gracmenos Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Czesc to temat poswiecony dla fanów Skyrim. Mozecie wymieniac sie typami uzbrojen, ulubionymi miejscami itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snickers1000 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Ja tam lubię Rzeczną Puszczę Najlepsza według mnie to Skórzana zbroja jest lekka i dobra bo jest lekka I sztylet co w gwieździe zarannej dostajesz misje żeby go poskładać A no i Lubie białą grań bo Lydia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur9010 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Co do miejsca to Biala Gran I podobalo mi sie na poczatku jak mi glowe chcieli sciac i jakis ptaszek przylecial i nie scieli ;_; Porównywarka cen Amazon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brudny Jeleń Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Co do miejsca to Biala Gran I podobalo mi sie na poczatku jak mi glowe chcieli sciac i jakis ptaszek przylecial i nie scieli ;_; Nie wiem jakie ty ptaki widujesz ale w grze był smok Moja ulubiona broń to łuki bo można cisnąc z daleka i te skille z spowolnionym czasem mmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snickers1000 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 No kolega Up dobrze gada najlepiej jak kogoś trafiasz i taki odrzut ma Ale skyrim jest git czekam na TES'a online A wy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracmenos Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Gra według mnie jest najlepsza. Na pracy klasowej z polaka opisałem ja i dostałem 5+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur9010 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Nie wiem jakie ty ptaki widujesz ale w grze był smok Moja ulubiona broń to łuki bo można cisnąc z daleka i te skille z spowolnionym czasem mmmmm Wiem ze to smok tylko tak specialnie Porównywarka cen Amazon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snickers1000 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Ja tam jeszcze Wiedźminy lubię i Gothicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
190475378597218903438 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Mody, mody i jeszcze raz mody. Gdyby do tej gier nie było modów to grałbym w niego o wiele krócej. Fajne są jeszcze DLC oraz podoba mi się system pułapek w jaskiniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracmenos Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Gothic bez modów to jak skyrim bez smoków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snickers1000 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 A mi się podobają te misje gdzie te szpony złote/rubinowe są i trzeba odgadnąć ustawienie posągów żeby dojść do skarbca tak DLC tez są ważne ja nie mam żadnego DLC ale zastanawiam się nad zakupem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
190475378597218903438 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 A mi się podobają te misje gdzie te szpony złote/rubinowe są i trzeba odgadnąć ustawienie posągów żeby dojść do skarbca tak DLC tez są ważne ja nie mam żadnego DLC ale zastanawiam się nad zakupem A wiesz że wystarczy wejść w ekwipunek i myszką przechylić szpon żeby zobaczyć na nim ustawienie? Nie potrzeba nic zgadywać DLC opłaca się, naprawdę są OP. @ @Dami wiem że można szpon obracać ale chodzi mi o te filary co stoją żeby pułapki nie uruchomić co trzeba je obracać na nich jest chyba Ryba Sokół i Wąż P.S. warto zakupić jakiś dodatek i ile kosztuje Dawnguard czy jak to tam idzie Też nie trzeba było zgadywać, wszystkie podpowiedzi na ścianach były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracmenos Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 A graliście w dragonborna podobno fajny klimaty morrowind. