować ich słowa) "to musi działać było sprawdzane wielokrotnie" a tak wcale nie jest, lecz coś robią trzeba im to przyznać, naprawiają błędy systematycznie.

Opublikowano

Co rozumiesz przez pojęcie "nudny"?

nudny-monotonny.

Serwera nie polecam.Juz teraz gra 100 osob.Jestem ciekaw co bedzie za kilka miesiecy.Skonczy sie kasa na utrzymanie dedyka i adios.

Srij9JT.png

Opublikowano

Kto miał w 1 dzień zatruty miecz? Bo jakoś w bazie przedmiotów żadnego nie było. (Chyba jakiś projekt NASA)

Administracja sprzedawała przedmioty? Hmm... oczerniasz nas w tym momencie więc poproszę o jakikolwiek dowód.

0 eventów? Jeżeli grałeś na serwerze może kilka godzin to jesteś w lesie i wiesz tyle o serwerze co drwal o balecie.

Administracja nexanity nadała nowe pojęcie wyrażeniu "beta testy".

Dla nich beta testy to zabawa komendami oraz robienie SS'ow.

Oczywiscie sam widzialem jak sprawdzali kilka rzeczy jak misje u biologa

oraz bossy, Jednak wszystko i tak modyfikowali po starcie.

Jednym słowem, jak to pięknie kiedyś w którymś temacie ujął kains "kaszana".

Jakis czas temu zdecydowalem ze jednak zostane na serverze, przeciez czekalem na niego kilka miesiecy.

Zaczalem ostro expic, zaladowalem ponad 100 w is tak od ręki (wczesniej

wydałem duzo wiecej, lacznie 200-300zl). Porobilem eq itp itd.

Wyjechalem.

Wracam po tygodniu, smow nie ma, eq nie ma, lvla nie ma. Nagle czytam ze mieli problemy i byla kilkudniowa cofka.

Ktory to juz raz z rzedu byla cofka / restart?

Juz nawet nie chce mi sie do nich pisac o zwrot SM.

Niech sobie wsadzą te pieniadze w buty, będą wyżsi

Mania wyzszosci :) Ta "cecha" czy jak to nazwac swietnie do was pasuje.

Zawsze wiedzieliscie lepiej, zawsze byliscie madrzejsi jak wam radzilem. Wlasnie widze jak wam to wyszlo.

Nie myslcie ze daliscie sobie rade z ddosami. Poprostu ludziom szkoda

czasu zeby was atakowac bo juz nie ma po co. Zostalo wam niewiele graczy

:)

"Nexanity na androida zaraz po starcie". Czas leci i leci, a głupi dalej wierzą ze pograja sobie w metina na tablecie :D

Albo i nie wierzą.

Streszczając, ciagle coki i restarty na poczatku odstraszyly +/- 800 graczy, zostalo ich pewnie kolo 100.

Z całego serca i rozumu odradzam granie na tym serverze.

Żałuje tylko że tak długo byłem głupi i tracilem tam czas i forse..

Skąd masz informacje na temat ilości graczy?

Ten server to dno(1m) administracja to dno(1m), banda pojebow, którzy nie wiedza co robia(1m), wszystko co tam jesto to dno(1m), reasumujac dno i 4 metry mułu nie polecam nikomu tego gówna

Może jakieś sensowne argumenty? Bo ja widzę Twój post tak: " " - fajny?

Jedna cofka?

Cofka była 1, fail number two.

Nexanity to jest guwno i pozostanie , nie polecam serwera !!

Ponieważ odmówiłem Ci pomocy po obrażaniu wszystkich z załogi Nexanity?

Po starcie mieliśmy wyjebane? Gdybyśmy po starcie mieli wyjebane to ten serwer w ogóle by nie powstał. Dostałeś bana i próbujesz się mścić jak byle jaki leszcz.

Ciebie też spytam skąd masz informacje o ilości graczy? Wy wszyscy musicie być turbo matematykami, gratuluję też bym takim chciał być.

Nudny po wbiciu 70 lvla .

Wiesz w ile czasu się wbija 70lv? 4 godziny. A wiesz co się robi po 4 godzinach gry? Dropi ulepszacze i yangi aby zrobić przedmioty.

