Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mamy tu jakis fanów The elder scrools Skyrim?

gracmenos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JA mam teraz 29lvl całe eq smocze i gram orkiem na najwyzszym poziomie trudnosci łacze magie ochrony(czy jakos tak ) kamienna skóre z tarcza i toporem a wy jakiej techniki i magi uzywacie?

Jakie miejsca wam najbardziej sie podobały? bo mi podobała sie rzeczna puszcza i sovngard zreszta wysztko było piekne.

Opublikowano

Ja osobiscie lubiłem Rzeczną Puszcze , można polować i wogóle . A co do uzbrojenia to lubiłem najbardziej Cesarki Miecz :D

Opublikowano

Skyrim rządzi ! super gra, jedna z moich ulubionych, może nawet ulubiona :D mam 2 DLC Dawnguard i Dragonborn, Hearthfire nie mam bo nie ma z polskim dubbingiem, nie wiadomo czy będzie oficjalnie po polsku, ale jak będzie to na 100% kupie, mam przegranych 226 godzin w Skyrim :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli chodzi o mnie to wszystkie miasta są naprawdę na wysokim poziomie aczkolwiek jeżeli chodzi o takie jedno "najlepsze" czy "najciekawsze" miejsce to owszem są dwa: Samotnia- ponieważ jest moim zdaniem, nie wiem jak waszym ale jest bardzo klimatyczna i wygląda tak jak na tamte czasy. Ogromne mury , pałace ,dzielnice oddzielone od miejsca stacjonujących cesarskich. Co prawda nie przepadam za nimi ale co zrobić. Drugim miejscem jest Wietrzny Domek a w nim miłości ma Ysolda. Po ciężkim dniu zabijania to cięższych zwierzaczków i bandziorków moja kochana żona zrobi mi placki a w dodatku mamy wspólne fundusze ;)

KCY.

Jeżeli chodzi o mnie to mam bardzo duże problemy z wyborem postaci i grą jednym bohaterem przez dłuższy czas aczkolwiek moją hmm długoterminową postacią był Aeth. Oślepiony łucznik który kierował się węchem i innymi bodźcami. Na expił się do 54 poziomu przy czym skończył swoją karierę łucznika ponieważ stwórca musiał oddać x-boxa do przerobienia i zapisy "dziwnym trafem" się skasowały;(

Opublikowano

Osobiście nie gram w Skyrim'a , lecz po przeczytaniu wszystkich postów mam ochotę zakupić tę grę .
Mam nadzieję , że gra będzie warta uwagi . :)

f694fc7eb0c9808f08e2b78700605b92141.101.

Sygnatura By Me

02.06.2013 - 25 Postów (Pijawka II)

Opublikowano

Mnie najlepiej się grało:

-ciężki pancerz, 2h broń i kompan walczący magią,

-szata maga, magia zniszczenia, przywracania, iluzji i kompan walczący na froncie czyli tank z ciężkim pancerzem.

A co do miasta to nie mogę określić bo pytanie jest zbyt ogólne. Powinno być napisane, żeby oceniać pod względem questów, klimatu, npc-ów itd.

Ale tak ogólnie to przyjemnym miasteczkiem jest Morthal i Markarath.

Opublikowano

Ja w zasadzie nie wiem, co ludzie widzą w tej grze. Przeszedłem sporo Q, ale nie mam ochoty powracać. Wszystko wydaje się na siłę wydłużone. - Q kończy się na drugiej stronie mapy np..

Opublikowano

Na solo z dodatkami zdeptalem chyba cala mape. Moim ulubionym miejscem jest chyba Markarth :P

Kolekcja 3 ukonczonych jakby postaci od ciezkozbrojnego z dwurakiem, przez lucznika - zlodziejaszka, do maga.

Czekam na online bo juz nieco nuda wieje z odpalania po raz kolejny tej samej mapy i tych samych questow na innej postaci.

Opublikowano

Ja w zasadzie nie wiem, co ludzie widzą w tej grze. Przeszedłem sporo Q, ale nie mam ochoty powracać. Wszystko wydaje się na siłę wydłużone. - Q kończy się na drugiej stronie mapy np..