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatumboba Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Noo troszkę się nagrałem Na avku mam swoją postać ze Skyrim.Ekwipunek: cały Deadryczny set (legendarny) Buława Molag-Bala Maska Knosisa Zwiedziłem chyba całe Skyrim, zbadałem każdy zakątek mapy i wykonałem większość questów. Warto było wydać kasę na całą grę z dodatkami. Dawnguard i Dragonborn fajniutkie dodatki. Do tego Hearthfire i zabawa w budowe domów oraz zakładanie rodziny. Solstheim z Dragonborna faktycznie podobne do Morka. Jest lekki klimat. Na TES: Online także czekam. Zobaczymy co to będzie. Do Bety się na razie nie dostałem.A po przejściu gry jak pisał kolega wyżej można bawić się modami. Nawet w budowę swojego miasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snickers1000 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 @Dami wiem że można szpon obracać ale chodzi mi o te filary co stoją żeby pułapki nie uruchomić co trzeba je obracać na nich jest chyba Ryba Sokół i Wąż P.S. warto zakupić jakiś dodatek i ile kosztuje Dawnguard czy jak to tam idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hophop8 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Heh, no Skyrim może i jest fajny, lecz szybko się nudzi. Mówię Wam, nawalajcie modów ile wlezie, opłaca się. A co do TES online to nie za fajna gra wyjdzie... Te auto ataki i widok zza pleców, ajj :unsure: Najlepszym środkiem przeciw prawu jest bezczelność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatumboba Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Heh, no Skyrim może i jest fajny, lecz szybko się nudzi. Mówię Wam, nawalajcie modów ile wlezie, opłaca się. A co do TES online to nie za fajna gra wyjdzie... Te auto ataki i widok zza pleców, ajj :unsure: No jeśli spodziewasz się typowego TES'a to musisz czekać na kolejną część. TES Online ma być po prostu w uniwersum TES-ów,ale będzie to standardowy MMORPG więc nie licz na coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesteross Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Oj... straciło się dużo życia na tej grze... . Postać - kahjit o bardzo pięknym imieniu Mruczek ;]. Zabijał albo z łuku albo dwoma mieczami . Co do ESO, po gameplayach widać, że trochę nie tego :/. Przeszedłem normalnego skyrima, przeszedłem dawnguarda, zrobiłem domek w heathfirerze, miałem przechodzić dragonborna, ale już wtedy zacząłem Gothica. Za Gomeza! Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrawilnaTibia Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Od zawsze na zawsze , najlepsza seria w jaka grałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taki KaWai<3 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Oj Grało się grało. Niestety gdy byłem już prawie na końcu gry to mi się zapis usunął i klapa * Przestałem grać. A gra jest fajna grałem magiem i koxiłem na High Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snickers1000 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Mam pytanie "heathfirerze" nie wiem jak się odmienia nazwę tego moda to ten mod wyszedł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesteross Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Heathfire wyszedł już dawno, tylko że nie ma oficjalnej polskiej wersji. Chyba miesiąc czy dwa miesiące temu dragonborn wyszedł, to jest najnowszy DLC. ZA GOMEZA! Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szary_Jayne Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Armor set: Smocze Łuski Broń: Daedryczny Łuk (legendarny, ogień), Miecz Ostrzy (bez skazy), 2 daedryczne sztylety i Brzytwa Mehrunesa Dagona Towarzysz: Serana Ulubione Miejsce: Stara miejscówka Mrocznego Bractwa niedaleko Falkreath lub Wampirza Twierdza z Dawnguarda. Domy: Samotnia, Pęknina, Markart, Biała Grań Ulubiona frakcja: Gildia ZłodzieiRasa: Bosmer, wampir, niegdyś wilkołak Ulubiona daedra: Clavicus Złośliwy (lubię skurczybyka).Dziękuję, dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doms5 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Zbroje jakie nosiłem to lekkie głównie na maga. Broń to były zaklęcia ze szkoły zniszczenia i szkoły przywoływania rozwinięte po około 70-80 pkt, używałem też czasem kosturów ale to w nagłych sytuacjach. Ulubionym miejscem była Akademia magów. Gildia oczywiście magowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatumboba Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Oj... straciło się dużo życia na tej grze... . Postać - kahjit o bardzo pięknym imieniu Mruczek ;]. Zabijał albo z łuku albo dwoma mieczami . Co do ESO, po gameplayach widać, że trochę nie tego :/. Przeszedłem normalnego skyrima, przeszedłem dawnguarda, zrobiłem domek w heathfirerze, miałem przechodzić dragonborna, ale już wtedy zacząłem Gothica. Za Gomeza! Hahaha wiem,że to nie od tego temat,ale ZA GOMEZA TARCZA!!! ;] Na tej grze to dopiero się,życie straciło hahaha nie było internetu to grę przeszedłem chyba z 17 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.