Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odpalić minecrafta? Jak za grać? Dopiero zaczynam!

MarineBand

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań. Nigdy nie grałem w MineCrafta na PC. Grywałem tylko w wersję PE( Pocket Edition). Postanowiłem dziś zacząć na PC przygodę. Pobrałem najnowsze wersję 1,5,2. nie wiem jak odpalić! Wyskakuje okno Minecraft news i z logowaniam w dolnym prawym rogu okna, Jk się zerejestrować? Jak grać na innych serwerach? Czy da się grać w wersji Signle player?

Prosze o szybką odpowiedź!

Poszukuję Polaków do wspólnej gry w Dragon Pals na serwerze s106 Europe. Chętnie udzielę pomocy w grze i udzielę kilka porad.

Opublikowano

Musisz kupić premium za 20 euro, ewentualnie sciagnac pirata, ale to tylko na "wersje testowe ;)" jak pirat bedzie ci sie podobal to kup gre

Opublikowano

Wchodzisz na minecraft.net. Klikasz register i rejestrujesz się. Następnie przechodzisz do maila, żeby aktywować konto. Potem na minecraft.net klikasz buy now---> buy minecraft for this account. Wypełniasz dane,nr karty i kupujesz. Potem wybierasz sobie nick i masz premium!

Na koniec odpalasz tego launchera i logujesz sie danymi z minecraft.net. I możesz grać na multi i singlu.

Chyba, że nie chcesz kupować premium,to tylko rejestrujesz sie i logujesz się w launcherze. Nie pójdzie logowanie,kliknij play offline. Grasz tylko wtedy na singlu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...