Chodzi o eksploracje. Tak. Wiesz co to jest? To ważny element RPG'ów. Jeżeli nie znasz znaczenia słowa "Eksploracja" polecam Wikipedię. :)

A co do Elder Scrolls 'ów to w wiosnę 2014 ma wyjść TES: Online z czego jestem bardzo ucieszony, mam nadzieję tylko, że nie będzie za dużego nacisku na mikropłatności jak w grach typu np. 4Story, CombatArms itd.

Opublikowano

Chodzi o eksploracje. Tak. Wiesz co to jest? To ważny element RPG'ów. Jeżeli nie znasz znaczenia słowa "Eksploracja" polecam Wikipedię. :)

A co do Elder Scrolls 'ów to w wiosnę 2014 ma wyjść TES: Online z czego jestem bardzo ucieszony, mam nadzieję tylko, że nie będzie za dużego nacisku na mikropłatności jak w grach typu np. 4Story, CombatArms itd.

Nie, nie wiem, co to jest, ponieważ urodziłem się wczoraj. o.O A co do etymologii słów polecam słownik. Do meritum: RPG rpgiem, ale ewidentnie w tej grze, to widać. Zadania poboczne schematyczne - Idź, zabij, powróć i to wszystko na np.: 2 końce mapy i to nawet, które już zwiedziłem, ba już wykonałem w tym miejscu podobne zadanie.. Np. we Wiedźminie 2 mogłem eksplorować świat i jakoś nie miałem problemu z dłużyzną.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Dużo mam postaci ale głównie mroczni elfi aby robić złodziei ulubiona zbroja to Zbroja Słowika dawno nie grałem ale najwyższy poziom mam na moim Elfie mrocznym oczywiście to 67 :D

Pozdrawiam fanów :)

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

41lvl, breton mag, starożytny falmerski set, stalhrimowy miecz i magia zniszczenia na eksperta. Zaraz mi się questy skończą a ja nawet szklanej zbroi nie mam.

Opublikowano

ochh skyrim

Moje ulubione miejsce to Biała grań. Czuje się tam fajny klimat

A postać to grałem nordem 2 miecze lekki pancerz

Opublikowano

Skyrim <3. Godziny przegrane w eksplorowaniu jaskiń i całego świata :D. Aż szkoda, jak gra się kończy (mowa tu o głównej lini fabularnej, lub się znudzi ;D) ;_;

Opublikowano

Za Gomeza!! XDD grałem w skyrima kilka godzin i nie wiem dlaczego nie spodobał mi się , może dlatego że kolega powiedział mi że jest w chuj podobny do gothica, jednak nie jest.
wolę przejść 18 raz NOC KRUKA <3 albo gothic Mroczne tajemnice

Opublikowano

Uwielbiałem tą grę lecz do czasu ponieważ po jakimś czasie znudziła mi się nie wiem sam dlaczego. Grając w nią grałem zawsze Mrocznym elfem :) Największy poziom to 66. Ulubiona lokacja hm, Rzeczna Puszcza, tam nigdy się nie nudziłem ! :)

< Szanuj wszystkich bez względu na wiek >

Opublikowano

No niestety gra po jakimś czasie sie nudzi. Po roku ( raczej tylko weekendowego ) grania ukończyłem wszystkie questy 3 rasami. Zwiedzone wszystkie lokacje, wykonane wszystkie questy dla gildii, zadania poboczne w miastach czy wioskach. Jest lepsza od Obliviona,ale niestety ma też wady (pełno bugów, słaby wątek główny , małe miasta ) . Na TES Online jakoś bardzo sie nie napalam ponieważ nie wyobrażam sobie świata TES bez takiego chłonięcia świata jaki mamy w Skyrimie czy Morrowindzie. Dlatego czekam bardziej na TES VI ;)

Opublikowano

Heh, no Skyrim może i jest fajny, lecz szybko się nudzi. Mówię Wam, nawalajcie modów ile wlezie, opłaca się.

A co do TES online to nie za fajna gra wyjdzie... Te auto ataki i widok zza pleców, ajj :unsure:

Nie słyszałem o zadnych auto-atakach w TESO. Plus można tak przybliżyć obraz że wygląda jak FPP :) Ogladnijcie sobie na YT TESO alliances at war.
Opublikowano

Dopiszcie mnie do fanów TES V. Grałem w tą grę CONAJMNIEJ 10 postaciami. I nigdy mi się nie znudziło. Chociaż Czarnyglaz przechodzę z zamkniętymi oczami -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...