Skocz do zawartości

[Pytanie] Mamy tu jakis fanów The elder scrools Skyrim?

gracmenos

Rekomendowane odpowiedzi

A mi się podobają te misje gdzie te szpony złote/rubinowe są i trzeba odgadnąć ustawienie posągów żeby dojść do skarbca ;)

tak DLC tez są ważne ja nie mam żadnego DLC ale zastanawiam się nad zakupem

A wiesz że wystarczy wejść w ekwipunek i myszką przechylić szpon żeby zobaczyć na nim ustawienie? Nie potrzeba nic zgadywać xD

DLC opłaca się, naprawdę są OP.

@

@Dami wiem że można szpon obracać :D ale chodzi mi o te filary co stoją żeby pułapki nie uruchomić co trzeba je obracać na nich jest chyba

Ryba Sokół i Wąż

P.S. warto zakupić jakiś dodatek i ile kosztuje Dawnguard czy jak to tam idzie ;)

Też nie trzeba było zgadywać, wszystkie podpowiedzi na ścianach były xD

Noo troszkę się nagrałem :) Na avku mam swoją postać ze Skyrim.

Ekwipunek:

cały Deadryczny set (legendarny)

Buława Molag-Bala

Maska Knosisa

Zwiedziłem chyba całe Skyrim, zbadałem każdy zakątek mapy i wykonałem większość questów. Warto było wydać kasę na całą grę z dodatkami. Dawnguard i Dragonborn fajniutkie dodatki. Do tego Hearthfire i zabawa w budowe domów oraz zakładanie rodziny. Solstheim z Dragonborna faktycznie podobne do Morka. Jest lekki klimat. Na TES: Online także czekam. Zobaczymy co to będzie. Do Bety się na razie nie dostałem.

A po przejściu gry jak pisał kolega wyżej można bawić się modami. Nawet w budowę swojego miasta.

Heh, no Skyrim może i jest fajny, lecz szybko się nudzi. Mówię Wam, nawalajcie modów ile wlezie, opłaca się.

A co do TES online to nie za fajna gra wyjdzie... Te auto ataki i widok zza pleców, ajj :unsure:

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Heh, no Skyrim może i jest fajny, lecz szybko się nudzi. Mówię Wam, nawalajcie modów ile wlezie, opłaca się.

A co do TES online to nie za fajna gra wyjdzie... Te auto ataki i widok zza pleców, ajj :unsure:

No jeśli spodziewasz się typowego TES'a to musisz czekać na kolejną część. TES Online ma być po prostu w uniwersum TES-ów,ale będzie to standardowy MMORPG więc nie licz na coś innego.

Oj... straciło się dużo życia na tej grze... xD.

Postać - kahjit o bardzo pięknym imieniu Mruczek ;]. Zabijał albo z łuku albo dwoma mieczami :).

Co do ESO, po gameplayach widać, że trochę nie tego :/.

Przeszedłem normalnego skyrima, przeszedłem dawnguarda, zrobiłem domek w heathfirerze, miałem przechodzić dragonborna, ale już wtedy zacząłem Gothica. Za Gomeza!

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Heathfire wyszedł już dawno, tylko że nie ma oficjalnej polskiej wersji. Chyba miesiąc czy dwa miesiące temu dragonborn wyszedł, to jest najnowszy DLC.

ZA GOMEZA!

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Armor set: Smocze Łuski

Broń: Daedryczny Łuk (legendarny, ogień), Miecz Ostrzy (bez skazy), 2 daedryczne sztylety i Brzytwa Mehrunesa Dagona

Towarzysz: Serana

Ulubione Miejsce: Stara miejscówka Mrocznego Bractwa niedaleko Falkreath lub Wampirza Twierdza z Dawnguarda.

Domy: Samotnia, Pęknina, Markart, Biała Grań

Ulubiona frakcja: Gildia Złodziei
Rasa: Bosmer, wampir, niegdyś wilkołak

Ulubiona daedra: Clavicus Złośliwy (lubię skurczybyka).
Dziękuję, dobranoc.

258101b92660b.png

Zbroje jakie nosiłem to lekkie głównie na maga.

Broń to były zaklęcia ze szkoły zniszczenia i szkoły przywoływania rozwinięte po około 70-80 pkt, używałem też czasem kosturów ale to w nagłych sytuacjach.

Ulubionym miejscem była Akademia magów.

Gildia oczywiście magowie.

Oj... straciło się dużo życia na tej grze... xD.

Postać - kahjit o bardzo pięknym imieniu Mruczek ;]. Zabijał albo z łuku albo dwoma mieczami :).

Co do ESO, po gameplayach widać, że trochę nie tego :/.

Przeszedłem normalnego skyrima, przeszedłem dawnguarda, zrobiłem domek w heathfirerze, miałem przechodzić dragonborna, ale już wtedy zacząłem Gothica. Za Gomeza!

Hahaha wiem,że to nie od tego temat,ale ZA GOMEZA TARCZA!!! ;] Na tej grze to dopiero się,życie straciło hahaha nie było internetu to grę przeszedłem chyba z 17 razy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Mamy tu jakis fanów The elder scrools Skyrim?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...