Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może. Ale podobno Gothic III to nie to samo co II a Arcania to już nie Gothic.

Tak. Grafika i rozgrywka w III są na zdecydowanie innym poziomie, niż poprzednie gothiki, które były do siebie bardzo podobne.

Co do Arcanii: Gothic IV, jest kontynuacją gothica III, ale tworzona jest przez innego producenta.

Mnie po graniu w Gothica I i II nie przypadł specjalnie do gustu gothic III, być może przyczyną jest też to, że gra ma większe wymagania i strasznie mi tnie podczas zapisu. A w arcanie jeszcze nie grałem ;).

A w Arcanie nie grałem a na okładce jakaś "dziewczynka" jest -_- jak tam bezimiennego nie ma to jakiś shit

a wracając do tematu to jak pisałem w 2 nie grałem ale sądząc po 1 musi być zajebista a no i trójka też jest

serio pograj w 3 ;)

Jest Bezimienny :). A dwójka jest dobra, tylko tego klimatu jedynki brak. A jak już się bierzesz za dwójkę, to koniecznie z dodatkiem noc kruka ;).

Możesz grać też w two worlds, dla mnie on jednak jest przeciętnym erpegiem, ale przynajmniej z Polski :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Po pierwsze KotOR to nie turówka. To jest jeden z najlepszych RPG wszech czasów z tym,że akcje możemy wybierać w trybie pauzy,a potem patrzeć jak nasz wojownik walczy.

Po drugie pod słabym Gothicu III wirmy Pirania Bytes i JoWood rozdzieliły się i jedni zrobili świetnego Risen'a a drudzy marną kontynuację Gothica o tytule Arcania The Gothic Tales.

Opublikowano

Może. Two Worlds II prawdopodobnie zagram bo wygląda ciekawie. Tylko w dalszym ciągu nie wiem czy Gothic III jest coś warty. Jeśli nadal jest ten klimat co w II (w jedynkę nie grałem) to zagram.

Opublikowano

Gothic III to już nie to samo co dwójeczka :) Masa bugów i ogólnie gra słabo zrobiona, przez co zebrał takie,a nie inne opinie. Osobiście nie wytrwałem do końca głównego wątku fabularnego. Potem siadłem do Risena i co nie co odżyłem :)

Opublikowano

Tak Two Worlds też fajny ale niby polska gra ale dubingu po polsku nie ma to ja rozumiem że z dubingiem nie zaszaleją bo jak słyszę w Skyrimi "Słuchajcie , słuchajcie smocze dziecie nadchodzi" to mnie coś bierze

a to dla wszystkich Smoczych Dzieciąt ;)

Opublikowano

Polećcie jakiegoś dobrego rpg coś typu Skyrim

Skyrim nie jest typu Skyrim ale mniejsza o to. Mam zamiar go nabyć w najbliższym czasie a dokładnie Legendary Edition.

Opublikowano

@up ja zakupiłem samodzielną wersję bez dodatkó czy istnieje możliwość dokopienia ich wszystkich razem czy musze każdy z osobna ;)

cóż Skyrim jest najlepszy ;) ( polecam ci także Assassina Creed i Far Cry 3 mimo iz to nie rpg )

Tarcza !

Opublikowano

Urywanie dupy fabularnie? Może po prostu podam moje ulubione gry ze względu na fabułę :)

Kroniki Riddick'a: Ucieczka z Butcher Bay

Wiedźminy

Mafia II

Alan Wake

seria Mass Effect

KotOR

The Elder Scrolls seria

Still Life

Opublikowano

A no to Far Cry 3 najzajebistsza gra w jaką grałem a i The Walking Dead też zajebista

mimo iż gragika komiksowa to normalnie gra mega przeszedłem w 2 dni bo tak chciałęm grać jeden odcinek przechodzi się w 2 h a było ich 5

Opublikowano

A no to Far Cry 3 najzajebistsza gra w jaką grałem a i The Walking Dead też zajebista

mimo iż gragika komiksowa to normalnie gra mega przeszedłem w 2 dni bo tak chciałęm grać jeden odcinek przechodzi się w 2 h a było ich 5

FC3? :) No nie wiem...świetna gra, tak jak każdy Far Cry,ale wciągnęła mnie na długo nie ze względu na fabułę.

Opublikowano

Urywanie dupy fabularnie? Może po prostu podam moje ulubione gry ze względu na fabułę :)

Kroniki Riddick'a: Ucieczka z Butcher Bay

Wiedźminy

Mafia II

Alan Wake

seria Mass Effect

KotOR

The Elder Scrolls seria

Still Life

Riddick - no nie wiem.

Wiedzminy - może kiedyś ale teraz mam dość rpg

Mafia II - mogę zagrać

Alan Wake - horror, wolę nie

Mass Effect - przechodzę dwójkę

Kotor - o ile dobrze kojarzę to mój kolega w to grał i mówił że słabe (podkreślam o ile dobrze kojarzę)

TES - grałem trochę w Skyrim (na piracie, mam zamiar nabyć) ale dupy to mi nie urwało

Still Life - przygodowe detektywistyczne, odpada.

Far Cry 3 - mam go w planach

Opublikowano

Oj polecam ci FC3 najlepsze zakończenie

Mówisz mi to chyba 10 raz...

Więc nie ma już żadnej gry która urywa dupe?

P.S

Przeszedłem Mass Effect 2, co prawda najważniejsi mi padli w misji samobójczej ale dupe urwało.

Opublikowano

Ja ci polecam Hitman: Absolution oraz Metro 2033/ Last night

Wiem że są recenzje itd, ale mógłbyś powiedzieć mniej więcej o co chodzi w tym Hitmanie?

Wiedźmin zajebista gra

Było, jak na razie wolę coś dynamiczniejszego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...