Skocz do zawartości

[Dyskusja] RPG'i najlepsze

Snickers1000

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A kto mi powie jak się gra nazywała też RPG co można było się w smoka zmieniać ? @2up bo ta nazwa coś mi się kojarzy z tą grą :D

Ja osobiście gram teraz w gothic 1 i może mi ktoś doradzi który obóz wybrać :D bo wypełniam misję dla nowego a i jak szybko podkoksić b mnie ścierwojady zabijają -_-

A kto mi powie jak się gra nazywała też RPG co można było się w smoka zmieniać ? @2up bo ta nazwa coś mi się kojarzy z tą grą :D

Ja osobiście gram teraz w gothic 1 i może mi ktoś doradzi który obóz wybrać :D bo wypełniam misję dla nowego a i jak szybko podkoksić b mnie ścierwojady zabijają -_-

Divinity 2 Ego Draconis. Czyli trzecia część Divinity xD

Najłatwiej w starym obozie jest (też gram :D, ale w Morczne Tajemnice ten dodatek rozpierdala).

Żeby nabić lvl, rób te misje w których nie trzeba nikogo zabijać (np kupić dla jakiegoś typa miecz u fiska)

1372333810-U137250.jpg

wiem to świstak dął mi tą misje ale mi teraz zostało zabicie mrdraga jakaś mikstura od tych z sekty dla dextera i mam się na arenie bić ale ja mam 2 lub 3 poziom i ci na arenie mnie pobija ;)

ale ponoć od 5 lvl można misje mieć u tych z sekty to tam trochę pozdobywam reputacji potem pójdę do nowego obozu i jak bedę koks to skończe stary obóz :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Dyskusja] RPG'i najlepsze   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...