Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostajesz milion złoty.

LwL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszło by na Ravie ;D

Nie no , kupił bym motor , auto Tacie i Mamie . Dałbym troche rodzicą by nie musieli cięzko pracować . Dałbym mojemu koledze na studia . Dałbym na mój miejscowy klub by mógł się rozwijać i trenować młodzież :)

Opublikowano

Co bym kupił?

Nic, bym wszystko wpłacił na lokatę, i co miesiąc brał z konta normalnie 2 tyś i jakoś se żył :) To najlepszy sposób, a co roku z procentu może urosnąć po 20 tyś.

Opublikowano

Najpierw bym ustawił swoją całą rodzinę pod względem finansowym, a potem budowa domu dla przyszłej żony i dzieci no i inwestycja.

Opublikowano

500 tys. na lokatę - żyjemy z %

Z resztą to nowy komputer bo stary się rozpada, jakieś ciuchy, auto itd., do tego jakieś zachcianki najbliższej rodziny.

1% podatku na potrzebujących.

Opublikowano

Kupiłbym sobie zabawkowy czołg żeby was zabić

Joke

Kupiłbym sobie pedały do roweru a reszta na lokate :D

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

nie ruszałbym dupy z domu ażby mi się nie znudziło, a kasę zainwestowal w wiele serwisów.

Opublikowano

Zainwestowałbym w giełdę małymi kwotami, a potem się wzbogacał o ile dobrze pójdzie. Albo dom swój jednorodzinny i tyle. Urządzić ładnie,samochód do tego i żyć sobie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...