70lv to ewentualnie drop bo szał macicy łapie się po 100lv.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Wiesz w ile czasu się wbija 70lv? 4 godziny. A wiesz co się robi po 4 godzinach gry? Dropi ulepszacze i yangi aby zrobić przedmioty.

Z tym się w 100% zgodzę, lecz troszkę nie fair jest z przepustkami... mianowicie aby zdobyć przepustkę na mapkę od 100lvl musiałem udać się do IS'a, dopiero znajdując się na tej mapie wydropiłem 3x przepustki z bossów. Nie wiem, może z czegoś dropi lecz każdego bossa do 99lvl ubiłem co najmniej 3 razy i żadnej przepustki nie było na mapkę od setnego. Druga sprawa to druga mapka od 100, na którą bez przenośnego magazynu się nie wybiera bo nie ma tam handlary z potami, a przepustka najdroższa jaka może być. Nie mówiąc już o kasie... w ciągu 2 dni można mieć full kasy czyli 2KKK w ekwipunku i trzeba się specjalnie wracać do miasta, aby nie stracić uzbieranego majątku ;> co jest równoznaczne ze straceniem 2x przepustek. Jedna na góry Ar- coś tam i druga na te cyklopy...

Opublikowano

Fashoda (105lv) jest mapą premium i było to mówione od samiutkiego początku więc wchodzisz na własną odpowiedzialność.

Zamiast do IS mogłeś pójść np na wiedźmę a po zdobyciu lodowego certyfikatu przejść się na trytona i już masz przepustki na mapę 100lv.

Tzw. zero opierdalania się.

Tworu na mapie 100lv są handlarze potami, dozorca itd.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Kto miał w 1 dzień zatruty miecz? Bo jakoś w bazie przedmiotów żadnego nie było. (Chyba jakiś projekt NASA)

Administracja sprzedawała przedmioty? Hmm... oczerniasz nas w tym momencie więc poproszę o jakikolwiek dowód.

0 eventów? Jeżeli grałeś na serwerze może kilka godzin to jesteś w lesie i wiesz tyle o serwerze co drwal o balecie.

Skąd masz informacje na temat ilości graczy?

Może jakieś sensowne argumenty? Bo ja widzę Twój post tak: " " - fajny?

Cofka była 1, fail number two.

Ponieważ odmówiłem Ci pomocy po obrażaniu wszystkich z załogi Nexanity?

Po starcie mieliśmy wyjebane? Gdybyśmy po starcie mieli wyjebane to ten serwer w ogóle by nie powstał. Dostałeś bana i próbujesz się mścić jak byle jaki leszcz.

Ciebie też spytam skąd masz informacje o ilości graczy? Wy wszyscy musicie być turbo matematykami, gratuluję też bym takim chciał być.

Kains, wszyscy tutaj co komentują i graja lub grali kłamią, są źle i są hejterami. Popatrz jaki ten świat jest zły, ale tak na powaznie to tak to jest jak się jedzie na dwa fronty i jednego sie nie skonczy a za drugie sie już bierze i nowy projekt tworzy. Ludzie piszą to co widzą i co czują i nie próbuj wmawiać im Kains ze A to B a B to A bo i tak Ci to nie wychodzi a graczy juz jest obecnie w godzinach szczytu 150 więc o czym to świadczy jak wszesniej było 600.
Opublikowano

Ten serwer jest skończony, jak jego administracja :)

Z serwera roku nic nie wyszło.

Dalej sprzedajecie truty po 40 zl ? Przelewem dodam :)

Opublikowano

Ten serwer jest skończony, jak jego administracja :)

Z serwera roku nic nie wyszło.

Dalej sprzedajecie truty po 40 zl ? Przelewem dodam :)

Ale mnie to rozwala. Naprawdę... Masz jakiś dowód na to? Czy tylko tak hejtujesz?

Ludzie.... Jeśli chcecie pluć na innych, to chociaż pokażcie czym.

I nie mów że kolega kolegi powiedział koledze;)

Opublikowano

Nikt już nie pamięta, ale to jest druga odsłona serwera. Za pierwszym razem

był kompletny niewypał. Administraca olała graczy, wyłączyła strone przed startem

i bała się wejść na mpc. Pozdrowionka <3

funkit.png

dziękuje za sygne Baksiu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...