Snickers1000 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Co sądzicie o tym że Gry RPG wymiatają Jakie według was są najlepsze RPG Ja grałem w : Skyrim Wiedźmin Wiedźmin 2 Gothic Gothic 2 / noc kruka Gothic 3 / Zmierzch bogów Odnośnik do komentarza
Venti_ Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Klasyk czyli Gothic najlepszy rpg ,ktory grałem. by Valky Odnośnik do komentarza
kowal_pl Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Skyrim, pokemon red, fallout 3 i New Vegas, w inne rpg nie grałem, ale właśnie nadrabiam zaległości Odnośnik do komentarza
Anoizm Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Neverwinter Nights FTW!! Odnośnik do komentarza
Flinn Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Star Wars: Knights of the Old Republic Odnośnik do komentarza
Taki KaWai<3 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Najlepsze rpg to Skyrim oczywiście Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza
Hexor_Of_Course Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Gothic 1,2 + NK Wiedźmin 1,2 Risen, RIsen 2 TES: Morrowind, Oblivion, Skyrim Odnośnik do komentarza
Snickers1000 Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Ja uwielbiam RPG ale typu Skyrim Wiedźmin i Gothic Najpierw zakupiłem Wiedźmina potem Wiedźmina 2 potem cudownego Skyrim'a a następnie zajebiaszczą sagę gothic Nie wiem czy dokupić dodatki do skyrim co wy na to ? Odnośnik do komentarza
LwL Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 najlepszy zdecydowanie klasycyzm czyli Gothic |LWLPOLSKA| |Klub| |Chętni| |Koszulki| Odnośnik do komentarza
190475378597218903438 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 TES V: Skyrim ew. Neverwinter Nights i Kingdoms of Amalaur: Reckoning. Odnośnik do komentarza
CoJaNigdy Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Gothic I, najlepszy. Względem grafiki to Skyrim . . Odnośnik do komentarza
Hrabson Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Co wy niby wiecie o dobrych RPG-ach? Baldur's gate Planescape torment Neverwinter nights Tak na początek Odnośnik do komentarza
Snickers1000 Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 @up no ale wolę gry gdzie jest widok z pierwszej lub ewentualnie z 3 osoby a nie strategiczny ej no co jest większość tytułów się powtarza nie znacie więcej RPG-ów Odnośnik do komentarza
doms5 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Stara dobra seria Gtohic oprócz Arcani (Nie miałem okazji zagrać więc nie wiem) Skyrim Dragon Age II Wiedźmin Neverwinter nights 2 (Dawno temu nie wiele pamiętam z tej gry) Fallout New Vegas (Można zaliczyć pod cRPG) Risen Odnośnik do komentarza
Milady Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Wiedźmin to wiadomo, Gothic oraz Fallout, Dead Island. Kocham kino akcji na forum. Odnośnik do komentarza
fatumboba Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 - seria Gothic - seria Wiedźmin - seria KotOR - seria Mass Effect - seria Raisen - seria TES - seria Dragon Age - Fallout 2 - Baldur's Gate - Świątynia pierwotnego Zła - Planescape Torment No co Grało się w te RPGi Odnośnik do komentarza
Dogues Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Gothic 1,2 + NK Wiedźmin 1 Risen nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
Shiniox Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Polecam Dragon's Dogma. Jeden z lepszych RPG. Podobny do Skyrima. Ostatnio wyszedł dodatek. Down Sorry, masz rację : ( Tylko konsole. Więc, polecam wszystkim Dark Souls'a :P Ciekawa gra, z fajnym systemem walki. Jest bardzo trudna do przejścia :p Odnośnik do komentarza
fatumboba Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Polecam Dragon's Dogma. Jeden z lepszych RPG. Podobny do Skyrima. Ostatnio wyszedł dodatek. A on nie jest tylko na konsole? Czy na PC też wyszedł? Odnośnik do komentarza
deska2 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Evil Islands: Klątwa Zagubionej Duszy i zdecydowanie najlepszy RPG w jaki grałam, czyli Arcanum: Przypowieść o Maszynach i Magyi A z tych nowszych to jedynie Dragon Age Początek. Odnośnik do komentarza
Flap Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Najlepsza gra RPG w jaką grałem, to Divine Divinity. Setki jak nie tysiące misji, ogromny świat, od chuja itemów, zajebista fabuła = niezliczone zarwane noce Widok jak w Diablo, ale mówiąc szczerze, to Diablo się nie równa do DD. Odnośnik do komentarza
Aratos Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Tylko i wyłącznie. -Gothic Odnośnik do komentarza
Snickers1000 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 A kto mi powie jak się gra nazywała też RPG co można było się w smoka zmieniać ? @2up bo ta nazwa coś mi się kojarzy z tą grą Ja osobiście gram teraz w gothic 1 i może mi ktoś doradzi który obóz wybrać bo wypełniam misję dla nowego a i jak szybko podkoksić b mnie ścierwojady zabijają -_- Odnośnik do komentarza
Flap Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 A kto mi powie jak się gra nazywała też RPG co można było się w smoka zmieniać ? @2up bo ta nazwa coś mi się kojarzy z tą grą Ja osobiście gram teraz w gothic 1 i może mi ktoś doradzi który obóz wybrać bo wypełniam misję dla nowego a i jak szybko podkoksić b mnie ścierwojady zabijają -_- Divinity 2 Ego Draconis. Czyli trzecia część Divinity Najłatwiej w starym obozie jest (też gram , ale w Morczne Tajemnice ten dodatek rozpierdala). Żeby nabić lvl, rób te misje w których nie trzeba nikogo zabijać (np kupić dla jakiegoś typa miecz u fiska) Odnośnik do komentarza
Snickers1000 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 wiem to świstak dął mi tą misje ale mi teraz zostało zabicie mrdraga jakaś mikstura od tych z sekty dla dextera i mam się na arenie bić ale ja mam 2 lub 3 poziom i ci na arenie mnie pobija ale ponoć od 5 lvl można misje mieć u tych z sekty to tam trochę pozdobywam reputacji potem pójdę do nowego obozu i jak bedę koks to skończe stary obóz :p Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.